نقل قول:این ایمیل؟کد:AvaGostar.Foladshahr@Asiatech.ir
Printable View
نقل قول:این ایمیل؟کد:AvaGostar.Foladshahr@Asiatech.ir
بله همینه........نقل قول:
من باهاشون صحبت کردمنقل قول:
گفتن همچین ایمیلی نداشتن
میشه یه عکس ازش برام پ.خ کنید
صفحه ی قبلی عکس گذاشتم اینجا هم میزارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اینترانت باهاشون صحبت کردم.فکر نکنم مشکلی باشهنقل قول:
اما احتمالا چون آخر جمله در مورد اینکه توی زرین شهر سرویس دهی میشه سوال کردید فکر کردن در مورد این موضوع هستش.
اما تا اونجا که بنده اطلاع دارم سرویس اینترانت فعال هستش اما تا به حال هیچ کدوم از مشترکین این سرویس رو نگرفتن.
اگر فولادشهر هستید میتونید بگیرید.
اما زرین شهر انشالله راه اندازی میشه
موفق باشید
شما چه عصبی هستی دوست عزیز :)... البته حق هم دارید..اما کمی مطالعه بد نیست.. همون فیلم بلوری هم مجانی رو نت نیست واسه دانلود.باید چند ده دلار پول بدید..اون اصطلاح Fair Using Policy هم مال اونور بوده اولا بعد اومده اینور..پس اونا هم محدودیت دارن..نه؟ :n06:. اینترنت اونجا اگه محدودیتش کمتره اما محتواش هم پولیه..مثل همون بلو ری که شما مثال زدید. من نظرمو گفتم...شما باید از شرکتها عصبانی باشید نه من که مثل شما کاربرم..دست من بود شیر اینترنتو تا اخر باز میکردم..حرف من این بود: حالا که محدودیت داریم بهتره با رعایت حق بقیه باعث بشیم همه عادلانه استفاده کنن..اما مسئله اینه ماها دوس داریم با کمترین هزینه بیشترین بهره رو ببریم..حتی با راه های غیر معمول..بازم میگم من یک کاربرم مثل همه..شما هم از خوندن نظری که مثل نظر خودت نیست عصبی نشو..سعی کن بحث کنی بدون عصبانیت..:n01:نقل قول:
یه تست اگر بذاری ممنونت میشم ترجیحا یکی از تهران و یکی از سرور ودافون فرانکفورت ممنوننقل قول:
نقل قول:
من زنگ زدم شاتل که سرویس نامحدودش رایگان شبانه نداره که! :n13: مطمئنی شاتل داشتی؟ فقط سرویسهای حجمی رایگان شبانه داره
من پارس آنلاین داشتم قبل مخابرات همش اینترنتم قطع بود رایگان شبانه استفاده نداشتم:n21:
قانون مصرف منصفانه هم همه ی شرکتا دارن با اسم های مختلف چون پهنای باندا شیر هستش!
آسیاتک هم اینجور که شماها میگین اصلا نمیشه طرفش رفت.:n30:
سلام.بعد از یک هفته قطعی اینترنتم را وصل کردند.درود بی پایان به شرف بازرسی مخابرات خوزستان.امروز بعد از تماس با بازرسی جوری با این شرکت کلاهبردار برخورد کردند که بعد از نیم ساعت اینترنتم را وصل کردند.
صبح اول با این شرکت کلاهبردار تماس گرفتم گفتن مشکل داریم و مشخص نیست کی وصل بشه شاید یکی دو هفته دیگه !!!!!داریم پیگیری میکنیم از این حرفا.چند روز پیش هم قسمت صدای مشتریش به دروغ گفت تمام کاربران کافو نوری خوزستان اینترنتشون قطعه!!!!!ببیند این شرکت چقد دروغگو تشریف دارند که بعد از تماس با بازرسی خوزستان بعد از نیم ساعت نتم را وصل کردند.
سلام دوست من.شما کلا در حال اشتباه فکر کردن هستی حرف شما اینا نیست که میگی .رسما دارید به کاربرا میگید همینی که هست لطفا دهنتون را ببندید و هیچ حرفی نزیند!حرف از عدالت و رعایت حق کاربرا میزنید ؟ که آره شما مشکل از خودتونه و مصرفتون را درست کنید از اینا حرفا!نه دوست من مشکل از خود شرکت اسیاتکه این شرکت در حال کلاهبرداری از کاربراشه اونم به صورت محدود کردن سرویسای محدودی و نامحدود و بالا بردن پینگ !از شما بعیده به عنوان یک کاربر از این شرکت طرفداری کنید مگر اینکه شما هم ....آره!نقل قول:
در مورد هرینه باید بهت بگم ما کاربرا داریم خیلی خیلی هزینه میکنیم و بعد همچین سرویسای اشغال و بدرد نخوری به ما میدن .بعد شما کاربرا را متهم میکنید که با کمترین پول میخواهید بهترین سرعت را داشته باشید؟؟؟؟براتون واقعا متاسفم. شاید شما در بیاد بگید که نه این شرکت هزینه خیلی زیادی واسه پهنای باند میده بخاطر همین هزینشون بالا است.نه دوست من اینا سودشون تو همین گران بودن پهنای بانده تا بتونند به راحتی سر کاربراشن را کلاه بزارند و هر خط را بین 40 تا 50 نفر شر میکنند .حال ببیند مخابرات هزینه پهنای باند را 35 درصد کاهش داده این شرکتها در حال دیوانه شدن هستن چون سودشون کمتر میشه البته اینا بازم دست به کلاهبرداری میزنن و با پایین آوردن سرعت و شر کردن هر خط بین 100 نفر دوباره سودشون را بالا میبرند .کشور ما به یه سازمان نظارت و بازرسی خیلی قوی و هوشمند نیاز داره تا جلوی تمام کلاهبردار را بگیرن.
دوستمون درست گفتن به شرکت اسیا تک اصلا ربطی نداره که کاربران چه جور از نتشون استفاده کنند.
دوست من شما عصبی نشو وقتی یکی از این شرکت انتقاد میکنه سریع میای میگی نه مشکل از کاربرا است و نه شرکت.عصبانی بودن خودت را بذار کنار.. همینکه این شرکت در حال از دست دادن کاربراشه مشخص میکنه مشکل از جانب کیه!!!