بله وجود دارد،نقل قول:
ببین این گزینه به احتمتل زیاد تیک خرده چون در ننظیمات پیش فرض هست.
تگر بعد آپگرد مشکلتون برطرف شده میتوانید این مورد را اصلا چک نکنید.
Printable View
بله وجود دارد،نقل قول:
ببین این گزینه به احتمتل زیاد تیک خرده چون در ننظیمات پیش فرض هست.
تگر بعد آپگرد مشکلتون برطرف شده میتوانید این مورد را اصلا چک نکنید.
سلام.
بنده روزها از یه اینترنت و شبها از ساعات رایگان یه اینترنت دیگه استفاده میکنم. حالا چجوری میشه واسه DLink 2730U دو تا (WAN service (PPPoE ساخت تا هنگام تغییر خط نیاز نباشه user و pass رو مجدد وارد کنم؟؟؟ وقتی تو قسمت تنظیمات WAN service میرم و روی Add کلیک میکنم تا یکی جدید ایجاد کنه مینویسه : No available interfaces
منظورتون رو درست متوجه نشدمنقل قول:
واضح تر توضیح می دیدی؟
قربان بعد آپگرید مشکلم حل نشدنقل قول:
همچنان وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم باید برم یکبار مودم رو خاموش روشن کنم تا دسترسی به اینترنتم درست شه!
ممنون میشم بگید چکار باید کنم...
ازپشت ریستش کن اگه رفت حتما فریمویرش رو اپدیت کن اگه بازم وارد کنترل پنل نشد احتمالاشاید مودمت به فنارفته باشه.نقل قول:
از پشتش ریستش کردم اما بازم جواب نداد!نقل قول:
به فنا رفته باشه؟؟!!!
من الان خیلی راحت تو نت میگردم و به راحتی و بدون افت سرعت دانلود میکنم! فقط نمیتونم به صفحه کنترل پنل مودم وارد شم
بازم ممنون که جواب دادید
شما اگر ریست کردی و نمی تونی وارد تنظیمات بشی چطوری مودم رو کانفیگ می کنی ؟ با CD خود مودم ؟ مطمئن هستید یوزر پس Default خود مودم همون admin هست ؟نقل قول:
سلام به همه!
امیدوارم سوالم رو جای درستی مطرح کرده باشم.!
من یه مودم دارم تو بعضی از جاهای ساختمون درست نمیتونه انتن بده حالا اگر من برای مودمم از انتن های قوی تر مثلا 9 دسی بل استفاده کنم ایا مشکل گشا هست و از نظر تنظیمات باید کار خاصی رو مودمم انجام بدم.!(بیشتر سر تنظیمات و ولتاژ شک دارم:n13:.!)
یا اصلا این کار شدنی نیست.!
سلامنقل قول:
باید دید الان آنتن خودش چند دسیبل هست و بستگی به فاصله ای که می خواهید پوشش بدید داره. معمولا تنظیم خاصی ندارند آنتن خودش رو باز می کنید و آنتن دیگه ای جاش قرار می دید. یا اگر خودش آنتن خارجی نداره ممکنه نیاز باشه از تو تنظیمات فقط فعالش کنید. منظورتون از ولتاژ رو متوجه نشدم
Sent from my Phone
ممنون!:n16:نقل قول:
فکر کنم انتن خودش 5 دسی بل باشه من الان میخوام یه انتن 8 یا 9 دسی بلی براش بزارم(جواب میده؟)
منظورم از ولتاژ با استدلال فزیکی باید شدت جریان( امپر )رو افزایش داد تا دسی بل افزایش پیدا کنه! مگه این طور نیست!؟