آقا رضا با عرض سلام.خسته نباشید این منطقه ما کی تحت پوشش فورجی قرار میگیره.من خیلی پیگیر شدم.هیچی نشد.میشه زحمتشو بکشیدنقل قول:
Printable View
آقا رضا با عرض سلام.خسته نباشید این منطقه ما کی تحت پوشش فورجی قرار میگیره.من خیلی پیگیر شدم.هیچی نشد.میشه زحمتشو بکشیدنقل قول:
سلام. ادرس دقیق به صورت پیغام خصوصی دهید.نقل قول:
همراه اول و رایتل هم به کل هم آنتن هم نت داغون شده.رایتل و همراه اول انگار دکلشون رو هوا هست.تا یه بارون و رعد و برق میاد به کل آنتن میپره.واسه همراه اول میپره.ولی رایتل سرعتش داغون میشه.ایرانسل بیچاره که تو سرما و گرما یکسره فول آنتن هست چیزیشم نمیشه.فقط مشکل اینجاست که افت سرعت دارهنقل قول:
در سیستان و بلو چستان
سراوان بعد از چند روز تست وارد شبکه تری جی و فور جی شد.
در پی درخواست مردم سردرود باید عرض کنیم که ایرانسل 3 سایت در شهر سردرود دارد که سایت ورودی شهر وصل شده است. سایت دوم هم وصل شده و خیابان مطهری و قسمتی از باغبان تحت پوشش تری جی است. ولی سایت سوم که در مرکز شهر قرار دارد فعلا تجهیز نشده است. به زودی این سایت هم تجهیز خواهد شد و پوشش مرکز شهر از پارک جنگلی تا شهرداری تا ابتدای 3 راهی کامل خواهد شد.
لطفا شاهرود رو هم 4G کنید که شر این شرکت های ADSL خلاص بشیم. الان شهرک دانشگاه شاهرود- فلکه بوعلی حتی 3G هم آنتن درست و حسابی نمیده (2 تا آنتن میده که اونم نمیشه درست ازش استفاده کرد)
سلام. در اولویت قرار داده شده است.نقل قول:
سلام
مهندس رضا از بروجرد خبری نیس؟؟؟؟؟
سلام. برخی از قمست شهر هم تحت پوشش تری جی است و هم فورجی . تا اخر دی پوشش کل شهر کامل میشود.نقل قول:
در استان خوزستان
شهرهای بندر ماهشهر و مسجد سلیمان پس از چند روز تست وارد مدار فور جی شد.