خوب البته یکم منو گرفت! ( جو رو میگم!):31:نقل قول:
من یه پیشنهاد سازنده دادم که خوده تو هم سعید میدونم موافقش هستی! حالا دیگه بر میگرده به مدیران و ...!
خوب البته یکم منو گرفت! ( جو رو میگم!):31:نقل قول:
من یه پیشنهاد سازنده دادم که خوده تو هم سعید میدونم موافقش هستی! حالا دیگه بر میگرده به مدیران و ...!
تو هرچی بگی من چشم بسته قبول دارم داداش چون میشناسمت .نقل قول:
منظورم از پست های کتابی حجم مطالب بود دیوانه !! نه موضوع حرفت :31:
از بحث با شما خوشحال شدم بر خلاف سایر دوستان شما کاملا متین و با منطق حرف میزنی:10:نقل قول:
اونی که میگه بهش بد کفتم خودش پست خودش رو بخونه ببینه کی اول به کی هتاکی کرد.جواب های هویه مگه نه.در کل من با کنسول و x360 مشکلی ندارم من با کسای مشکل دارم که فقط نوک دماغ خودشون رو میبینن و میگن PC اشغاله من هم به عنوان یک Gamer که طرفدار شدید PC هست ارش دفاع کردم تا همین جوری تخریبش نکنن.در مورد بازی CRYSIS 2 هم وقتی منتشر شد با هم یک بحث داغ میکنیم:31:.فکر کنم اون موقع سروصدای زیادی بلند بشه:31:.خدا به داد برسه.
خیلی جالبه لینجا به جایه این که به کاربرای دیگه کمک بشه بیشتر دعوا پستای.....:41::13:
نقل قول:
من روم میشه ، قدیم ها با Eyetoy هم از این کار ها میکردیم :31:
کی میگه pc اشغاله ؟ خیلی هم خوبه ............مگه میشه بدونه pc زندگی کرد ؟:41:نقل قول:
بحث ما اینه که واسه ی بازی کنسول بهتره (اصلا واسه ی همین ساخته شده دیگه)....شما دارید یه PC که 1.5 ملیون پولشو دادی با یه کنسول که همش 340 تومن پولشه مقایسه می کنی.......درسته که بازی هایی که برای همه ی پلتفورم عرضه میشه ، روی PC بهتره ، ولی چه PC ای و با چه مشخصاتی و با چه هزینه ای ؟
سلامی به گرمی زمستان به تمامی دوستان ...( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )!!!!
دوستان الان از بازار بر میگردم ... آقا قیمت های 360 الایت چقدر گرون شده .... یکی میگفت 390 اونیکی میگفت 400 و... . !!؟؟
انشاالله خبریه ؟؟؟( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
میگم یه بازی ماشینی توپ معرفی کنید (بابا پدرم در اومد با split second چه قدر سخته!!!:18: ولی خیلی باحاله مثل فیلمه death race می مونه)
dirt 2 آخرین نسخه ی این بازی هست ؟قشنگه؟
forza چه طوره؟
blur که منو به یاد بازی crash می اندازه:31::2:
بّله dirt 2 آخرین نسخه ی این بازی تاحالا هست ولی dirt3 هم داره میادنقل قول:
من که بهترین ماشین بازیم همین dirt2 هست .خیلی خیلی قشنگه
forza هم قشنگه
:31: این بازی خیلی سخته من هم بازی کردم دهنم سرویس شد از بس ریست کردم:31:. ولی خوب همه رو اول شدم:21:.نقل قول:
Dirt2 شاهکاره بازی کن.
froza رو بازی نکردم.
BLUR اصلا مشخص بود بازی مالی نیست.:10: