خوش بحالتون شماها ، من که پینگم رفته باای 300 اصن داغان هستا !:n28:
Printable View
خوش بحالتون شماها ، من که پینگم رفته باای 300 اصن داغان هستا !:n28:
نقل قول:
کمپین ( UTS ( Up to Top Speed
- برای مشترکین نامحدود فعلی ADSL
- با همان تعرفه قبلی
- افزایش سرعت پهنای باند به حداکثر سرعت قابل ارائه به مشترک
- دانلود شبانه با تخفیف
این کمپین برای مشترکین فعلی سرویس ADSL نامحدود شرکت مخابرات استان تهران درنظر گرفته شده است، امکان تغییر وضعیت از سایر کمپین ها به UTS وجود ندارد.
بازار هدف
پرداخت هزینه ها به صورت پس پرداخت(Postpaid) و از طریق قبوض تلفن ثابت از مشترکین دریافت میگردد. گیگابایت های اضافی به صورت پس پرداخت خریداری می گردد.
روش پرداخت
زمان اجرای این کمپین زمستان 94 می باشد.
زمان اجرا
مشخصات سرویسهای کمپین UTS
مشخصات سرویس مشترکین نامحدود مشخصات سرویس پیشنهادی به مشترک سرعت اسمی تعرفه سقف سرعت ترافیک ماهیانه (GB) تعرفه (ریال) 128 Kbps 118.550 حداکثر سرعت خط مشترک ( Up to Top Speed ) 3 118.550 256 Kbps 143.900 حداکثر سرعت خط مشترک ( Up to Top Speed ) 4 143.900 512 Kbps 231.200 حداکثر سرعت خط مشترک ( Up to Top Speed ) 6 231.200 1 Mbps 418.300 حداکثر سرعت خط مشترک ( Up to Top Speed ) 11 418.300 2 Mbps 741.400 حداکثر سرعت خط مشترک ( Up to Top Speed ) 24 741.400
در صورتیکه حجم دانلود ماهیانه مشترک بیش از مقادیر تعیین شده باشد، شامل تعرفه حجم اضافی می گردد.
هزینه ترافیک اضافی حجم ترافیک تعرفه (ریال) GB ≤ 5 36.000 5 < GB ≤ 10 26.000 GB > 10 16.000
سلام. من مدت هاست کلا قید خود نت مخابرات رو زدم و بدون این اکانتا بازی نمیکنم. با اکانت هم انصافا هیچ مشکلی ندارم. البته از این کاهش پینگا که گرونه نمیگیرم. پینگ در اکثر مواقع 95 تا 100 هست بدون نوسان و پکت لاس. شده 4-5 ساعت هم یه بند بازی کردم هیچ مشکلی پیش نیومد. حالا اگه رو نت خود مخابرات میخوای حساب باز کنی که یه بحث دیگه است ، اگر نه که میخوای پخ بده اکانت بهت معرفی کنم تست کنی شاید مشکل اصلا از مودمی ، سیستمی ، مخابرات منطقه اینا باشه. چون فکر کنم نتت مشابه من باشه ( 1 مگ نامحدود).نقل قول:
چه بازی ؟
من شوتر بازی می کنم فرق داره مثلا با فیفا و ....
پکت لاس همیشه داره از ساعت 10 صبح به بعد خد سرور تست می کنه همیشه 6/7 درصد داره که خیلی تاثی رنداره کلا مشکل این نیست اکانتا هم قطعی داره اصلا نمیشه روش کاملا حساب باز کزد شده منم 2 ساعت بازی کردم قطع نشده اما کلا قطعی داره گاهش اوقات زیاد گاهی کم .
همه سرورهای این اکانتا از زیرساخت میاد و ربطی نداره که کدوم خوبه یا کدوم مقلا اسمش بهتره اگر زیرساخت قطع شه اینام قطع میشن بلا استثنا .
الان من با اسیا تک وصلم پینگ مشکلی نداره ولی کلا نت ایران به خصوص مخابرات و این اکانتا به دلیل زیر بار رفتن شبکه یه کندی بدی میوفته روش مثلا صفحه بازکردن برای من از 12 ظهر به بعد خراب میشه البته یکم بهتر شده ولی در قیاس با صبح کاملا فرق می کنه .
نقل قول:
با سلام، مرسی ولی اینا رو که خودمم توو سایت مخابرات دیدم و همشو خوندم ولی باز مرسی که اینجا آوردی! منظور من این بود که اطلاع یا خبری داری که آیا اجرا شده یا نه؟ چون من یه بار واحد فروش 2020 زنگ زدم گفتم که نامحدود 512 دارم میخوام تغییر بدم به کمپین UTS برگشت بهم گفت اصلا اجرایی نشده تا الان و بعیدم هس کلا اجرایی بشه! واسه همین پرسیدم که اگه واقعا اجرایی نشده و نیس پس چرا خبرش هنوزم توو سایت مخابرات هس و ورش نمیدارن؟ من امیدم رو به این کمپین بسته بودم...
بتلفیلد 4 بازی میکنم.نقل قول:
قطعا نمیشه تضمین 100 درصد داد روی نت ایران ولی علی الحساب این سرویسی که من استفاده میکنم 80 درصد مواقع استیبل هست و اگه مشکلی داشته باشه کاملا مشخص هست ، مثلا یه روز کامل پینگش بالاست فرداش درست میشه یا بعضی اوقات ساعت 10 شب به بعد که شلوغ میشه کیفیت میاد پایین ولی ناگهانی دچار قطعی و تایم اوت و اینا نمیشه و نسبتا قابل کنترل هست. ولی به هر حال روی هیچ کدوم از اینا برای بازی 24/7 نمیشه حساب باز کرد
مشکل حل شد از کارت شبکه وایرلسم بود خوب نمی تونست مودمو ببینه !
اون سایتی که ازش میگیری رو بفرست ولی مطمئنم قبلا ازش استفاده کردم چون سایت نیست که من ازش اکانت نگرفته باشم یا ندیده باشم سرورها هم که همه از زیرساخت میاد فرقی با هم ندارن .
دوستان لطفا در مورد این کاری می خوام انجام بدم نظر بدین :
ببینید من روزی در بدترین حالت ممکن 1 گیگ مصرف دارم شامل بازی وب گردی و .......
مخابرات 1 مگ نامحدود هم دارم .
یه خط شاتل هم دارم ولی من مصرف نمی کنم و \درم و برادرم استفاده می کنن ولی اون سرعتش خیلی بالاست و تو صفحه و ...خیلی عالیه .
منم میخوام برم خط خودمو شاتل کنم اما نگران یه موضوع هستم ..
زیاد بازی دانلود می کنم .
به نظرتون شبانه ش جوابگو هست ؟
وگرنه برای روزانه مشکلی نیست چون واسه خط دوم همیشه از جشنواره 50 گیگ 100 گیگ میخرم گیگی 1000 تومن ..
سریع نظر بدین چیکار کنم .
دوستان نمیشه از سیستم گزارش مصرف و اکانتینگ قبلی مخابرات استفاده کرد ؟ این جدیده هیچیش معلوم نیست
میگن پارس آنلاین خیلی خوبه! الانم که فک کنم پهنای باندشون اونقدرا شلوغ نیست ، شبانه رایگان هم که ندارم ، فک کنم خیلی استیبل باشه تو روزا..نقل قول: