تاپيك خيلي خوبيه ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تاپيك خيلي خوبيه ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سروران ارجمند وگرامی مخصوصا همتون
اقا حمید من این 405 رو بارها دیدم عکساشو بچه ها اوردن دیدمشون همون موقع گفتم عالیه ینی محشره مخصوصا بدنش . راستی بدنش رو کامل خودتون ساختید یا تغییرات اساسی روش انجام دادید؟
راستی تعریف کنید بینم امشب(چهارشنبه سوری ) چی شد؟ خوش گذشت ؟ شهر ما که انگار تو خیابونا مامور میفروختن اونم به صورت عمده .انگار حکومت نظامی بود مانع هر اجتماعی میشدن. اس ال ار سواری حال میده.اقا اگه از اس ال ار عکس گرفتید بدید چون من عاشق همه ماشینام البته به جز بعضیا شون مثل (کرایسلر و این میباخ توی اواتورم یا همون اکسلرو ).
اقايون شب به خير .
شب زيبايي بود .جاي همه ي اونهايي كه نبودن خالي .خيلي دوست داشتم همتون رو ميديديم .
اما خوب قسمت نبود ديگه . به هر حال اميد وارم در قرار هاي بعدي شما دوستان رو زيارت كنيم .
يا علي.شب خوش
سلام
اقا سهیل راستی اگه واسه سایتت چیزی خواستی بگو در خدمتیم. عکسی مطلبی ...
خلا صه منتظر سایتت هستم
سلام دوستان یه میخواستم منو راهنمایی کنید
میخوام پژو 405 مدل 84 رو بفروشم یه 206 تیپ 3 مدل 83 بگیرم خوبه؟؟؟یا همون 405 بهتره؟؟؟
206 تیپ 3 امکاناتش خیلی بهتره هم ترمزش abs هستش هم کیسه هوا برای سرنشینان داره
بستگی داره. اگه واسه خانواده میخوای ینی عقبم بیشتر موفع ها ادم میشینه خوب 405 بهتره اما اگه مجردی یا زوج جوون هستید همون 206 بگیری حالش بیشتره . بیشتر بستگی به خودت داره . اما محض اینکه اقا سهیل هم بیاد بهت میگه چه کار کنی پس بهتره دوباره سر بزنی.نقل قول:
سلام حمید جان درخواست ما چیشد بابا یه کاره کوچیک خواستیم تو اینجا که پیده نمیشه تهران فراونان هست یه کاری برا ما بکن
یا علی
با سلام خدمت همه دوستان گل
امیدوارم که دیشب خوش گذشته باشه
مشخصات فنی اپل کورسا مدل 94 با گلف 92 را کسی میدونه؟
و کدمشون بهتر هم کم هزینه تر هستن.
آقا سهیل اپل کورسا ها چند تیپ دارن .البته اکثرشون با موتور 1200 سی سی به قدرت 45 اسب عرضه شدن(تک و توک موتور های 1400 سی سی 60 اسبی و 1600 سی سی 85 اسبی هم دارن).با اون موتور 1200 سی سی شتاب ماشین خیلی خواب آوره.اما موتور های بعدیش بهتر هستن.ترمزای ماشین در حد خودش خوبه(بلاخره ماشین آلمانیه) هندلینگش فوق العتده خوبه و تو عبور از پیچ ها احساس خوبی به راننده دست میده
اما گلف ها هم با 2 نوع موتور عرضه شدن.موتور معروف و زیادش 1600 سی سی حجم داره و حدود 90 اسب بخار قدرت تولید می کنه.موتور دومشم 1800 سی سی حجم داره که حدود 100 اسب قدرت داره.هندلینگ این هم خیلی خوبه و ترمزشم قابل اطمینانه.
من به شخصه گلف رو ترجیح میدم به خاطر بیشتر بودن لوازم تیونینگ و سرشناس تر بودن(گلف بعد از ظهورش یه کلاس رو به خودش اختصاص داده)
دیشب بچه ها رو زیارت کردیم و خوشحال شدیم...آقا سهیل مخلصیم