وقتی لاگ این میشید براتون مینویسه که یک گیگ دادیم البته فردا می دن اینقدر هم این 1 گیگ رو می کوبونن سرتون که ادم پشیمون میشه!
Printable View
وقتی لاگ این میشید براتون مینویسه که یک گیگ دادیم البته فردا می دن اینقدر هم این 1 گیگ رو می کوبونن سرتون که ادم پشیمون میشه!
وضعیت خط من هم اینه نمی دونم من یه مگش کنم یا نه. خیلی وقتها همینطوری می مونه بعضی وقتها هم لینکم قطع میشه و با سرعت پایینتر مثلا 1600 1500 سینک میشه!؟نقل قول:
Downstream Upstream
SNR Margin : 6.0 6.0 db
Line Attenuation : 63.5 31.5 db
Data Rate : 1920 512 kbps
Max Rate : 2016 684 kbps
CRC : 1436 0
سرعت دانلود 512 با 256 فرق نیکنه یا نه؟
من با سرعت 256 بعضی شب ها که سرعت خوبه تا 195 کیلوبایت در ثانیه هم دانلود میکنم.و تقریبا 1 گیگ تا 2 گیگ دانلود رایگان دارم.
میخوام بدونم اگه 512 سرعتش بالاترهف ارتقاء سرعت بگیرم، نظر شما چیه
دوستان یه لطفی کنین برین توی وبسایت پارس یه شکایت تنظیم کنین واسه افت سرعت شبانه.این شکایت قبلی جواب داد.یا علی بگین
من برای کاهش سرعت شبانه شکایت کردم. با من تماس گرفتن و یک سری کار های فنی انجام دادن.الان سرعت خیلی خوب شده و درشب نزدیک 2 گیگ هم دانلود دارم.
البته فکر کنم پارس آنلاین همیشه نوسان داره.بعضی هفته ها خوبه و بعضی وقتا پایین.
یه نفر سوال منو کامل و دقیق جواب بده:
1-من در تاریخ 1/3/91 اینترنت پر سرعت 256 پل با ترافیک 2 گیگ سه ماهه شرکتی گرفتم.()
الان 1 گیگ از ترافیکم باقی مونده و پارس آنلاین ایمیل داده واسه تمدید اشتراک.
می خواستم به صورت آنلاین ارتقاء سرعت بگیرم واسه 512.با توجه به اینکه نوشته سرویس خریداری شده میره تو قسمت رزرو، ایا بعد از اتمام قرار داد سرویس خود به خود فعال میشه یا دوباره نیازمند ارائه نامه اداری و مراجعه به نمایندگی پارس آنلاین است؟
2-سرعت دانلود 512 با 256 فرق نیکنه یا نه؟
من با سرعت 256 بعضی شب ها که سرعت خوبه تا 195 کیلوبایت در ثانیه هم دانلود میکنم.و تقریبا 1 گیگ تا 2 گیگ دانلود رایگان دارم.
میخوام بدونم اگه 512 سرعتش بالاترهف ارتقاء سرعت بگیرم، نظر شما چیه
دوستان کسی تا به حال با پارس آنلاین برای قیمت های جدید تماس گرفته، همه جای دنیا هوای مشتری قدیمی رو دارن و به مشتری قدیمی بیشتر تخفیف میدن، اینجا به مشتری جدید تخفیف میدن. آقا بهشون بگیم اگه قیمتهای جدید رو برای ما محاسبه نکنند باهاشون تمدید نمیکنیم
خوب این طرح تشویقی برای جذب مشتری های جدیده، ولی خیلی خوب میشه اگه برای کاربران قدیمی هم منظور بشه
استرالیا قابل قیاس با ایران نیست،
تو کشورای اروپایی سرعت پایین پایینشون 60 مگ هست.ایران رو با مالزی میشه قیاس کرد. دوست من میگه آخرین سرعتشون ده مگه و خودش واسه 2 مگ ماهی 20 میده، اونوقت تو ایران که سرعت 512 سرعتش 128 واقعی شاید باشه ...........
دوستان فکر نمیکنم جواب بده. اگه قرار باشه شبانه رو درست کنن که شرکت ورشکست میشه. اون شکایت قبلی هم فکر کنم جزو برنامشون بوده. حالا مصادف شده با اعتراض یکی از دوستان.(البته دستش درد نکنه)نقل قول:
+
1 گیگ هم هنوز اضافه نشده.
منم دقیقا این سوالو دارم، شما جوابتونو گرفتید؟