یه discussion معمولیه نه بحث و دعوا .
Printable View
یه discussion معمولیه نه بحث و دعوا .
نه دیگه اونجوری از زیرساخت که میگم یعنی نمیره تو شبکه مخابرات پیچ بخوره مستقیم میاد اینا همه شون سرورن sip نیستن وقتی یکیشون قطع شه همه شون قطع میشه .نقل قول:
الان شما تایپ کن htc.com همین سایتو صبح با 130 کیلو درجا باز میکنه ولی الان با 30 کیلو چرا ؟چوابش چیه به نظر شما ؟
این منو شکنجه میده وگرنه که صبع خیلی عالیه .
دلیلش رو تو تایپیک عصر تلکام بحث کردیم یه بارنقل قول:
چون هر کشوری یه پهنای باندی داره در واقع میخره
شبا هم چون تعداد کسانی که به اینترنت وصل میشن بیشتر از صبح هاست،در نتیجه ترافیک تو کشور کمبود پیدا میکنه و این مشکلات به وجود میاد
همون کمبود پهنای باند دیگه!نقل قول:
صبح شما با کلی ادم دیگه به صورت اشتراکی استفاده میکنید که نیستند ولی الان هستند و باید یه ذره پهنای باند به همه برسه!
تو همین شب که سایت های خارجی میترکند شما یه سایت با سرور داخلی باز کن مثل بنز باز میشه. اگر مشکل از شبکه بود اونم باید مشکل داشته باشه.
الان دارم سایت های خارجی رو با 15 کیلو باز میکنم با نت خالص tct .
مرگ تدریجی بهتره از زندگی تو ایران بیخود نیست ایرانی ها دارن پاسپورت افغانستان میگیرن برن اون ور .
قبول دارید حقمونه هرچی به سرمون میاد ؟
صدای این ملت درنمیاد اخه شما خودتو بزار تو صدر فک کن کاره ای هستی اگر اونایی که داری بهشون ظلم میکنی صداشون درنیاد به ظلمت ادامه نمیدی ؟
چقدر اخه بدبختی که من ارزوم شده باز کردن صفحات نت با سرعت بالا ؟
چقدر ذلیل شده ایرانی جماعت
تا وقتی اینترنت پر سرعت به عنوان تحدید شناخته بشه افزایش سرعت یه خیال باطلهنقل قول:
مطمئن باشین تا چند سال دیگه هم وضعیت همینه البته اگر پسرفت نکنیم باز!
شما تهرانی ها اینترنت نامحدود دارید ؟ بابا شما حسابی دارید خدایی می کنید !
خراسان رضوی که چند ساله اینترنت نامحدود نمیده و چند ماهه که اینترنت شبانه رایگانُ هم قطع کرده .
من اگه جای شماها بودم فورا یه طرح چند ساله می خریدم و حالشو می بردم !
کیفیت نت من الان اینه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مقایسه کن با الانه مخابرات که 10 کیلوبایته. بنظر شما مشکل الان از زیرساخته یا کم فروشی مخابرات؟ پهنای باند خارجی ایرانسل الان بالای 60 گیگابیته و هر موقع هم ببین پر شده دوباره بهش اضافه میکنن.
من 3 سال مخابرات داشتم، حداقل بالای 1.5 ساله که هر روز کیفیتش داره بدتر میشه چرا؟ چون پهنای باند خارجی نمیخرن و کاربر هم گول قیمت کم سرویس رو میخوره. من الان فقط یه 256 مخابرات دارم اونم برای بک آپ که تو فکرشم اونم قطع کنم چون نت ایرانسل همیشه وصله و دوست ندارم یک قرون هم به شرکتی بدم که ارزشی برا کاربراش قائل نیست.
شما دیتا سنتر رسپینا رو ملاک قرار نده چون به نت اونم اهمیت زیادی نمیدن بنظر شما چرا اینقد هر گیگش ارزونه وقتی قیمت یک لینک 155مگابیت 27 میلیونه؟
شما داری فقط رو rate دانلود تاکید میکنی و تستی که با speedtest میگیری ..
کل نت فقط اینا نیستن .
شما میگی رسپینا بده ؟ خوب من از شما میپرسم کاربری شما به جزء صفحه و دانلود چیزی دیگه ای هم هست ؟ اگر هست لطفا بگو .
