تو مگه برگه سبز نداری؟ نباید آموزشی داشته باشی همون رو نشون بدی کافیهنقل قول:
Printable View
تو مگه برگه سبز نداری؟ نباید آموزشی داشته باشی همون رو نشون بدی کافیهنقل قول:
ما هم منتظریم جواب دوستانیم:n02:نقل قول:
من ارتش بودم که تونستم اشنا پیدا کنم و بیوفتم سپاه. الان از کسایی که تو سپاه هستن سوال میکنم میگن که میری اموزشی بعد از چند روز بر میگردونن فقط میخوام بدونم چقدر طول میکشه ..نقل قول:
تو مگه برگه سبز نداری؟ نباید آموزشی داشته باشی همون رو نشون بدی کافیه
دوستان آموزشی من هم در مرکز آموزش 01 تموم شد. انصافا دوره هتلی بود. افرادی که به این مرکز اعزام می شن اصلا نگران نباشن که هر کی گفته هتله واقعا راست گفته. مگه اینکه دیگه خیلی سوسول باشین.
تقسیمات هم فوق لیسانس ها و شرایط خاصی ها ( پدر نظامی و متاهل ) کد نخوردن و همون جایی افتادن که در فرم پذیرش پر کرده بودن.
باقی افراد هم بنا به نیاز و رشته پخش شده بودن. یه سری کد خوردن و یه سری هم رفتن یگانشون. اینطور نبود هر کی شهر خودش بیفته ولی غالبا در منطقه محل سکونت خودشون بودن. البته استثنائاتی هم بود ولی خیلی کم بود
فکر نکنم مشکلی داشته باشه قبلا گفته شده بود که زمان اعزام این دسته از مشمولین تابستون هست تا برای دانشگاه شون هم مشکلی ایجاد نشهنقل قول:
دوره تکمیلی هم یه دوره اموزشی برای بسیجی ها ی فعال هست که اگر این دوره رو بگذرونند و خدمتشون سپاه باشه دیگه اموزشی ندارند
اما نیرو انتظامی که این دوره رو قبول نداره ارتش هم تا چند وقت پیش قبول نداشت العان رو نمیدونم درضمن دوره تکمیلی بعضی جا ها همچین اسون تر از اموزشی نیست و در بعضی مواقع سخت تر هم هست
ماهم اموزشی رو تموم کردیم البته 2 روز پیش
:n02:
ولیعصر تبریز
بیشترین سختی که در عمرم داشتم فعلا مربوط به همین دو ماه بود
مخصوصا بی خوابی هاااا :n28:
نقل قول:
عجب! ...
چیزایی رو که من گفتم دقیقا تیر ماه 91 دادن تحویل ما.
+واکس و فرچه و دمپایی و ملافه بالش و ملافه تشک و دو تا پتوی سربازی ... که توی اون پستم یادم رفت بگم)
تازه ما ناراحت بودیم که چرا به ما کم جیره استحقاقی دادن! ... چون نسبت به سال 85 و 86 که اسم جیره ها رو روی کاغذ توی برد نصب کرده بودن دقیقا نصف شده بود ...
شاید خدا خواست و اینقدر کم اوردن که دست از سر جوونای مملکت هم برداشتن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توی پادگان ها برعکس هست ... به علت کمبود نیرو دیگه سرباز عادی و لیسانس خیلی تفاوتی نمیکنن با هم ( فقط معاف از رزم و معاف از پست ... علی الحساب تاثیر داره)
مطمئنی شنبه امریه ها میان ؟ منم میخوام شنبه بیام یه سر پرندک . گفتم اگه قطعی نیست یکشنبه یا دوشنبه بیام .نقل قول:
در جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
نه ناجا نیستم . نیروی زمینی ارتش 02 پرندک
ینی چی !! قرار بود تا 2 ماه نیرو نگیره 02 بنده خبازه 02 هستم دهنمونو النن سرویس کردین شماها روزی 8 هزار تا نون میزنیم واستون تازه امیدوار شده بودم 2 ماه نمیان فقط سازمانی میزنیم :| امار نونم کردن یکیو نصفینقل قول:
اهان یا اینکه میخواین امریه بگیرین ؟ من فکر کردم میگی می خوام تازه بیام اونجا:n24:
و سرانجام آموزشی ما هم تو پادگان 03 عجب شیر به اتمام رسید.
یگان افتام: فرماندهی یشتیبانی منطقه 4 ف آماد و پش - آج - مراغه (آذربایجان شرقی)
رسته: رایانه
کد: (امور کامپیوتر)
کسی تا حالا پشتیبانی بوده؟ یعنی قراره چه مسئولیتی داشته باشم؟ اصلا کسی اینجا بوده؟
بنا به اینکه شهر محل سکونتم تبریز هستش. شرایط مرخصی چطور قرار باشه؟ هر هفته میدن؟
چون که افتادم تو پشتیبانی و شنیدم وقت اداری تا ساعت 2 باید بری بدش بیکار میشم میتونم روز برگ بگیرم یا اصلا قضیه چه؟؟؟