من جدیداً میخوام بیام توی این تاپیک کسپر گیر میده باید یک ساعت بعد 4-5 بار رفرش کنم تا بار بشه!!!!!!!
Printable View
من جدیداً میخوام بیام توی این تاپیک کسپر گیر میده باید یک ساعت بعد 4-5 بار رفرش کنم تا بار بشه!!!!!!!
چي چي ،هيچكي گوش نداد؟؟نقل قول:
بنده خودم بعد از 4 ماه كه هيچ سرويسي نداشتم ،بعد از سيل شكايت از شاتل ،فقط و فقط به حرف شما گوش كردم :31: و سريع رفتم شاتل ثبت نام كردم
فقط و فقط به خاطر فحشي كه صبانت به شما داده ، اونجا نرفتم!:31:
وگرنه كدوم انسان عاقلي سرويس 1 مگ صبانت و روزي 50 60 تا پست سراسر شكايت از شاتل ميبينه و دوباره ميره شاتل؟؟
خب معلومه ،خودم!
ضمنا شما چرا هر پستي اينجا ميدي ،عينا توي فروم پي تي تكرار ميكني و بالعكس؟؟
اون دوستمون هم اونجا نوشته هر جا ميرم شكايت از شاتله ،غافل از اينكه اكثر پست دهندگان اونجا ،بچه هاي فعال تايپيك شاتل اينجا هستن
:دینقل قول:
جالب بود
--------------------
دوستان من خیلی وقت بود که چیزی نمیذاشتم برای دانلود
ولی دیشب گفتم 1 تستی بکنم ببینم اوضاع شبانه چجوریاس
خلاصه دیشب 1200 مگ دانلود کرده.....البته یکی از فایل ها اشکال داشته وگرنه بیشتر هم دانلود میشد:8:
سرویس: eco-512 اصفهان
سلام
کسی کارت طلایی تهران داره؟
ما كه سهممون همون Dial up شده مخابرات كه ميگه فعلآ سرويس نمي ديم، شاتل هم امروز زنگ زد گفت برو تو ليست انتظار چون پورت ها همه بستس! :2:
آقا باید دوباره پول بدی چون یک خط دیگه نصب میشه.نقل قول:
حالا نرم افزار بدرد بخور هست یا نه رو شاتل جواب میده یا نه؟نقل قول:
اگر بهترین بود که این همه شاکی نداشت . مشکل از مخابرات نیست چون دو تا از آشناهای من از دو تا شرکت مختلف سرویس دارند و هر شب بالای 1 گیگ دانلود می کنند ولی با شاتل عمرا 300 مگ بالاتر برید.نقل قول:
خیلی بالاتره ؟ پس خبر نداری من شرکت می شناسم نه تنها سرعت دانلودش بلکه آپلود هم تو مودم رو 1024 ست شده و سرعت دانلودش تو ساعت رایگان از 60 و آپلود از 35 پایین نمی یاد راحت می تونی وب چت کنید یا تورنت بگذارید. صبا نت مشکلات خودش رو داره حداقل هیچ کش نمیتونه توش خالی بندی کنه بگه من سرعتم کمه چون همشون از یک اکانت شبانه و همشون هم سرعت مودمشون با هم یکی هست . اگر هم کسی نمی یاد از شرکتی خوب بگه چون میترسه شلوغ بشه و سرعت خودش بیاد پایین.
سلام
بچه ها من الان رفتم میزان ترافیک باقی مونده رو ببینم..!
کنتورش ریست شده!!! من 7 گیگ دانلود داشتم از اول این دوره ( آرت 1 ) ولی الان نوشته :
مصرف دوره:
( 62.71 MB ) 0.06 GB !
دیشب درست بود، الان همچین شده! چجوریاس؟ واسه کسی پیش اومده؟ من آمادگی دارم 10 گیگ دیگه هم دانلود کنم!:31:
به خاطر اینکه الان رفتیم تو ماه جدیدنقل قول:
میزان مصرف سرویس های ART سر هر ماه صفر میشه!
خب یعنی چی؟! من دوباره میتونم کل ترافیک رو استفاده کنم تا 1 ماه سرویسم کامل شه!؟نقل قول:
شما اگر بیش تر از 12 گیگابایت (از پیش فاکتور قبلی تا پیش فاکتور بعدی) دانلود کنی هزینه ی هر گیگابایت 3000 تومان رو واست منظور می کنندنقل قول: