ممنوون میشم قیمت اون باندی که معرفی میکنید رو هم بگید
ممنوون میشم قیمت اون باندی که معرفی میکنید رو هم بگید
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم هم از پخش پایونیر استفاده کردم هم 2 سال هست از کنوود استفاده می کنم که کاملاَ خوب هست به نظر من شما یک پخش x400 کنوود تهییه کنید پخش بسیار خوبی هست 3 جفت خروجی داره 2 تا usb می خوره بسیار زیبا هم هست قیمتم نزدیک 320 هست،از من بشنو سر 50 تومن ارزونتر جنس ضعیفتر نخر که شدید پشیمون می شی
برای اسپیکر عقب هم دوتا باندی که فرمودین در بازار معروف هست و مغازه دارا پیشنهاد می دن بهترین کار این هست که خودتون برین صداش رو بشنوین،از روی حرف کسی خرید نکنین مثلاَ سر من با صدای 718 شدید درد می گیره
دوستان خواهش میکنم جواب بدین:n01:نقل قول:
سلام دوست عزیز سابی که نوشتین 500rms هست باید براش امپ جدا تهیه کنین،اگر کامپ اضافه بشه که 100%نقل قول:
اگر منظورتون این هست که با این امپ بریج به ساب بدین به هیچ عنوان پاسخگو نخواهد بود
در کل اگر می خواید ببینید سیستم با هم همخوانی داره rms امپ و اسپیکر یا ساب باید نزدیک هم باشه
در مورد پخش هم نظر بنده x400 کنوود هست خودتون امکانات دو پخش رو مقایسه کنید :n06:
ممنون .دوست عزیز میشه یه سیتم کامل بهم معرفی کنین؟چون من گفت خیلی سرم نمیشه .نقل قول:
مثلا امپلی فایر -امپلی فایر دوم-ساب-اسپیکر-کامپوننت و.. رو دقیقا مدلشو بگین ممنون میشم
سال نو مبارک.دوستان میخوام اینترفیس یونیورسال بگیرم واسه j5 ...
شنیدم یونیورسال ها تاخیر زیادی دارن تو کارکرد...
کسی نظری داره؟چه مارکی؟یونیورسال چند مدل هست؟حدود قیمت
والا مقدار بودجه که برای این کار کنار گذاشتین و چیزی که از سیستمتون می خواین رو بگین اساتید اینجا هستن راهنمایی می کنن.نقل قول:
والا همون طور که گفتم خیلی سرم نمیشه و نمیدونم قیمت این چیزا جقدره ویه سیستم میخوام صدای قوی و با کیفیتی داشته باشه . یه چیزی که خوب باشه نه عالی عالی باشه خیلی گرون شه .برای صدای حرفه ای و اینام نمیخوامنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون
این پخش تنظیمات مخصوص اکولایزر داره؟
شما چه اسپیکری رو پیشنهاد میکنید؟
مثلا 6995 کنوود و پایومیر یا همون 718 یا 6975 یا مارکای دیگه متلا 69 هلیکس یا ...
اونم تا حدود 200 میخوام
منظور از این خروجی های ولتاژ بالا چیه؟
بازه قیمتی برای اجزای سیستم صوتی بسیار زیاد هست،من اجزای سیستم ساده خودم قیمت روزش نزدیک 2/5 هست،سیستم عالی میلیونها می شه ولی اگرم 500 تومن تمام بودجم بود به همون اندازه جمع می کردم،شما ببین تا چه اندازه می خوای هزینه کنی چون انتها نداره ابتداشم اگر جنس غیر متفرقه استفاده کنی فکر کنم کمتر از 1/5 نشه،ولی بازم می گم اگر 500 تومنم داری همون اندازه از موسیقی لذت ببر :n16:نقل قول: