نقل قول:
این کار رو کردم
درباره سخت گیری نکردن . من این کار رو کردم . بازه زمانی حدودا دو ماه من حجم اخطار ها و اخراج ها و تراش ها رو به حداقل رسوندم . ( جز مورد فحاشی )
یه مفهوم واقعی کلمه من وضعیت رو بررسی کردم در اون مدت . نتیجه به جایی رسید که در نهایت جمعی از دوستانمون از انجمن اخراج شدن . آنچنان بی مرزی در متفرقه شایع شد که بازخوردش به انجمن های دیگه رسید و صدای اعتراض کم حاشیه ترین و ساکت ترین مدیران هم بلند شد .
و
یک جاهایی چشم پوشی کردن داستان رو پیچیده تر میکنه . ما ( مدیریت ) همیشه خواستیم در صورت وقوع مشکل کسی برخورد نکنه و ما رو خبر کنن . این یعنی چی ؟ که بار برخورد رو من ( مدیریت ) برداره ( سنگین نیستا ) که یک برخورد به صد برخورد بدل نشه . و کاربران رو در روی هم قرار نگیرن ( اون جوری که رودرروی من هستن ). و روی کاربرها به هم باز نشه ( اون جوری که به من باز شده ) داستان تهدید ها همه گیر نشه ( اندازه تهدید های من ) و همه فحش نخورن ( اندازه من ) این تنها به یک شکل ممکنه . که کاربری که بهش بی احترامی شده ( یا موارد مشابه ) احساس کنه کسی ( سیستمی ) هست که ازش دفاع کنه . که کسی هست که بجاش داد بزنه . کسی هست از حقوقش دفاع کنه . اینها همه بخشی از وظایف یک مدیره .
همیشه یک سوال داشتم و دارم . اگه انیشتین آدم بکشه نباید زندانی بشه ؟ اینکه فردی محبوبه یا زحمت کشیده آیا اجازه میده بهش حقوق بقیه رو ضایع کنه ؟ دیدین کاربر های جدید معترض هستن به اینکه بهشون توجه نمیشه ؟ یا پارتی بازی دقیقا یعنی چی ؟ اینکه به فردی بخاطر نکته مثبتی پوئن خاصی بدیم نمیشه پارتی بازی ؟
آقا بابک عزيز من منظورم به حداقل رسوندن اخطار و اخراج نيست چون همونطور که خودتونم میگين
نتيجش ميشه بی مرزی تو متفرقه و احتمالا بی نظمی تو انجمن های ديگه .
من نظرم مربوط به زمان و شرايطی بود که به نظر مياد محدوديت موقت ويا اخطاربه يک کاربر می تونه همه چيزو
تموم کنه(البته منظورم کاربر مفيده)من يه مدتی اصلا به p30 worldسر نزدم وقتی برگشتم ديدم چند نفر که
قبلا پای ثابتp30 بودن اخراج شدن اون هم برا هميشه در حالی که غير از توی متفرقه کاربرای مفيدی بودن...
البته يه چيزائی رو شما می دونيد و ما نميدونيم به خاطر همين می گم شما به صلاح کار واقفين...
منم مخالف حمايت کسی(سيستمی) از حق ضايع شده کاربرا نيستم،منم يه کاربرم که احتياج دارم تو همچين
شرايطی اعتراضمو به گوش مسئول برسونم و در مقابل از طرف کسی که مسئوليت قبول کرده حمايت شم.
فحش ، بد وبيراه ،تهديد ،بی احترامی به مدير؟؟؟ :18: چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــرااااا!!!!!!:18:
اينا رو ديگه فکرشو نمی کردم
همه بايد احساس امنيت کنن چه کاربر چه مدير.چشم پوشی از خطا مربوط به شرايط وزمانه که شرايط و زمانش
روشما می دونيد.
همه حرفم فقط تعادل(نه افراط نه تفريط) تو سختگيريه.... که هيچ وقت کسی اجازه توهين و بی احترامی به
کاربر يا مدير رو نداشته باشه
نه!!:13:انيشتنم آدم بکشه بايد مجازات شه ولی در حد و اندازه جرمش که اون رو هم قانون مشخص می
کنه و هيچ پارتی بازی هم نمی تونه تاثيری توی مجازاتش داشته باشه.
آقا بابک عزيز:20:
بازم می گم من و شايد خيلی از کاربرای ديگه از خيلی چيزا اطلاع نداريم در هر حال شما کاردان هستين و
صلاح کار و خودتون می دونيد
اميدوارم همچنان موفق باشيد:11: