اسپیکر های اینفینیتی معروفن به کیفیت خوب الانم 693.11 خیلی معروف شده من صداش رو نشنیدم ولی خودم اینفی دارم صداش خوبهنقل قول:
اگر سیستم با کیفیت می خواهید از ترکیب کامپوننت و ساب استفاده کنین خیلی بهتر هست.
اسپیکر های اینفینیتی معروفن به کیفیت خوب الانم 693.11 خیلی معروف شده من صداش رو نشنیدم ولی خودم اینفی دارم صداش خوبهنقل قول:
اگر سیستم با کیفیت می خواهید از ترکیب کامپوننت و ساب استفاده کنین خیلی بهتر هست.
این مدل که گفتین که ساب و امپ نمیخواد؟نقل قول:
الان نگاه کردم تعریف این و هلیکس رو زیاد دیدم
راستش یکم از نظر بودجه مشکل دارم :n02:
اگه بخوام با کامپوننت و ساب ببندم amp هم لازم داره؟
چقدری با چیزایی که خودتون معرفی مبکنبد در میاد؟
چرا اینم که معرفی کردم امپ می خواد،تمام اسپیکر ها و کامپوننت های خوب امپ می خواد مگر اونایی که rms خیلی پایین داشته باشهنقل قول:
یک پیشنهاد دوستانه براتون دارم قدم به قدم جلو برین دونه به دونه سیستمتون رو تکمیل کنین تا نتیجه خوبی بگیرین غیر این باشه پولتون رو دور ریختین
دوتا راه دارین یا از ترکیب کامپ و ساب استفاده کنین (کیفیتی تر) یا اسپیکر 9*6
در همه حالتم به امپ احتیاج دارین چون پخشتون در نهایت 20 وات به اسپیکر می ده در صورتی که اکثر اسپیکرا بالا 80 وات نیاز داره
سلام
کدام مدل از پخش های پایونیر و کنوود (فقط رادیو فلش کافیه) را پیشنهاد میدین ؟ کمترین قیمت ها
ممنون
خوب همون بودجه ۲.۵ یه سیستم ساده دیگه مجبوریم :n02:نقل قول:
از هر دو برند پخش با این مشخصات هست نزدیک 200 تومن ولی اگر من خودم باشم کنوود می گیرم چون حداقل طراحیش زیباتر هست،البته اینم بدونین که بعداَ رو این پخشا جا برای کامل کردن سیستم وجود نداره.نقل قول:
من سیستم خودمو اول می گم براتنقل قول:
پخش 7056 (570 با نصب تازه گرفتم)
ساب mx 12
کامپ mx 165
این دوتا الان فکر می کنم کمتر باشه تو بازار
امپ jvc 9004 (قیمت نزدیک 800 براش دیدم خودم باشم این قیمت فکر کنم از برندای بهترم باشه!!)
امپ ساب 8002
اسپیکر اینفینیتی
شما پله پله از همین پخش می تونی شروع کنی بعد همرو از برندهای خوب انتخاب کن که الان در بازار هست.راستی ماشین چی هست؟
ممنون در حال حاظر پراید ولی تا ۵-۶ ماه دیگه با 206 عوض میکنم و این سیستمو میندازم رو اوننقل قول:
حمید جان سلام.یه سسابارزون میخوام ولی نمیخوام پولمو دور بریزم اگه فکر میکنی بااین پول ارزش ساب خریدن نیست نگیرمه هول هوش 150تومن یکم پایین بالاش ایرادی ندارهفقط بیس نرم داشته باشه نه خشک سردرد آورخودم دوسه تا بیشتر ندیدم به نظرت اینا چطورن
W310 پایونیر
jbl 1214
w311 پایونیر
3010 kenwood
سلامنقل قول:
فرا رسید نوروز 1394 رو به همه دوستان و همیاران p30 تبریک عرض میکنم.برای همگی آرزوی سالی پر بار و پر از موفقیت رو دارم.:n16::n12:
تقریبا همگی در یک سطح هستند.شاید جی بی ال کمی بهتر باشه.
دوست عزیز سیستم امین جان سیستم خوبیه. ولی کامپوننت آدیو سیستم MX165 فعلا موجود نیست.نقل قول:
من پیشنهادم اینه که خورد خورد بریم جلو و فعلا میتونید:
1-پخش 7056 با قیمت 565 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-ساب باکس گلیدن Rs 10 vb(صبر کنید تا بار گلیدن برسه)
3-آمپلیفایر 4 کانال کن وود X41D قیمت 735 تومن(اگر میتونید صبر کنید بار گلیدن برسه و گلیدن ML95.4 رو بگیرید)
4- کامپوننت گلیدن RS 165(اگر میتونید صبر کنید گلیدن بارش برسه) یا هلیکس p62C قیمت 780 تومن.یا کامپوننت Match مدل MS 62 C که در اخرین اولویت قرار میگیرد قیمت 335 تومن.
5-پک برق استریت وایرز 4 گیج ZNX21K قیمت 138 تومن.
حمید جان خوب درسته که همه تو یه سطح طبیعی چون تو یه رنج قیمتی اندمیخواستم بدونم ارزش خرید داره بیس نرم کدومشون نرم تره.خود شما پیشنهادی نداری؟