بازم تاخیر ؟
من میخواستم بخرم دیگه نمیرم نمیخرم .. :13:
در مورد پاک شدنش امکانش نیست .. چرا باید بخریم ؟! که یه عده سود کنن ؟ چرا ؟ پس اون خواننده هایی که آلبومهاشون رو کاملا Free میدن بیرون چی ؟!
Printable View
بازم تاخیر ؟
من میخواستم بخرم دیگه نمیرم نمیخرم .. :13:
در مورد پاک شدنش امکانش نیست .. چرا باید بخریم ؟! که یه عده سود کنن ؟ چرا ؟ پس اون خواننده هایی که آلبومهاشون رو کاملا Free میدن بیرون چی ؟!
البته اینو یک منبع 100% موثق نگفته! اما احتمالشم هست درست باشه!نقل قول:
در ضمن منظور شما از یک عده چی بود؟ خود خواننده؟
این حرف حداقل برای چاووشی یکم زور داره! اگر بخایم با تک آهنگ هایی که توی این مدت لو رفته حساب کنیم حدود 6-7 آلبوم الان شما و ما از این خوانند به صورت کاملا Free گوش دادیم! به نظرتون بس نیست؟ تا کی باید دینشو ادا کنه؟ آیا به کسی ظلمی کرده که اینجوری باهاش میخاین تصویه حساب کنید!!!!!!
واقعا بايد واسه آواي باربد تاسف خورد .........
اگه چند سالي هم بشه انتظار آلبومتو ميكشيم سلطان و ميخريم با كمال ميل
**** قابل توجه كسايي كه ميگن ما ديگه نميخريم ****
نقل قول:
سلام
امیدوارم شایعه باشه .
خود خواننده هم سود میبره اما عده ی دیگه منظورم بود !
من که نظرم این بود که بخرم چون وقتی یه کسی میگه این چیز Free نیست موظفیم بخریم ( آره خیلی هم رعایت میکردیم تا حالا ) ! ولی خب این زیاد هزینش زیاد نبود ( ویندوز ویستا که نیست واسه چهارصد دلاریش چهارصد تومن میدیم ! ) میشد تقبل کرد ! :46::31:
ولی احتمالا همون اول دانلودش میکنم چون نمیتونم تا پخش شدنش تو شهرمون صبر کنم .. اگه دیدیم آلبومش راضی کنندست میریم اریجینالشو میخریم ! :31: اما میدونم حالا حالا ها اینجا نمیاد . ( نزدیک هادی ام ! )
ضمنا من که دشمنی باهاش ندارم نظر شخصیم رو گفتم نگفتم هیچ کی نخره ! !
تنها اعتراضیه نسبت به تاخیر شاید اصلا یه دو هفته دیر تر بخرم ! :13:
اما . .
این تاخیر پخش آلبوم که آوای نمدونم چی چی که داره دست دست میکنه سیاست های بدیه در جهت سو استفاده هرچه بیشتر از محبوبیت محسن و به جیب زدن پول بیشتر ..نقل قول:
اگه چند سالي هم بشه انتظار آلبومتو ميكشيم سلطان و ميخريم با كمال ميل
**** قابل توجه كسايي كه ميگن ما ديگه نميخريم ****
باهاتون موافقمنقل قول:
این بار دیگه قضیه فرق کرده! این شرکت هست که داره در حق هوادارا ظلم میکنه! ما رو باش که فکر میکردیم ارشاد داره در حق خواننده ها اجحاف میکنه! ولی الان معلو شد این شرکت های پخش کننده اگر پاش بیوفته خیلی بیشتر میتونن ضربه بزنن به خواننده!
دوستان این خبر به تعویق افتادن آلبوم یه شاخه نیلوفر 100% رسمی و از شرکت آوای بر باد بوده!!
اینم لینکش از سایت رسمی شرکت!
کد:http://www.barbadmusic.com/a%20lotus%20sprout.htm
البته یک چیز دیگه ای هم باید در نظر گرفت! این آوای بر باد اصولا شرکت کوچیکیه! در حد و اندازه ای هم نبود و نیست که بخاد چنین آلبومی رو با این تیراژ بالا منتشر کنه! اگر برید در سایتشون خودتون متوجه خواهید شد.بیشتر کارهای خاص برای مخاطبان خاص تولید میکنه!
مثلا اگر شرکت های دیگه و با تجربه ای که آلبوم های بنیامین یا آریان رو منتشر کردن مسئول این کار بودن نهایتا همون عید فطر آلبوم دست ما بود!
حالا خدا کنه این آوای بر باد با فروشی که آلبوم چاوشی میکنه یکم بزرگتر بشه ... ولی از چاووشی هم انتظار میره دیگه با چنین شرکت حقیر و کوچیکی برای کارهای بعدیش قرارداد نبنده ....
اين لينكو هم خود سايت باربد گزاشته گوش كنيد ببينيد چيه من اسپيكر ندارم گوشش بدم
کد:http://www.barbadmusic.com/All%20Samples/00-homepage%20sample/asaa.mp3
نقل قول:
ميگه :
آيينه و شمعدون نميخام
من لب خندون نميخام
هر چي خندس واسته تو
هر چي غمه براي من
بخندو از خنده بگو
از غم بازنده بگو
عمر بزرگوارتو
تلف نكن به پاي من .