علي کريمي هم تو مصاحبش عنوان کرد که از او بهتر هم تو زمين بوده
علي کريمي هم تو مصاحبش عنوان کرد که از او بهتر هم تو زمين بوده
دوباره این استقلالیها توهم برداشتند و با استفاده از مافیای رسانه ایی که در اختیار دارند و نمونه اش رو دوسال پیش در مورد اون رده بندی کذایی فیفا شاهد بودیم این بار مطلب مضحک و خنده داری به این عنوان که استقلال بعد از بارسلونا بیشترین گل زده رو دارا می باشد هرچند به نظر بنده قیاس مع الفارق است ولی برای نشان دادن کذب بودن این مقایسه و برای نمونه جدول لیگهای دو کشور اسکاتلند و اتریش رو در ذیل قرار میدم که شما با مشاهده اونها می بینید که در لیگ اسکاتلند سلتیک با 31 بازی و 72 گل زده و در لیگ اتریش راپید وین با 28 بازی و 73 گل زده دارای بهترین خط حمله هستند هر چند با جستجو در لیگهای 200 کشور جهان میتوان نمونه های بیشتری پیدا کرد که از حوصله بنده خارج بود هرچند بازم میگم این مقایسه ارزشی نداره و با توجه به سطح لیگهای کشورهای مختلف مقایسه این اعداد قابل اعتنا نیست ولی جهت اطلاع رسانی و نشان دادن کذب بودن این مقایسه عنوان گردید .
جدول لیگ برتر اسکاتلند از سایت رسمی فیفا :
جدول لیگ برتر اتریش از سایت رسمی فیفا :کد:http://www.fifa.com/associations/association=sco/nationalleague/standings.html
کد:http://www.fifa.com/associations/association=aut/nationalleague/standings.html
عجب مقایسه ی به جایی بود........نقل قول:
آفرین
آقا غلط کردم ... خواستم بگم استقلال اونقدر ها هم داغون نیست .... ولی مثل اینکه هست :14:
نقل قول:
بزارين به حساب دروغ 13 :21:
رتبه پتارسال بعضيا رو نميگما 13 فروردين منظورم بيد :27:
صبح امروز رخ داد
تشويق مايليكهن، حجازي و جباري در تمرين پرسپوليس
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال پرسپوليس در حاشيه تمرين امروز اين تيم به تشويق محمد مايليكهن، ناصر حجازي و مجتبي جباري پرداخته و عليه قلعه نويي شعار دادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين پرسپوليس صبح امروز از ساعت 10 و 30 در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد.
بازيكناني كه در ديدار مقابل الغرافه قطر بازي كردند، به گرم كردن، كار با توپ، حركات كششي و سرعتي زير نظر كاسدا پرداختند و بازيكنان ذخيره نيز پس از گرم كردن و حفظ توپ، كارهاي سرعتي را انجام دادند.
در مرحله بعد مدافعان زير نظر سعداوي به آقا وسط و حمله به دفاع پرداختند. هافبك ها و مهاجمان نيز به حفظ توپ و پرسينگ و ضربه به سمت دروازه در يك نيمه زير نظر وينگادا تمرينات خود را ادامه دادند.
* در تمرين امروز 100 هوادار حضور داشتند و ضمن تشويق بازيكنان و كادر فني، محمد مايلي كهن را به شدت تشويق كردند. آنها همچنين با تشويق ناصر حجازي و مجتبي جباري، عليه امير قلعه نويي و علي عليزاده شعار سر دادند.
* دروازه بانان زير نظر عابدزاده 15 دقيقه زودتر از سايرين، تمرين خود را شروع كردند.
* حميد علي عسگر با رفع مصدوميت در تمرينات گروهي شركت كرد؛ اما كريم باقري و مسعود زارعي به دليل مصدوميت در تمرين شركت نكردند. زارعي با لباس شخصي نظاره گر تمرين بود.
* رحمان رضايي نيز به تمرينات اختصاصي زير نظر كاسدا پرداخت.
