وضعین اینترنت من همین الان ، عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وضعین اینترنت من همین الان ، عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد.
برای من هم همینطوره. الان یکی دو هفته هست در بعضی ساعات اینطوری میشه و هیچ کاری نمیشه انجام داد. من پارس هستمنقل قول:
اینو وضع های وب جمعه ۱۸ اسفند
کلا تعطیله
سلام دوستان برای تخلیه باید چکار کرد؟ فقط باید تلفنی تماس گرفت؟
سلامنقل قول:
با شماره 1565 تماس بگیرید درخواست جمع اوری بدید
سلام دوستان خط من بعد از تماس با 1565 در کمتر از 5 ساعت تخلیه شد.. ساعت 11 من با 1565 تماس گرفتم و درخواست تخلیه خط رو دادم , ساعت 11:40 دقیقه با من تماس گرفتن که چرا میخوای خط تخلیه کنی و از این حرفها و در آخر گفت که من درخواستتون رو ثبت میکنم و 3 تا 5 روز طول میکشه, ساعت 14:37 دقیقه به 195 شکایت کردم که طبق گفته وزیر و معاون سازمان رگولاتوری قرار شده خط طی 12 ساعت کاری و 24 ساعت معولی تخلیه بشه ولی های وب میگه که 5 روز طول میکشه, ساعت 15:07 دقیه دوباره های وب زنگ زد و گفت شما از ما شکایت کردین که ما بهتون گفتیم تخلیه خط 5 روز طول میکشه ( خودم متعجب بودم چطور به این زودی شکایت رسید دست های وب ) این تقصیر ما نیست , ما درخواستتون رو طی 24 ساعت میدیم به مخابرات و اونا طولش میدن و حالا بیا و از شکایت انصراف بده و من هم گفتم پس یه شکایت هم باید از مخابرات بکنم , بعد گفت من تنها کاری که میتونم بکنم این هست که الان نامه شما رو ارسال میکنم و شمارش رو بهتون میدم شما از مخابرات منطقه پیگیری کنید و 7 ,8 دقیقه بعد زنگ زد وشماره نامه رو بهم داد, نیم ساعت بعد دیدم تلفن خونه قطع شد ,اول فکر کردم سیمی یا جایی مشکل داره ( چون فکر نمیکردم به این زودی دست به کار بشن خخخخ) بعد مودم رو دیدم که چراغ دی اس ال چشمک زن هست و تنظیمات مودم رو که نگاه کردم دیدم بله خط تخلیه شده ...در ضمن قبلا که از پارس اومدم های وب تخلیه خطم از پارس و وصل شدن های وب زیر 20 ساعت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
عالی بود
ممنون که اطلاع دادید
سلام , خواهش میکنم دوست عزیز.. در ضمن اینترنت جدیدم هم امروز صبح ساعت 8 وصل شد.. یعنی از دیروز که ساعت 11 صبح زنگ زدم برا تخلیه خط های وب و وصل شدن اینترنتم ساعت 8 امروز میشه 21 ساعتنقل قول:
عالیه اگر اینجوری بشه.نقل قول:
میتونم بپرسم از کدام شرکت گرفتید؟
من از پارس انلاین رفتم های وب ولی بخاطر افت سرعت ناراضی بودم و دوباره برگشتم پارس...و اینکه اگه تو فروم پارس انلاین نظرات رو بخونی پارس برا خیلیها سرعت رو بالاتر میبنده ..مثلا اگه 3 مگ بگیری برات رو 4 میبنده که سرعت واقعی خریداری شده رو دریافت کنی...البته جشنواره پارس انلاین هم بی تاثیر نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: