سلام.من بین دو مدل fz28 و مدل fuji2000 hd موندم کدوم رو انتخاب کنم.
اون چیزی که من رو به تردید میندازه کیفیت فیلمبرداری و باتری این دو مدل هست.
باتری fz28 خیال آدم رو راحت نگه میداره و باتری فوجی قلمی .ولی تا الان دو نفر پیدا شدن که میگن کیفیت فیلمبرداری فوجی خیلی عالیه و از fz28 بهتره.ولی باتری فوجی قلمی هست.
من میدونم که باز میگین کیفیت عکس مطرح هست نه فیلم .که این حرف رو 80 درصد قبول دارم و هر وسیله ای برای کاری ساخته شده.ولی اگه دقت کنید مدل های جدید کنون و پانا که تا 3 ماه دیگه به بازار میان دارای مود hd هستن که این نکته نشون میده مشتری به دنبال فیلمبرداری بهتر نیز هست.
من در مورد باتری های قلمی شارژی و شارژرشون هیچی نمیدونم.
میخوام دوستان راهنمایی کنن من رو :
1.باتری های قلمی شارژی چقدر طول میکشن تا شارژ بشن؟فرض اینکه هم باتری و هم شارژر عالی باشن.
2.قیمت 4 باتری این مدلی چند هست؟
3.چند بار قابلیت شارژدارن؟
4.اگه 5 تا عکس با فلاش بگیری خالی نمیشن؟منظور این که میشه به این باتری ها اطمینان کرد که در دشت و کوه که دیگه برقی وجود نداره بشه 300 تا عکس گرفت یا مثلا یک ساعت فیلمبرداری کرد؟
چون fz28 باترییش به نظر عالی میاد و اینکه استفاده از ال سی دی 2.7 اینچی به جای 3 اینچی باعث کمتر هدر رفتن انرژی میشه .
بازهم میگم که حرف دوستان قبول که کیفیت عکس شرط هست ولی عکسهاش فکر نمیکنم تفاوت چندانی داشته باشن.
و هر چی باشه فیلمبرداری این دوربین ها در حد یک دوربین فیلمبرداری نواری که هست؟؟ نیست؟؟؟
همون قدر باشه برای من عالی هست.
5.و سوال آخر اینکه یک دقیقه فیلمبرداری فوجی با مود hd چقدر حجم میگیره؟
جایی خوندم که با یک کارت 8 گیگ میشه دو ساعت hd فیلمبرداری کرد.به نظرتون درسته؟
دوست خوبی که فوجی 2000 و پانا fz28 رو خریده میتونه به من خیلی کنم کنه.درخواست راهنمایی دارم .....
بین این دو مدل کدوم رو انتخاب کنم؟
با ملاک کیفیت فیلمبرداری بهتر و دردسر نداشتن باتری.
حیف که باتری فوجی مثل پانا نیست.وگر نه اینقدر فکر نمیکردم...... .ببخشید که مدام مزاحم دوستان میشم.مرسی