* عليرضا نيكبخت واحدي در حاشيه تمرين امروز از ناحيه كشاله پا دچار مصدوميت شد.
* عليرضا حقيقي كه در بازي با الغرافه بعد از گل اين تيم از سوي پژمان نوري با انتقاد شديد مواجه شد، در يك صحنه از تمرين امروز با خشونت به سمت نوري رفت كه احتمال مصدوميت بازيكن شمالي وجود داشت. اين دو همچنان رابطه خوبي با يكديگر ندارند.
* تمرين ساعت 12 و 15 دقيقه به پايان رسيد و فردا پيگيري ميشود.
در گفت و گو با فارس
انصاري فرد: اميدوارم كريمي پيشنهاد خارجي دريافت نكند
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: قصد داريم كريمي را فصل بعد نيز در اختيار داشته باشيم و اميدوارم پيشهاد خارجي دريافت نكند.
عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: هرگز دوست ندارم درباره يك بازيكن حرف بزنم؛ اما نمي توان از عملكرد علي كريمي به سادگي گذشت، چون همواره تاثيرگذاري خود در موفقيت هاي پرسپوليس را نشان داده است.
وي افزود: من و اعضاي هيئت مديره تلاش مي كنيم فصل آينده نيز وي را حفظ كنيم و قطعا وينگادا نيز استقبال مي كند. اميدوارم پيشنهاد خارجي نداشته باشد، چون با اين عملكرد مطمئن هستم خيلي ها براي جذب وي دست به كار مي شوند.
انصاري فرد درباره جلسه هيت مديره روز گذشته گفت: در اين جلسه درباره مسائل كلان باشگاه بحث شد. به دنبال اين هستيم كه مشكلات مالي بازيكنان را حل كرده و آنها را آماده كسب يكي از سكوهاي اول تا سوم ليگ كنيم تا سال آينده نيز در ليگ قهرمانان حاضر باشيم.
وي افزود: قصد تقويت تيم را نيز داريم و در پايان ليگ برتر بطوري كه به تيم لطمه نخورد كار خود را آغاز مي كنيم. زودتر از اين موقع هرگز مذاكره اي انجام نخواهيم داد.
مدير عامل پرسپوليس درباره مشكل خبرنگاران براي حضور در نشست خبري در دو بازي ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه آزادي گفت: از ماجرا بي اطلاع بودم؛ اما طي جلسه اي با نماينده رسانه اي باشگاه سعي مي كنيم هر چه سريعتر اين موضوع را پيگيري و حل كنيم.
وي درباره بازي با پيكان خاطر نشان كرد: اميدوارم در ديدار حساس برابر پيكان به 3 امتياز برسيم تا نشان دهيم برخي از شكست هاي ما فقظ جزو اتفاقات فوتبال بوده است.
ولي جالبتر از اين حرفا : با اين همه حرف و حديث آوراژ گل بردن بالا حالا دارن ادعا ميکنن
يه چيزي که مشخصه ما رابطمون با تيماي ديگه به اندازه ي اس اس نبود که ، اگه بود توي دوران دنيزلي بالاي 100 ميزديم به تيما
حالا خوبه خودشون علنا ميگن گاو بندي کردن بعد ادعاي بهترين خط حمله رو دارن : اين بهترين خط حمله فصل پيش بود ولي چون تيم دست قلعه نوعي نبود نميتونستن گل بزنن حالا که اومده به راحتي با همه گاو بندي ميکنن و به گل ميرسن
راستي از دوزخ چه خبر ؟ خوش ميگذره عمو !
با دستور وينگادا
رضايي در ديدار مقابل پيكان به ميدان نمي رود
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران با دستور وينگادا در بازي مقابل پيكان به ميدان نمي رود.
