دوستان یه سوالی میخواستم بپرسم خوشحال میشم اگه جوابمو بدین
من میخوام طرحمو عوض کنم .به نظرتون کدوم طرحو بگیرم که سرعتش خوب باشه؟ مخصوصا شبای که رایگانه؟!!؟!؟
Printable View
دوستان یه سوالی میخواستم بپرسم خوشحال میشم اگه جوابمو بدین
من میخوام طرحمو عوض کنم .به نظرتون کدوم طرحو بگیرم که سرعتش خوب باشه؟ مخصوصا شبای که رایگانه؟!!؟!؟
دیشب با ای پی 91 وصل شدم برای من در حد ای پی 5 هم نبود
مقدار rssi شما خوب نیست. البته نباید زیاد ره سرعت ربط داشته باشه ولی تجربه من میگه اگه rssi زیر 55-60 باشه تو داشتن سرعت بالا خیلی دخیل هست.نقل قول:
با این حساب بهتره 2 مگ رو امتحان کنینقل قول:
ارش جان درسته وضعیت سیگنال باید خوب باشه.ولی من معتقدم منطقه ای که خلوت باشه با بدترین وضع سیگنال هم میشه بهترین سرعت رو گرفت.(خودم به این نتیجه رسیدم)نقل قول:
دوستانی بودن که بهترین وضعیت سیگنال رو داشتن اما سرعتشون تعریفی نداشت...
===
خب من امروز در 3 ساعت اخر تونستم 2.3 گیگ بگیرم...
اگر در 3ساعت اول لینکام دو کانکشن نبود وضعیتم بهتر بود...یادم رفت روی 16 کانکشن بزارم:n02:
نکته ای که برام قابل توجه بود ip 5 هم مانند 178 و 91 سرعت بسیار خوبی برام داشت و بیشترین زمان دانلودم رو با این ip سپری کردم...
ip 130 هم سرعتش زیر 200 بود همراه با نوسان شدید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم که نظرم تجربیه وقتی اتصال شما به دکل از کیفیت خیلی خوبی برخوردار باشه حتی اگه دکل شلوغ باشه شما می تونید بیشترین استفاده رو ببریدنقل قول:
به نظر من درسته دکل سرعت رو بین یوزرها . تقسیم می کنه ولی نه مساوی کسی که اتصال بهتری داشته باشه سهم بیشتری میبره. پهنای باند بهتری هم خواهد داشت
IP 155 با یک / دو آنتن »
نقل قول:
دوست عزیز میشه اسم این نرم افزار رو بگی ؟
Networx هستنقل قول:
یه عکس هم از قسمت( میزان استفاده ساعتی) قرار بدید..نقل قول:
تو سايت مبين نت نوشته از ساعت دو تا هشت صبح رايگانه
منظورشون اينكه هرچي دانلود كنيم از حجم بسته كم نميشه؟
نه کم نمیشهنقل قول:
ممنون از جواب سريعتنقل قول:
يه سوال ديگه هم دارم
من الان طرح ٢Mb يه ماهه دارم رنج سرعتم رو چند بايد بشه؟