به نظر من بگرد بدون شک این فایل شما باید جایگزین فایل اصلی مخصوص subtitle توی بازی بشه خوب پس فایل شما باید همنام با فایل اصلی باشه.... درنتیجه پس بدنبال فایلی همنام مال خودت توی فولدر بازی باش و جایگزین اون کن...نقل قول:
Printable View
به نظر من بگرد بدون شک این فایل شما باید جایگزین فایل اصلی مخصوص subtitle توی بازی بشه خوب پس فایل شما باید همنام با فایل اصلی باشه.... درنتیجه پس بدنبال فایلی همنام مال خودت توی فولدر بازی باش و جایگزین اون کن...نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال کوچیک .
معلوم نیست نسخه 5 این بازی میاد یا نه. شخصیت دیدی قرار نیست در نسخه 5 اضافه بشه. کلا از کجا در مورد نسخه بعدی اطلاعات بگیرم؟
فکر نمی کنم بشه زیرنویس گذاشت
اویل 4 هم اگه زیرنویس داشت فقط رو فایلهای تصویریش بود و نه خود بازی
احتمالا شما زیرنویس انیمیشن دویل می کرای رو دانلود کردی
نیست !!!!!نقل قول:
دویل 5 میاد که شکی توش نیست اونم آخرای 2010 سرو صداش میاد2011 هم خودش شخصیتش نرو هست شاید خبرایی از دانته بشه ولی احتمال قابل بازی بودنش تقریبا صفره خبر هیچ جا هم مطلبی ازش نیست حتی یه عکس هم نمی تونی گیر بیاری اینها رو طبق گفته های کارگردان که تو مصابحه هاش غیر مستقیم میگفت نوشتم و همه دویل باز ها هم این حرف رو تایید میکنن:10:
ببخشید شما این اخبار موثق رو از کجا آوردی که انقدر هم با اطمینان میگی ؟!نقل قول:
اگه جایی گفته بگو ما هم بریم ببینیم .
اول : سلامنقل قول:
ببخشید شما این اخبار موثق رو از کجا آوردی که انقدر هم با اطمینان میگی ؟!
اگه جایی گفته بگو ما هم بریم ببینیم .
دویم : من گفتم که جایی ازش خبری نیست
سیم : اگه گفتم دانته در کار نیست واسه اینکه خود Hiroyuki Kobayashi که گفته بود : دانته یکم زیادی قوی بود,حتی برای کسی که تا به حال هیچ کدام از نسخه های قبلی را تجربه نکرده بود.پس ما یک شخصیت جدید همراه با شروعی جدید می خواستیم و این موضوع باعث جذب افراد جدیدی به غیر از طرفداران این فرنشایز می شد. --> بازی سنتر
تازه اگه دیدی تو دویل 4 بود واسه اینکه نمی خواستند مثل متال 2 که یه دفعه تغییر کاراکتر داد و شکست تجاری خورد ، شکست بخورند . {{ خداییش خود من اگه دانته تو دویل 4 نبود نمی خریدمش. }} تازه تو یکی از مصاحبه های دیگش مستقیما گفته بود از دانته تو سری های بعدی استفاده میکنیم ولی نه به جای شخصیت اصلی
چهارم : سر و کله دویل می کرای تقریبا هر سه سال و نیم یکبار پیدا میشه که آخریش 2008 اومد پس باید بعدیش 2011 بیاد حالا اگه عقب نیفته
پنجم : شما تو گوگل سرچ کن کلا 2 تا عکس پیدا می کنی که جفتش fake هست
ششم : من اینا رو گفتم که این دوستمون بدونه که حالا حالا ها خبری از دویل 5 نیست ، برام هم اصلا مهم نیست که کسی باور نکنه
ضمنا شما هم اگه دلیل می خوای میتونی مودبانه تر بگی
سلام خدمت همه دوستان عزیز
اولا تشکر از راهنمایی و توضیحاتتون
دوم اینکه چقدر بد شد که دانته دیگه توی بازی کم رنگ میشه . به نظر من دانته یه پسر شیطون و بازیگوش و بامزه بود برخلاف نیرو که یه کم عصبی و بد اخلاقه .
سوم اینکه من هنوز برام هضم نشد که این نیرو این قدرت شیطانی رو از کجا به دست آورده. تا جایی که من میدونم نیرو یه انسان معمولی هستش . خودش هم بعد از اولین مبارزش با آگنوس میگه که " از اون روزی که این اتفاق افتاد من یه شطان شدم پس حالا که شدم هر کاری می کنم که از کریه محافظت کنم" . حالا کسی میتونه بگه منظور از اون روز کدوم روزه ؟(البته من پست های صفحه اول رو خوندم)
هنوز معلوم نیست! شاید خود سازنده ها هم ندونن! تو قسمتای بعد معلوم می شه! این جور سوالا رو معمولا بی جواب می ذارن که مثلا بازیکننده کنجکاو شه تو کف اش بمونه منتظر شماره بعدی باشه:27:نقل قول:
اول سلام منظور دستشه یا شیطان شدنش.نقل قول:
سلام . ببخشيد وسط حرفتون تو اين مرحله 5 بايد چيکار کنيم ؟ من که چيز جديدي اين جا پيدا نکردم . تو اولش موندم بايد کجا برم .
مرحله 5 همون مرحله بعد از کشتن اون کوسه مانند هست .