به گزارش خبرگزاري فارس، در پايان تمرين امروز پرسپوليس، نلو وينگادا با رحمان رضايي گفت و گو و به دليل مصدوميت وي، اعلام كرد نمي تواند مقابل پيكان به ميدان برود چراكه احتمال تشديد مصدوميت وي وجود دارد.
قرار است اين مدافع تمرينات خود را زير نظر زرينه پزشك تيم پرسپوليس پيگيري كند.
رضايي در ديدار مقابل الغرافه قطر از ناحيه پاي راست دچار مصدوميت شد.
در گفت و گو با فارس
محرمنژاد: قلعهنويي فوتبال بسياري از بازيكنان را نابود كرد
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق استقلال تهران گفت: امير قلعه نويي فوتبال من و بسياري از بازيكنان را نابود كرد.
رامين محرم نژاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد شايعه تباني او با قلعه نويي در گذشته براي پيروزي استقلال برابر شموشك اظهار داشت: نمي دانم چه اتفاقي رخ داده كه بعد از گذشت چهار پنج سال به ياد اين موضوع افتاده اند؛ اما اين مساله صحت ندارد و هيچ تباني بين من و قلعه نويي وجود نداشت. فقط در آن ديدار مرتكب اشتباه شدم و اكبر پور توپ را از من دزديد و براي عنايتي ارسال كرد كه آن توپ گل شد.
وي در مورد اين كه اين روزها جواد زرينچه و محمد نوازي 2 بازيكن اسبق استقلال قلعه نويي را به تباني متهم كرده اند و مدعي هستند وي با تباني بازيكنان استقلال موفق شده استقلال اهواز را در ليگ برتر حفظ كند، گفت: من از اين مسايل اطلاعي ندارم و در ديدار با شموشك هم تماسي براي اين كار با من گرفته نشد؛ اما در فوتبال ايران صحنه هاي عجيب و غريب زيادي اتفاق مي افتد. نمي گويم تباني است با اين حال عجيب است.
بازيكن سابق شموشك تاكيد كرد: نمي دانم چرا همه از آن اشتباه من ياد مي كنند و شايعات زيادي هم در اين مورد مي سازند؛ اما چرا زماني كه دروازهبان برق شيراز توپ را مقابل علي دايي انداخت تا دروازه اش را باز كند و فصل بعد همين گلر به صبا باتري رفت، كسي چيزي نگفت؟
محرم نژاد تاكيد كرد: فقط مي دانم امير قلعه نويي فوتبال مرا نابود كرد. آن زمان من در تيم شموشك بازيكن ثابت بودم و از تيم ذوب آهن هم پيشنهاد داشتم؛ اما به استقلال آمدم و نيمكت نشين شدم و فوتبالم نابود شد، اكنون نيز 3 سال است كه در تيم هما بازي مي كنم و به اين سادگي ها نمي توان به تيم هاي ليگ برتري راه پيدا كرد.
مدافع اسبق تيم استقلال در مورد اين كه خود او به استقلال رفت و چرا مي گويد قلعه نويي فوتبالش را نابود كرد، گفت: با پيشنهاد علي نظري جويباري و امير قلعه نويي به اين تيم رفتم. در زمان پورحيدري هم در تيم استقلال بودم. حضور در اين تيم جذاب است؛ اما به اين تيم رفتم تا بازي كنم نه اين كه نيمكت نشين باشم. با يك انتخاب اشتباه فوتبالم نابود شد.
وي ادامه داد: قلعه نويي فوتبال خيلي از بازيكنان مانند اصغر طالب نسب، سبو شهبازيان، سعيد لطفي، پرويز برومند، هادي طباطبايي و... را نابود كرد. بحث فقط سليقه نيست او با رفتاري كه داشت فوتبال آنها را از بين برد.
محرم نژاد در مورد اين كه نمي ترسد كه قلعه نويي از او به دليل اين صحبت ها شكايت كند تصريح كرد: كاري به بحث تباني ندارم و مي گويم از اين مسايل بي خبرم؛ اما بر روي اين حرفم هستم كه به فوتبالم ضربه زد.