یه جفت تیوترS20بهتره یایدونه سوپر تیوتر 201دراگ استارهر چی صدا ریز تر بهتر کدوم بلند تر میشه
یه جفت تیوترS20بهتره یایدونه سوپر تیوتر 201دراگ استارهر چی صدا ریز تر بهتر کدوم بلند تر میشه
یه باند تا 250 و یه امپ ارون ارزون چی خوبه ؟ چیزی که صدا زیاد شه از کیفیت و تق تق بیس خبری نباشه
ممنون دوست عزیز .فقط چند تا سوال داشتم .اولا این برند گلیدن که گفتین من تاحالا نشنیدم و هر فروشگاهی میرم نداره .بعد این سیستم که نوشتین اسپیکر یا همون باند خربزه ای نمیخواد؟نقل قول:
سلام آقا حمید خسته نباشین،سال نوتون مبارک و امیدوارم سال خوبی براتون باشه .
یه سوالی داشتم من الان یه آمپیلی 8400 کنوود دارم که بهش یه 6975 v1 و سوپر تویتردرگ استر 204 وصله و به اون یکی کانالش ساب مچ 12w-d بیریج گرفتم،تا هفته پیش به جای این ساب یه ساب 1214 جی بی ال وصل بود اوکی بود ولی الان 3روزه این ساب مچ رو که گذاشتم آمپ داغ میکنه و سوییچ میکنه و قطع میشه . ممنون میشم یه راهنمایی کنین بگین مشکل از کجاست
باطریم 55آمپر فابریک پراید - کابل برقمم 6گیج .
سلامنقل قول:
اگر نظر من رو بخواهید حیفه تو این رنج ساب بگیرید.بهتره بودجتون رو افزایش بدید و یه ساب بهتر تهیه کنید. البته ذکر این نکته هم ضروریه که ساب بهتر آمپ بهتر و در نتیجه هزینه بالاتری رو میطلبه. اما چاره ای نست. تو این وادی بهتره بیشتر هزینه کنید اما یکبار چون شما کالای صوتی ارزون که میخرین بعد مدتی از صدا و عدم کیفیت مناسب خسته میشید و مجبور به تعویض اون قطعه یا قطعات میکنید.
پس بهتره از همین ابتدا قطعاتتون رو با وسواس و هزینه بهتری تهیه کنید تا مجبور به پرداخت هزینه های متعدد و دوباره کاری نشین
مثلا سابهای پانچ راکفورد خوبن.سریه پرسیژن هلیکس خیلی خوبن.گلیدن هم که فعلا نیست.
من هیچکدوم از این ها رو پیشنهاد نمیکنم.
درگ استر حجم صدای بیشتری داره.نمایندگیش رو هم آشنا دارم اگر خواستین تو pm خدمتتون عرض میکنم.نقل قول:
6965v2 پایونیر میتونید بگیرید 190 تومن.آمپ هم دیگه خیلی بخواهید ارزون باشه مثلا 3602 پایونیر 170 تومن.نقل قول:
ولی از آمپتون توقع زیاد نداشته باشید.من پیشنهاد میکنم آمپ رو 8604 بگیرید که بعدا از دو کانال باقیمانده بتونید برای اسپیکر جلو یا ساب استفاده نمائید.اونم قیمتش حدود 470 هست
سلام و خواهش میکنم.نقل قول:
دوست عزیز این برند برای اولین بار درسال 1390 وارد ایران شده.برند آلمانی و بسیار باکیفیت و حرفه ای. به طوری که پائینترین رده محصولاتش که خط تولیدش M-Line نام دارد با برندهای خوب قابل رقابت هست .و متاسفانه شرکت وارد کننده تو اخرین پارتی که قرار بود عید 93 وارد بازار بشه به مشکل برخورد کرده و الان تقریبا کالاهش خیلی کمیابه ولی اینطور که به من گفتند ان شاءاله امسال حتما وارد بازار خواهد شد. من خودم هم از دی ماه 92 منتظر این برند هستم.ضمنا نمایندگی زیادی هم نداره و من تقریبا برای اکثر دوستان خودم مستقیم از شرکت براشون کالاهی مورد نیاز رو تهیه و ارسال میکنم(شهرستانها)و اگر تهران تشریف دارید که معرفیتون میکنم جهت تهیه کالای مورد نظر.
ادرس سایتش رو دادم تو پست قبلی که مطالعه نمائید.باز هم براتون قرار میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اسپیکر 9*6 هم چرا اتفاقا یه مدل داره به نام Co 609 که اسپیکر بسیار خوش صدا و خوبیه. منتها من با توجه به میزان هزینه شما عرض کردم.این کالا
سلام مخلصم. سال نو بر شما هم مبارک باشه امیر جان:n16:نقل قول:
از نظر تئوری امپ شما در حالت بریج 4 اهم 180 وات RMS خروجی داره.
ساب 1214 توانش 350 وات بوده. ساب مچ که ضعیفتر و 300 واته:n13:
پس یه جای کار میلنگه.
از نظر درایو شدن ساب که خب هیچکدوم با این آمپ درایو کامل نمیشن. یعنی شما صدا وقدرت واقعیشون رو نشنیده و نمیشنوید.
در مورد پروتکت و داغ کردن مطمئن هستی قبلا داغ نمیشد؟یا نه؟
گین رو چک کن احتمالا چون امپ ضعیفه گین بیش از حد باز هست و باعث پروتکت میشه.پخشت چیه؟ولتاژ پخش هر چقدر هست بایدگین رو هم بر همون اساس ست کنی.اونموقع میبینید که ساب اصلا صدا نداهر و یا خیلی کم صدا میده.
نتیجه اخلاقی:یه آمپ قویتر چه مونو یا دو کانال که بالای 350 وات تا 450 وات خروجی بده براش تهیه و نصب کن
من تهران هستم حالا ادرس و اینا رو واسم پح کنین ممنون میشم .در ضمن خودرو من پراید هست همون طور که گفتم باطری فابریکش کافی ؟خازن و اینا نمیخواد ؟نقل قول:
و فقط یچیز دیگه اینکه نمیشه بجای ساب باکس ساب ووفر بزارم؟چون بعدا شاید خواستم خودرو رو عوض کنم و جعبه عقب رو نیاز دارم و سابو بزارم طاقچه
بسیار خوب من آدرس رو میدم خدمتت ولی الان co موجود نیست. تقریبا کالای آنچنانی ندارن. باید صبر کنید تا بارشون برسه.نقل قول:
چرا نمیشه.ساب تنها بگیر.منتها این سابها مخصوص باکس هستن. باید اونم صبر کنی گلیدن RS12Free Air بیاد که رو طاقچه نصب کنید.
سلام دوست عزیز خسته نباشید اول مرسی از راهنمایی هات بعد میخواستم یه سیستمی باشه که تو صداهای بالا شفافیتش رو از دست نده البته برای این که به امپلی بیشتر ربط داره ولی میخوام یه چیزی باشه که پابه پای یه سیستم میدبیس بزنه.بعدشرمنده میگم منظورتون از قدرتی نیس چیه؟من قیمت گرفتم مدل 693.11i میگه 470تومن با یه امپ پایونر 4کانال 360تومن گفت باهات میوفته...نقل قول: