شما خطتون خوبه،تا 12 مگ هم جا دارهنقل قول:
روی 1 مگ هم بسته شده
Printable View
شما خطتون خوبه،تا 12 مگ هم جا دارهنقل قول:
روی 1 مگ هم بسته شده
از این دست مشکلات عجیب و غریب هم تو تایپیک نویز مطرح کرده بودند دوستان،نمیدونم نتیجه آخر چی شدنقل قول:
ولی شما میتونید هم یه کار کنید،یه کابل مستقیم از جعبه برای مودم بکشید و دیگه اسپلیتر هم نذارید
بسيار عالى ممنوننقل قول:
فعلا از يك تكنسين كمك خواستم اگر مشكل رفع شد نتيجه رو ميگم شايد كه براى بقيه دوستان هم مفيد باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا 6 mb نامحدود میشه اینجا تغییر داد ؟
بسیار عالی دوست عزیزنقل قول:
این تصویر برای دوستانی که سوال در مورد سیگنال و نویز دارن بسیار کارآمد هست و درجه بندی درستی هم داره...
دوست عزیز شما باید مودم رو از سر خط ورودی مخابرات به داخل جعبه ترمینال تلفن تست کنید و در صورتی که نویز و سگنال مناسب باشه باید اقدام به سیم کشی روکار کنیدنقل قول:
بنده خودم با سیم کشی رو کار به نتیجه ی بسیار مناسبی رسیدم، ضمن اینکه تلفن بی سیم هم استفاده نمیکنم دیگه...
نامحدود رو تا جایی که برای بنده در crmtct.tct.ir نمایش میده فقط تا 512 قابل تغییر هست...نقل قول:
مگه سرویس های حجمی که اونا شرایط خودشون رو دارن
با سلام به همه دوستان، من اینترنت مخابرات با سرعت 512 نامحدود دارم و سرعت دانلودم در بهترین شرایط 60 هس! من از مشتریان قدیمی اینترنت مخابراتم، درواقع وقتی این رو خریدم اون موقع ها خیلی حال میکردم با سرعتش و نامحدودیش، ولی از وقتی سرعت های بالاتر نسل های 3 و 4 رو دیدم دیگه از این اینترنت 512 بیزارم! میخواستم سرویسم رو به سرویس UTS تغییر بدم ولی وقتی زنگ زدم به 2020 گفتن که تا حالا اجرا نشده و بعید هم هس که کلا اجرا بشه! شما دوستان خبری چیزی در این مورد ندارین؟ آخه توو سایتش هنوز هس جدولش
صرفا جهت اطلاع رسانی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ویدیو رو حتما مشاهده کنید تا بدونید چه کلاهی سرمون دارن میزارن!
البته اينكه ٢٠:٣٠ دلش بسوزه و بخواد پيگير حقيقت باشه اونور خندسنقل قول:
همین که این موضع رو پیگیری کردن خوبه. جایی ندیدم که در مورد یک قیمت بودن ترافیک داخل شبکه و بین الملل گزارش تهیه کنند.نقل قول:
پيگيريش به اينجا مي انجامه همونطور كه وزير اطلاعات پيشين هم گفت علت وضعيت سرعت، كيفيت و قيمت اينترنت كشور ما مصوبه شوارى عالى امنيت ملى هستشنقل قول:
توضيح بيشتر رو خواستيد خصوصى ميگم كه اين تاپيك و پياما لااقل حذف نشن