نقل قول:
جالبه دوستم که ترکیه بود هم سرعت آپلودش کم شده (همون تست) یعنی مشکل تو خاورمیانست ؟ ::27:
Printable View
نقل قول:
جالبه دوستم که ترکیه بود هم سرعت آپلودش کم شده (همون تست) یعنی مشکل تو خاورمیانست ؟ ::27:
بجاش پینگشو نگاه کن کدوم شرکت ایرانی پینگ زیر 100 میده؟
نه اون خوب خودش تو ازمیر هست سرور هم تو همونجاستنقل قول:
الان left 4 dead 2 سرور داره تو تهران بازی می کنم پینگم 30-50 هست
مسافت تا سرور کم باشه پینگ هم میره پایین
نقل قول:
خیلی بامزه بود دمت جیلیز پیلیز:16:
دوستان Rapidbaz رو هم محدود کردن ؟ سرعت شده 30
کلا شاتل تو اوج تر زدنه :|
خداوکیلی دارین کم کم به من القا میکنین که خل شدم
آخه من تاحالا بدی ازشون ندیدم
اول از خریدش که از همه جا ارزونتر در اومد و بدون اشتغال به تحصیل 512 واسم نصب کرده بودن :))
بعدشم که الان همینجوری داره با سرعتش حال میده
اینم عکس دانلودم هست البته همیشه لیستم قبل از ساعت 7 تموم میشه وگرنه بیشتر هم دانلود میکنه
من 512 اکو در مشهد دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم جای شما بودم بال در می آوردم ولی شاتل مثل اینکه تو کل ایران فقط تو همون منطقه شما داره خوب سرویس میده . شاید مدیرش مشهدی باشه و همه فک و فامیلاش تو منطقه شما باشند. برو زنگ همسایتون رو بزن شاید پسرخاله مدیر شاتل در اومد.
:27:خداییش خوابت تعبیر شده .نقل قول:
بچه ها دیشب یه کابوس دیدم خیلی وحشتناک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی خواب شاتل با همون قیافه مثلثی اومده بود رو سرم
- گفتم شاتل جون چرا سرعتت اینقدر پایینه
- گفت ای احمق تقصیر توست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخه کی میگه بری از رپیدشیر با اون سرور ضعیفش دانلود کنی
- گفتم یعنی از سایت های دیگه دانلود کنم درسته ؟
- گفت نخیر احمق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- گفتم پس منظورت چیه ؟
- گفت فایل ها با هر پسوندی از رپیدشیر محدود شده . ولی از سایت های دیگه فقط پسوند های rar , zip , avi , mkv , rmvb , flv , swf , mp3 , mp4 و چند نوع دیگه محدود شده . شکایتی داری حالا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- گفتم غلط بکنم از شاتل بزرگ شکایت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- گفت هاهاها . به تو میگن مشتری . حالا از خواب بیدار شو که کامپیوترت بیخودی روشنه . وقتی خوابیدی من اینترنتت رو قطع کردم . هاهاها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کس نباید حرف بزنه همین که هست....
ولی من دیشب سرعتم خوب بود . خدا کنه امشب هم خوب باشه چون یه فایل
مهم برای دانلود دارم اگه تا فردا صبح نگیرمش بیچاره میشم.
ته ناجوانمردی همینجاست هر کی کارش درست میشه به بقیه میگه خفه شید.
من که فقط منتظرم سرویسم تموم شه که تا تموم بشه میرم از یه ISB دیگه میگیرم.
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
بابا من که کارم درست نشده دیگه دهنم ..... شده از بس سرعتم پایین بوده . شاید تو ماه دو یا سه شب سرعتم بالا باشه بقیه یا 0 هست یا 400-500 bytes که به 1kb هم نمیرسه .:13:نقل قول:
ولی فردا حسابی کارم گیره همین فایله .