حالا کسی این یه گیگ رو گرفته من 40 مگ از ترافیکم مونده هنوز ندادن
Printable View
حالا کسی این یه گیگ رو گرفته من 40 مگ از ترافیکم مونده هنوز ندادن
ببینید اینا احتمالا یک نرم افزار آماری دارند، بعد بررسی می کنند میبینند مثلا 50000 نفر توی این هفته اشتراکشون تموم میشه، بنابراین میان این 1 گیگ رو الان اعلام می کنند و بعد از یک هفته که اشتراک اونا تموم شد میدند که اونا هم اینطوری مجبور شند تمدید کنند.
مگه نه برای همه اعیاد حجم میدادند، از من شما خوششون نمیاد برای سود خودشونه.
کلا سیاست اقتصادیشون به نظر من همینه !
به هر حال دارن این عیدی رو میدن و باید شاکر بود. به نظر من اونی که بخواد تمدید کنه ، تمدید می کنه و اون کسی هم که نمی خواد تمدید کنه به خاطر یک گیگ هدیه تمدید مجدد نمی کنه مگه بخواد یه ماهه تمدید کنه!!نقل قول:
دوستانی که سرعت 1 مگ دارند، سرعت دانلودشون شبا چطوره؟
تقریا چقدر دانلود می کنن در شب؟
کی میشه این شیلترنت ایران درست بشه که بخواطر 1گیگ توی سر کله هم دیگه نزنیم
دوستان یه سوال
این اینترنت های ماهباره ای!!! قضیش چیه؟ خوبه ؟ بده؟ یه توضیح مختصر میدید ! ( میدونم به تاپیک ربطی نداره ولی من دیگه به اخر خط رسیدم!)
بعد از مدت های طولانی سرانجام سرویس گزارش مصرف لحظه ای رو تو سایتشون خوب کردن و از این به بعد دوباره میشه گزارش مصرفی رو لحظه ای مشاهده کرد
تبریک میگم این اتفاق که مصادف با مبعث هم بوده
برای اینترنت ماهواره ای نیاز به یک بشقاب و ال ان بی و کارت دی وی بی داری وبرای استفاده از اینترنت ماهواره ای باید یک اشتراک بخری(البته گرون هستند) که یکطرفه هستند و فقط رسیو(دریافت) رو انجام میده و برای سند(ارسال)باید از دایل آپ یا ای دی اس ال استفاده کنی،در کل چیز به صرفه ای نیست و اکثرا محدودیت حجمی هم دارندنقل قول:
برای بنده هنوز گزارش، تا 24 ساعت رو نشون میده، برای شما لحظه ای شده؟نقل قول:
دوستان کسی هست این 1 گیگ هدیه رو گرفته باشه؟
چه عجب پارس هم جو گیر شد یه هدیه ای لطف کرد
باور کنید این هم نمیخواستند بدن دیدن ناراضی خیلی زیاد شد ترسیدن:31:
ولی کیفیت سرویساشون افتضاح شده من تو سایت تنظیمات مقررات شکایتم فرستادم فقط کد پیگیری بهم داد یه سری از بچه ها می گفتن تماس میگرن برای پیگیری ولی با من تماس نگرفتن !!!!!!!!!!!!!!!
از دیروز ترافیک باقیمانده من ثابت مونده ، 30-40 مگ الان دانلود کردم ولی چیزی کم نشد ازش ، تو گزارش مصرف فقط نشون داد چقدر دانلود شده
فک کنم چیزی به : ترافیک مجاز اضافه نکردن به جاش ، ترافیک باقیمانده رو ثابت نگه داشتن تا اون 1 گیگ تموم بشه
شما هم تست کنین