صبات همیشه به گدانت مشهور بوده جای تعجب نداره که برای این 100 گیگ هم خسیس بازی در بیاره
Printable View
صبات همیشه به گدانت مشهور بوده جای تعجب نداره که برای این 100 گیگ هم خسیس بازی در بیاره
100 گیگی که ایرانسل داده اینترنت هست یا 200 گیگ داخلینقل قول:
البته که سرعت من روی هم ایرانسل هم پیشگامان که دارم جفتش نابود شده از موقعی که این 100 گیگ رو دادن
صبانت فوق العاده پهنا باند کم آورده و هیچ اقدامی هم برا بهبودش انجام نمیده
پینگ من چند هفتس روی 200 و نزدیک 30 درصد هم پاکت لاست دارم
امروز کسی مشکل نوسان snr نداره ؟
سلامنقل قول:
چرا
من snr ام امروز از 12 ظهر از 12 رسید به 8
در حال حاضر هم که قسمت عمده ای از زیرساخت مشکل داره
سرعت اینترنت از امشب بهتر میشود
سجاد بنابی در توئیتر با اشاره به جلسه ۴ ساعته ای که با حضور وزیر ارتباطات، مدیران سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شرکت ارتباطات زیرساخت برای بررسی وضعیت سرعت اینترنت کاربران ثابت برگزار شد، گفت: خلاصه وضعیت استفاده کاربران از اینترنت نشان میدهد رشد مصرف کاربران دو برابر سه هفته پیش است.
۲- شرکت نداگستر صبا با پر شدن شدید ظرفیت انتقال بین استانی و اینترنت مواجه بود. گرافهای این شرکت نشان دهنده وضعیت بد کیفیت سرویس از ساعت ۲ عصر هر روز تا ساعت ۱ بامداد بود. در حال حاضر شرکت مخابرات ایران و زیرساخت در حال ارتقای مدارات انتقال این شرکت هستند.
من 12 ساله مشترک صبانت هستم،
چند وقت اخیر سرعت و کیفیت سرویسم به شدت افت کرده
در اتصال وی پی ان با خیلی از پروتکل ها مشکل دارم
پشتیبانی که تماس میگیرم یه لشگر آدم جلو من هستن.
این سری هم که قرار شد 100 گیگ بدن، 50 گیگ دادن اونم بدون اطلاع لینکشو گذاشتن که خودمون فعالش کنیم تا شاید بعضی از مشترکین بی خبر بمونن و 50 گیگ رو فعال نکنن وقتی هم که فعال کردم دقیقا سرعتم از نصف هم کمتر شد
انقدر که دیگه در باز کردن یه صفحه ساده هم کم میاورد. ناچار شدم کنسلش کنم،
آنچنان حس بدی به من منتقل کرد که با اینکه 12 سال مشترکش بودم قطعا سرویسمو عوض میکنم و از دستش راحت میشم.
یعنی شما الان 100 گیگ رو کنسل کردی سرعتش خوب شد !؟نقل قول:
چون تا جایی که من میدونم چون همه در حال استفاده هستن کل شبکه با مشکل و کمبود پهنای باند مواجه شده به خاطر همینم هست سرعت افتضاح شده ، حالا فکر نمیکنم غیر فعال کردن بسته دوباره سرعت رو خوب کنه !
این وضع الانه تک کانکشن منه سرویس 4 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا من اصلا نمیخواستم 100 گیگ رو فعال کنم چون اصلا نیازی بهش نداشتم، ترافیک زیاد و کافی خریده بودم قبلش
اما این چند روزه میبینم که کیفیت خراب شده و خط مثل سابق نیست، واسه همین فقط چون دلم خنک شه الکی رفتم فعالش کردم
کیفیت داغونش هیچ فرقی نکرد:worried:
بله بلافاصله بعد از فعال کردن سرعت به شدت کند شد، یکی دو ساعت همینجور بود، تا کنسل کردم سرعت درست شدنقل قول: