نقل قول:
از کمکتون پیشاپیش ممنون
نقل قول:
از کمکتون پیشاپیش ممنون
همه کنسول ها حتی در آینده کپی خور میشوند ، هیچ راهی هم برای جلوگیری نیست ، مگر اینکه مثل سونی بری دم هکر ها و تولید کنندگان مودچیپ و درایو های مجازی رو ببینی که اونطوری بعد از یک مدتی میشه تجارت برای هَکر ها کنسول ساز ها به خاک سیاه میشینند ، فقط میشه مدت زمان کپی خور شدنشون رو زیاد کرد که سونی خوب عمل کرده تا به اینجا .نقل قول:
خوب راستش من با فروزا اصلا حال نکردم ، من از اون دسته آدم هایی هستم که گیم پلی برام خیلی خیلی بیشتر از گرافیک ارزش داره . برای همینکه هنوز دارم متال گیر 1 بازی میکنم و خسته هم نشدم :31:نقل قول:
منم موافقم فورزا بازی حوصله سر بری هست فورزا . خدا وکیلی .نقل قول:
خوب راستش من با فروزا اصلا حال نکردم ، من از اون دسته آدم هایی هستم که گیم پلی برام خیلی خیلی بیشتر از گرافیک ارزش داره . برای همینکه هنوز دارم متال گیر 1 بازی میکنم و خسته هم نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط dirt
به نظر من که ارزش نداره. چون به ضررش نمیازه و در کل هم میخواهی همون بازیا رو بازی کنی.نقل قول:
این x360 جدیده خیلی با اینایی که الان هست فرق می کنه؟ یعنی می ارزه آدم بفروشه اینو و این جدید رو بخره؟
ممنون
باید بری پیش تعمیر کار . اپدیت کار خودتون نیست.نقل قول:
چجوری باید xbox رو آپ کنم که بن نشم ؟ من به لایو وصل نمیشم ولی بیشتر به خاطر قفل شدن هاردم می گم .
از کمکتون پیشاپیش ممنون
hi
بازی کردن توی live خیلی حجم اینترنت رو میبره؟ مثلا اگه 10 دقیق یه بازی معمولی رو live بازی کنی چقدر از حجمت کم میشه؟
tnx
پس دوست عزیز این فروم برای چیه ؟؟ مگه این همون آپدیتش نیست ؟؟؟نقل قول:
و لطفا یه چندتا بازی معرفی کنید که بیشتر به داستان و گیم پلی بازی توجه شده تا به گرافیکش.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273165&page=69
منظورت آپدیت داشبورده که دو روش داره :نقل قول:
1. از طریق CoolDisk
2. از طریق لایو
در ضمن مایکروسافت دیگه به خودش زحمت نمیده که هارد ها رو قفل کنه چون دیگه میدونه باز کردنش کار ساده ایه !!!
بازی Dante's Inferno میتونه خوب باشه ...
یه سوال
وقتی یه نفر از من تشکر میکنه چی میشه؟:31:
مرسی از کمکتون ممنون و مشکل من اینکه هرکی هر بازی که معرفی میکنه من قبلا بازی کردم یا در حال بازی کردن هستم. dante رو بازی کردم و موافقم بازی شاخیه ( و البته کمی مورد دار ) :31:نقل قول:
پس چطور ایکس باکسی که زمانی که دایرکتس 10 هنوز نیومده بود ساخته شده....میتونه بازیهای دایرکتس 10 رو اجرا کنه ولی 11 رو نمیتونه!؟نقل قول:
منظورتون از محدودیت گرافیک بازیها چیه؟....یعنی گرافیکشون هنوز اونقدر بالا نیست؟!
دوست عزیز این اپدیت واسه داشبورد. هست اون اپدیت LT اپدیت فریم ور هست که باید دستگاه باز بشه.نقل قول:
پس دوست عزیز این فروم برای چیه ؟؟ مگه این همون آپدیتش نیست ؟؟؟