تو همون صفحه صلی که نشون دادید configuration رو کلیک کنید و ببینید اصلا وبگارد تو تنظیمات روشنه یا نهنقل قول:
Printable View
تو همون صفحه صلی که نشون دادید configuration رو کلیک کنید و ببینید اصلا وبگارد تو تنظیمات روشنه یا نهنقل قول:
سلام اگه ممکنه یه نفر لینک آخرین ورژن آویرا پرمیوم رو بزاره . فقط حتما فیروال داشته باشه :40:
سلام دوست عزیز ازسایت سافت گذر دانلود کن. این هم لینک دانلود.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=596&Title=Avira-Premium-Security-Suite-10.0.0.565نقل قول:
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
پسورد فایل اویرا پریموم سکیوریتی .کد:www.---------.com
سلام خیلی ممنون برای لینک :10: . ولی یه سوال دیگه : آیا آویرا فیروال مجانی هم داره؟؟نقل قول:
سلام.خیر دوست عزیز فایروال مجانی نداردنقل قول:
چرا ورژن جدید avira با aol مشکل داره گیر میکنه و از کار میفته aol
قبلا ناد هم همین بلا رو سر aol در میورد
دوستان این روش ایجاد آپدیت منوال برای انتقال به سیستم های دیگه ، شامل آپدیت خود اینجین انتی ویروس هم میشه ، یا فقط شامل ویروس ها میشه ؟؟؟
من سکوریتی suit دارم،وقتی می خوام ریستارت کنم(XP)، از این End program ها میاد و تا end now رو نزنم سیستم شات داون نمیشه.(بالای باکس بعد از avira secu.... فقط یه sys... مشخصه،یعنی هیچ اطلاعی راجع به نوع ارور و علتش در دست نیس)چه جوری این مشکل حل میشه؟
چجوری میشه اویرارو برای اپدیت با پروک-سی ست کنم
فقط شامل ویروس هانقل قول:
این ایراد برای آنتی ویروس های دیگه هم پیش میاد و اغلب نمیشه کاریش کرد ، اما اگه مایل بودید میتونید یک بار ریمو کنید و مجددا نصب کنید.نقل قول:
مسیر زیر:نقل قول:
روی کانفیگور کلیک کنید. تیک expert رو بزنید. بخش آپدیت رو باز کنید و وب سرور رو کلیک کنید.
موفق باشید.