برای همه خرابه ؟
Printable View
برای همه خرابه ؟
برای من از دیروز صبح خراب شده درست همینطوری که بقیه تو این یکی دو صفحه آخر توضیح دادن.نقل قول:
الان وضعیت نا محدود 512 یا 1 مگ نامحدود مخابرات چطور هست ؟
به کاربرا جدید میدن ؟ این سرویس 24 تومنی نامحدود 512 میدن الان ؟
برا دانلود میخام فقط
دوستان من بخوام سرعت رو کم کنم چه کار کنم؟؟ باز باید همین فیلد ها رو پر کنم؟؟ کار دیگه ای نداره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره باز باید پر کنید.نقل قول:
سرعتم رو کم کرد..شد 256...دوستانی که 256 دارن الان چقدر پرداخت می کنید؟
فکر کنم تا الان توی سایت مخابرات نرفتی ....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه حدودا 1500 ت هم حدودا بزار روش برای آبوماه و دله دزدی های دیگه شون...
با سلام
یه سوالی از خدمت دوستان دارم (علی الخصوص افرادی که تجربه مشابه دارن)
بنده سرویس 256 نامحدود دارم، حالا برای مدتی حدودا یکی دو ماه قصد استفاده از سرویس رو به دلیل مسافرت ندارم
میخواستم ببینم باید چکار کنم که نه هزینه ماهانه اینترنت برام الکی بیفته نه اینکه اینترنتم قطع بشه...
شنیدم میشه به وضعیت اعتباری (پیش پرداخت) تبدیل کرد، اگه آره شرایطش چه طوریه و آیا میشه مثلا بدون پرداخت هزینه اینترنت پورت ای دی اس ال روی خط رو حفظ کرد ؟
و غیر از این اگه درخواست قطع ای دی اس ال رو بصورت حضوری از مرکز بدم آیا بعدا دوباره میتونم درخواست وصل بدم ؟
ممنون میشم دوستانی که با همچین موردی برخورد داشتن بنده رو راهنمایی کنن
با تشکر
دوستان من میخوام سرعتمو آنلاین تغییر بدم هرچی میخوام لاگین کنم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه پیغام خطا میده برای یوز و پس . من با همین یوز و پس راحت اینجا لاگین شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . زده بود از شماره م استفاده کنید برای لاگین شدن زدم بازم لاگین نشد .
خب از اونجایی که کسی از دوستان گویا تجربه ی مشابه ای نداشت و همینطور ممکنه بعدا سایر دوستان همچین موردی براشون پیش بیاد، تجربه ی شخصی خودم رو عرض میکنمنقل قول:
دیروز از طریق پرتال ارتباط با مشتریان مخابرات به آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام به تغییر وضعیت به حالت اعتباری کردم که ارور میداد و نمیشد درخواست رو ثبت کرد !
به همین خاطر صبح امروز با 2020 تماس گرفتم و بخش فروش گفتن از اونجایی که حضوری اقدام به وصل اینترنت کردید به همین خاطر هم باید حضورا برای غیر فعال کردن سرویس به مرکز مخابراتی منطه قتون مراجعه کنید
با مراجعه به مرکز مخابراتی هم مسئول بخش مشترکان گفت آخرین قبض رو پرداخت کنم
بعدش هم اینترنت رو غیر فعال کرد و در پاسخ من در مورد حفظ پورت گفتن هیچ مشکلی نداره و هر وقت بخواید با مراجعه حضوری مجدد امکان وصل سرویس هست و همچنین دیگه توی قبض مبلغی برای اینترنت نمیاد !
حوالی عصر هم با مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متوجه شدم سرویس به حالت اعتباری تغیر وضعیت داده شده و در حال حاضر هم سرویس حجمی سرعت 512 وجود داره که باید برای استفاده شارژ بشه...
دوست عزیز در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید به جای نام کاربری شماره تلفن رو با کد 021 و برای کلمه عبور هم پسورد اینترنت ADSL رو وارد کنیدنقل قول:
ضمنا میتونید از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم برای تغییر پهنای باند و با همون یوزنیم و پسورد اینترنت استفاده کنید