بلهنقل قول:
شهر ما تجهیز شد
البته این رو بگم نسل 2 شهر ما بیشتر مواقع پیام واتساپ رو هم نمی فرستاد
دوست عزیز اینکه کیفیت پایینه فکر می کنم به سرعت پوشش ربطی داشته باشه و شرکت باید کیفیت رو بالا ببره
Printable View
بلهنقل قول:
شهر ما تجهیز شد
البته این رو بگم نسل 2 شهر ما بیشتر مواقع پیام واتساپ رو هم نمی فرستاد
دوست عزیز اینکه کیفیت پایینه فکر می کنم به سرعت پوشش ربطی داشته باشه و شرکت باید کیفیت رو بالا ببره
دوست من با یدونه عکس تحت تاثیر قرار نگیرید اینها فقط تبلیغات هست .تبریز هم مانند شهرهای ديگه هست در ایران اینترنت بهمون علتی که خودتون بهتر میدانید ابتدا به تهران وارد وسپس پخش میشه. یکی مثل من از اولین روزی که شهریور سال گذشته اینترنت پرسرعت ایرانسل افتتاح شد تا الان یکسره داشتم بعلت علاقه خودم تو نقاط مختلف شهر که میرم تست میزنم بالاترین سرعتی که من دیدم دانلود نزدیک 1/5 مگابایت بوده اونهم نه حالا که افتضاح شده اون اوایل سال که هنوز طرح ها گران قیمت وکاربر کم بود.حتی من روز افتتاحیه در هتل همای شیراز بودم تستی که نماینده ایرانسل نشان داد حدود 20mb/sبود.این شرایطی بود که بخاطر تبلیغات و جلو دوربین حداکثر توانشون رو بر اون دکل گذاشته بودند. بعد حالا بعضیها میان اینجا ادعای 30و 40...میکنند!خود ایرانسل هم چنین ادعاهایی نداره. وضعیت کنونی هم که مشخصه در اکثر شهرها و نقاط ساعت اوج مصرف (12-24) سرعت زیر صد کیلوبایت هست با ناپایداری فراوان یه صفحه هم بزور بالا میاد یه پست همینجا میخوای بگذاری ده دفعه باید رفرش بکنی.نقل قول:
یکی به داد ما برسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز بیرون بودم این تست از اشرفی سر جلال گرفتم تو محل خودمون نهایت ۳ مگ سرعت بده، این تستم داخلیه خارجی با اندروید سرورهاش مالی نیست اما چندتا دانلود خارجی تست کردم فاجعه بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my D6633 using Tapatalk
من با همه حرفه های شما موافقمنقل قول:
ولی من نیومدم ادعا کنم که همه جا این سرعت وجود داره !! من خودم خیلی وقته ایرانسل استفاده میکنم ( از اولین روز های ارائه EDGE ) همه جا سرعت ها متفاوته و فاکتور های زیادی وجود داره تا کیفیت نت رسیده به دست شما معلوم بشه !! و به صرف دیدن یه عکس نمیشه قضاوت کلی کرد
من هدفم از گذاشتن اون تست این بود که بگم بعضی جاها هم وجود دارن که سرعت شبکه زیاده !! نه اینکه عرصه رو برای تحلیل گران این فروم فراهم بکنم تا با تحلیل های من دراوردی ما رو سودمند بکنن
و من الله توفیق
دوست عزیزی که صرفا بخاطر یه تست میای و تر و خشک رو با هم میسوزونی
عارضم به خدمتت ، شما هم اگه نزدیک به دکلی باشی که یوزرش خیلی کم هست و دست بر قضا همون دکل پایلوت 4G منطقه باشه ، 40-30 که سهله تا 90-80 مگابیت هم میتونی پهنای باند بگیری ازش
شهر سقز وارد مدار شبکه فورجی شد.
شهر بستک وارد مدار فورجی شد.
شهر زیبای مرند در انتظار فورجی قرار گرفت.
امیدیه خوزستان وارد مدار فورجی شد.