فرشاد واسه من 4-3 شبه دیگه ساعت 4 هم درست نمیشه نت , یعنی شبانه هم تعطیل شده دیگهنقل قول:
این 4-3 روز هر موقع اومدم پای کامپیوتر پینگ بالای 500 و سرعت تک کانکشن حدود 30 با 16 کانکشن هم حدودا 150 تا میده اما مرتب سرعت صفر میشه :n21:
Printable View
فرشاد واسه من 4-3 شبه دیگه ساعت 4 هم درست نمیشه نت , یعنی شبانه هم تعطیل شده دیگهنقل قول:
این 4-3 روز هر موقع اومدم پای کامپیوتر پینگ بالای 500 و سرعت تک کانکشن حدود 30 با 16 کانکشن هم حدودا 150 تا میده اما مرتب سرعت صفر میشه :n21:
دیگه باید با این سرعت شبانه خداحافظی کنیم:n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار پهنای باند اضافه کردن از ساعت 2 سرعت صفحه باز کردن و پینگ فوقالعاده شده مثل برق صفحه باز میکنه
فرشاد نظرت در مورد لقمان چیه؟ پهنای باندش همین مخابراته ولی 2 ساعت رایگان بیشتر دارهنقل قول:
به نظرت بهتر نیست؟:n13:
تمدید آنلاین و آفلاین نداره همش باید حضوری تمدید کنی و ترافیک بخری برا همین بدرد من نمیخوره ترجیح میدم راحت تر شارژ کنم تا اینکه 2ساعت بیشتر شبانه داشته باشم شبی هم 1-2گیگ دانلود دارم کافیه واسمنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان میخواستم بدونم پایینترین پینگ و تاین اوتی و پکت لاس رو در خوزستان کدوم شرکت داره؟
هم پینگ داخلی و هم پینگ خارجی
لطفا بگید کدوم شرعت Adsl پایینترین پینگ ؟؟
و بگید کدوم شرکت wireless پایینترین پینگ رو داره؟!
با تشکر فراوان
تو که همین الانشم نمیتونی انلاین تمدید کنی همش حضوری میری :n10:نقل قول:
راصد و مخابرات بهترننقل قول:
یه روز که فرصت کردم درستش میکنمنقل قول:
کلا از تخلیه هم خوشم نمیاد حوصله تخلیه و رانژه و معطلی رو ندارم
بعیده مخابرات چیزی رو واست درست کنه همین که نت رو تا حالا واست قطع نکرده شکرگزار باش:n10:نقل قول:
اینو داشته باش تست الان :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم منم نمیخوام اونا درستش کنن خودم درستش میکنمنقل قول:
به نظرم اگر شبانه واست مهمه ماه بعد 2مگ بگیر اگر هم مهم نیست 5مگ بگیر احتمالا درست میشه