موافق نیستم .
دیگه فک نمی کنم کسی کاربر حرفه ای نت باشه و ندونه که تک کانکشن از عمد این حالتو داره یعنی باید ضعیف باشه به خیلی دلایل که همه می دونن بحث ساعت و ...هم نیست
مشکل کمبود پهنای باند خیلی واضحه که وجود داره از دو سال پیش کلا 2 میلیون کاربر adsl بوده الان بالای 20 میلیون هست کاربرهای موبایل رو هم اضافه کنید که یه چیزی فراتر از وحشتناک افزایش داشته .
من یادمه قبل از بهبود های اخیر که رخ داده در مجموع اخرین بازی که پینگم و سرعت صفحه م با مخابرات عالی بود بهمن و اسفند 93 بود که عالی بود همه کار میشد کرد صفحه فول لود میشد نت پکت لاس نداشت هنگام بازی و پینگ هم عالی بود ..
یه چیزی این وسط مشکل داره که همون عدم تناسب بین رشد کاربران و میزان پهنای باند هست .
زمان مموتی 75 گیگا بیت پهنای باند کل مملکت گل و بلبل بود الان 300 گیگ اون موقع 2 میلیون کاربر adls حتی کمتر بود الان بالای 20 میلیون + موبایل .
خیلی مشخصه که ظهر میشه به دلیل انلاین شدن همه شبکه تحت فشار شدید قرار می گیره و باعث افت سرعت میشه جالبه من شبا از سرور داخلی با 40 کیلی دانلود میکنم در حالی که تا قبل از این مشکلی نداشتم در کل شبکه خیلی زیر بار هست دیگه بحث تایمی کردن افت سرعت خیلی واضحه که صحیح نیست .
تک کانکشن مخابرات با سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تک کانکشن شاتل سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل با 32 کانکشن تا 1 مگ هم سرعت دانلود داره + مخابرات 135 اما می بینید که تک کانکشن حتی با سرور داخلی هم داغونه و فول نیست که یه چیزه کلیه واسه همه صبح تا شب هم همینه یعنی نه کمتره نه بیشتر خوساتید من شبم تست می کنم یا حتی صبح زود من بازم میگم بحث تایمی بودن رو خیلی بعید میدونم .
فقط کسانی که سرعت بالا دارن متوجه این تغییرات نمیشن یا کمتر میشن مثلا خودم وقتی با خط شاتلم کار می کنم اصلا متوجه نمیشم چون سرعتم بالاست جبران میشه اما با اکانت و مخابرات قشنگ معلومه حتی وقتی اکانتو روی شاتل فعال میکنم صبح و ظهرش تفاوت داره در کل این مسائل زمانی حل میشه که پهنای باند از تعداد کابرا بیشتر شه نه تعداد کاربرا از مقدار پهنای باند بیشتر .