من بازی انلاین می کنم همین رسپینا کیفیت پینگی که به من میده از تبیان که گیگی 4500 دارن میفروشن بهتره شما میدونستی اینو ؟
من 30 گیگ میخرم 6 تومن تبیان که لینکش از مسیر ثابت اذربایجانه میفروشن گیگی 4500 بعضی جاها حتی 5 تومن کیفیت پینگی که من با رسپینا دارم از اون بالاتره پینگمم صبح تا شب رو 90 هست من تو پست های قبل چیز دیگه ای رو گفتم و الان دارم باز میگم ..
ببینید بعضی موقع ها شد مثلا من تو بازی 14 دردصد پکت لاس داشتم گفتم خوب برم 1 گیگ تبیان بخرم از شر پکت لاس و ... راحت شم اما وقتی اونم خریدم متوجه شدم اونم پکت لاس داره من حاضرم با هر تستی که خواستی بهت ثابت کنم در حال حاظز تبیان گیگی 4500 فرقی با رسپینا تو هیچی نداره حتی کیفیت صفحه باز کردنشم بهتر نیست حتی پینگشم بهتر نیست کلا شبکه مزخرف اینا از ظهر به بعد حالت نرمالشو از دست میده دیگه .
فرق ی نداره شما از کجا سرویس داری از ساعت 12 به بعد پکت لاس و ... اضافه میشه منتها شما چون بازی نمی کنی خیلی چیزا رو نمی بینی .
چطور نتی که ساعت 9 صبح عالیه بدون پکت لاس از ظهر به بعد شروع میکنه به لاس ؟ مخابرات پهنای باندش کمه دیگه چیزیه که همه هم میدوننن اما اگر این موضوع کندی و افت سرعت و پکت لاس فقط رو مخابرات بود من مشکلی نداشتم اما نیست .
بازم کیگم کسانی که سرعت بالاتر از 1 مگ دارن متوجه نمیشن چه اتفاقی می افته چون جبران میشه اما اونایی که 1 مگ دارن مثل من خیلی واضحه چقدر کیفیت صبح و ظهر حتی با اکانت تفاوت داره .
یه چیزو فراموش کردم بگم : چرا صبح راحت میشه یوتیوب رو دید و از کل پهنای باندم استفاده میکنه اما از ظهر به بعد وقتی میخوام یه ویدیو یوتیوب رو ببینم با 50 کیلو از سرعتم استفاده میکنه ؟ حتی اگر به تبیان هم وصل باشم بازم از کل سرعتم نمیکشه ؟ علتش چیه به نظر شما ؟ یعنی خیلی جالبه من صبح کوچکترین مشکلی با هیچی ندارم صفحه عالی پکت لاس =0 یوتیوب فول اسپید اما از ظهر حتی با اکانت با تیبان به هرچی که شما تصورشو کنی دیگه یوتیوب رو نمی تونم فول اسپید باز کنم ؟ علتش شبکه پرترافیک و شلوغ نیست ؟ اگر نیست پس چیه ؟ یعنی 1 مگ من ظهر دیگه 1 مگ نیست میشه کمتر از 512 .
پینگ تبیان گیگی 4500 مسیر ثابت اذربایجان با سرورهای بازی :
پینگ رسپینا گیگی 216 تومن مسیر ثابت نیست یعنی تصمینی داده نشده با سرورهای بازی :
جفتشون در حال حاظر کوچکترین تفاوتی تو باز کردن صفجه ندارن فقط پینگ رسپینا با 4.2.2.4 بهتر هست اما جفتشون از ظهر به بعد پکت لاس پیدا میکنن و سرعت صفحه تبیان هم تغییر پیدا می کنه و افت پیدا میکنه شک دارین خودتون تست کنید .
من یادم میاد اولین بار که سرویس کاهش پینگ گرفتم ابان 93 بود اون موقع نامحدود پارس پروا رو که الان گیگی 4500 هست رو گرفتم 15 تومن یعنی اصلا حجمی نبود کیفیتش وحشتناک عالی بود یعنی صفحه درجا باز میشد اما الان دقیقا عین اینترانت کارمیکنه فقط فرقش اینه قطعی اینترانت رو نداره فقط همین یعنی همین الان خودتون برید تو سایت گاد .... و کانکشنش رو دانلود کنید و مقایسه کنید اگر ذره ای با رسپینا فرق داشت من دیگه حرفی نمیزنم .
تمام این بدبختی ها بعد از فیلترینگ هوشمند شروع از اول 94 + افزایش یوزرا هم که خیلی بوده + کمبود پهنای باند .