یه زحمت بکش ببین تو طول یه شب چقدر میتونی دانلود کنی،و اطلاع بده،ممنوننقل قول:
Printable View
یه زحمت بکش ببین تو طول یه شب چقدر میتونی دانلود کنی،و اطلاع بده،ممنوننقل قول:
من نخریدم منتظرم کسی بگیره بعد من خرید کنم!نقل قول:
من سرویس یک ساله دارم سرعتم 700کیلوبایته ولی چون فیلم و بازی دانلود میکنم به صرفه نیست بخوام به این صورت حجمی دانلود داشته باشم سرعتم 700کیلوبایته و 2020 گفت تقریبا همینقدر سرعت روزانه در سرویس شبانه وجود داره و شبانه نهایت 500-600 میشه البته من نمیتونم کاملا به حرف پشتیبانی اعتماد کنم برای همین منتظرم کسی خرید کنه و خبر بده
ساده ای ؟نکنه باور کردی با سرعت 500 تا میشه شبی 12 گیگ دانلود کنی تو خواب شاید همچین چیزی ببینیم :n09:نقل قول:
[emoji2] من که چهار سال مخابرات داشتم،طرح شبانه دار نذاشت، آخر کوچ کردم .
دیگه الان بهترین شبانه رو هم داشته باشه نمیگیرم.
اخرین طرح های شبانه دار مربوط به تابستون پارسال بوده؛ طرح های رمضان و کمپین ، قبل از اون هم طرح های شبانه دار داشته، مطمئنی مخابرات داشتی؟؟!نقل قول:
کمپین پاییزه داشتم تموم که شد،بعدش این طرحی که سرعت دانلود شبانه یک مگ بود ۹۹ درصد هم رایگان زده بود میخواستم بگیرم که گفتن برداشتن...نقل قول:
بالا 300باشه کافیه ارزش داره وقتی مجانیهنقل قول:
دوستانی که از این سرویس استفاده میکنند لطفا از سرعت idm عکس بگیرند و اینجا بزارند ممنون
من که دیگه عمرا ازش بگیرم:n33:
با همون سیم کارت همراه اول شبی 20 گیگ دانلود میشه هر شب هم دانلود کنی تو هر ماه میشه 30 هزار تومن :n10: حجم دانلود میشه : 20*30=600 گیگابایت از سرمون هم زیاده :n19:
انقدر دوس دارم ببینم مخابرات به خاک سیاه بشینه مخصوصا مخابرات خراسان رضوی:n34:
دیدن مشترکینشون به خاطره دانلود شبانه دارن کوچ میکنن حالا دارن برمیگردنشون با طرح های جدیدی که اعمال کردن
خیال کردن مردم مسخرشونن هر روزی یک تصمیم بگیرن اول بیان سرعت شبانه رو بکنن 128 بعد بیان بیان ساعتش رو عوض کنن که دیگه هیچ کس نخواد دانلود کنه
خدا حالشون رو گرفت:n25:
نقل قول:
داداش کدوم بسته همراه اول رو فعال میکنی؟
کد دستوریشو بهم میگی؟