خبر ناگوار براي استقلاليها!
خبر ناگوار براي استقلاليها!
نيكبخت واحدي اعلام كرد:در دربي حاضر ميشوم!
به گزارش خبرگزاريهانيكبخت اعلام كرد حضور من در دربي قطعا" وزن تيم ما را بالا مي برد :20:
او گفت: تمرينهاي شادابي را پشت سر گذاشتيم و اكثرا" تمرين با شوخي و جوك وخنده مي گذرد.البته پيرواني سخت مراقب اوضاع و اجازه گفتن جوكهاي مبتذل نمي دهد.
وي ضمن انتقاد از كسا ني كه تمرينهاي تيم را قديمي، ضعيف و منسوخ مي دانند گفت: تمام بحث تمرينات ما به روز است مثلا" اكثر بلوتوث هاي تمرين قبلي در مورد يوزارسيف بود.
نيكبخت در مورد مربي خارجي گفت:به نظر من تفاوتي ميان مربيان وجود ندارد! ما اگر قرار بود چيزي بشيم با همين پيرواني مي شديم.
نيكبخت در پاسخ به منتقدين اضافه وزنش گقت:اين يك تهمت است از طرف كساني كه شادابي و چابكي مرا نمي توانند ببينند.شكم من مادرزادي تو آفسايد است و در ضمن من همين هفته پيش 100 گرم كاهش وزن داشتم. با دكتري كه دماغم را عمل كرده صحبت كرده ام و قرار است شكمم را نيز عمل كند.:46:
شرايط تيم سوال بعدي بود كه نيكبخت در پاسخ گفت:درست است كه امسال شاه حسيني نيست كه از سپاهان امتياز كم كند و در بازيها برايمان پنالتي كم مي گيرند و هر بازي هفت هشت دقيقه وقت اضافه نمي گيرند ولي تيم ما مسلما" كانديد سقوط نخواهد بود.اگر هم 1% اين اتفاق افتاد و در روز پاياني خطر سقوط را حس كرديم،خدا پدر مظفري زاده را بيامرزد...
نيكبخت سوال راجع به مدير عامل را چنين پاسخ داد:مصطفوي خوب بود، چون مدير قاطعي بود و هر دستوري را با قاطعيت اجرا مي كرد!حال اين دستور از جانب ما فوق بود يا بازيكن فرقي نمي كرد.انصاري فرد از او هم بهتر است. سعه صدر و بزرگ منشي او اشك همه را درآورده .تو روز روشن كريمي هر چه خواست بهش گفت ولي اين مرد بزرگوار در كمتر از 20 دقيقه حرف خود را تكذيب و وي را بخشيد.
نيكبخت در پايان چيزي نيافزود.