دوستان از دیروز شنبه بد جوری موتور میگیری تو تهران . جوری که هر 200 متر 7 تا مامور ایستاده !! قضیه چیه؟؟
Printable View
دوستان از دیروز شنبه بد جوری موتور میگیری تو تهران . جوری که هر 200 متر 7 تا مامور ایستاده !! قضیه چیه؟؟
این طرح جمع اوری موتور سیکلتهای بدون مدارک هم مثل طرح ضربتی جمع اوری اوباشه.
انگار دارن دزد میگیرن همچین 10 تا مامور موتور رو دوره میکنن انگار دارن یه جانی رو میگیرن.
خدا نکنه بدون مدارک بیرون بیای کم کمش 14 روز موتور رو می خوابونن.
گواهینامه ندارم بد بختی :41: حالا این طرح که موتور میگیرن تا کی ادامه داره؟
چه الان چه هیچ وقت دیگه بدون گواهی نامه بیرون نیا
یه بار بری دادسرا آدم های که گواهینامه ندارن و بدبخت و بیچاره شدن دیگه عمرا موتور سوار نشی
یه همت خفن بکن حتمی
گواهینامت رو بگیر !!:19:
رفقا کسی از این موتورهای کاوازکی125 gto اطلاعاتی داره میخوام یکیش رو بگیریم خوبه وسائلش پیدا میشه؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم شهاب 110 دارم بعضی قطعاتشو از تهران نمایندگی شهاب خریدم من خودم تبریز هستم
اینجا هیچ قطعای موجود نیست
ولی دنبال گلکیر جلو و بادگیر هستم فکر میکنم از شهرهای دیگه میتونیم پیدا کنیم
یه بار شنیدم از اینها تو بندر عباس زیاده
سلام.
در مورد آپاچی 160 یه مشکل دارم. با لاستیک فابریک خودش وقتی زمین خیس باشه به محض اینکه کوچکترین ترمزی میگیرم، عقب موتور میچرخه. هفتۀ پیش لاستیک را عوض کردم و Dunlop گرفتم. متأسفانه بازهم همین مشکل هست و امروز با سرعت 30-40 کیلومتر با یه ترمز کوچیک زمین خوردم. خدا را شکر سرعت کم بود و مشکل خاصی پیش نیومد. ترمز عقب و جلو هر دو دیسکی هستند.
میخواستم بدونم راه حلی نداره؟ پالس اسپورت هم همین شکلیه؟ قبلاً طرح هوندا داشتم اینقدر زود با یه ترمز کوچیک در مواقعی که زمین لغزنده بود تعادل موتور نمیخورد :41:
منم این اتفاق برام افتاده با پالس 220 . ایراد پالس و اپاچی اینکه ترمزی که شما میگیری درجا کله میکنه و قفل میکنه و همین باعث میشه لاستیک رو زمین کشیده بشه و باعث از بین رفتن تعادل بشه . اما موتور های که 2 دیسکه هستن مثل هیوسانگ مثل ABS عمل میکنه و حالت ضربدری ترمز میگیره که باعث میشه لاستیک رو زمین کشیده نشه و خیلی راحت توقف کنه . چون خودم الان هیوسانگ دارم و جمع کردنه موتور تو بارون بهتر از پالس و اپاچی هستنقل قول:
ممنون از پاسختون. پس هیچ راهی نداره جز اینکه روزهای بارونی بی خیال بیرون آوردن موتور بشیم.نقل قول:
قیمت هیوسانگ چقدره؟
من 7 میلیون خریدم . شنیدم الان 7 میلیونو 800 شدهنقل قول: