قربون دستت خوب گفتی موافقمنقل قول:
قربون دستت خوب گفتی موافقمنقل قول:
نقل قول:
به جوونیمون رحم کن :27:
(جیگرو داری ی ی !؟:31:)
همه شما کم میارید میزنید تو جاده خاکی اره :31:/کم اوردی مثل بچه خوب بگو کم اوردم چرا حرف چرط میزنینقل قول:
در ضمن نیازی نیست با تو بحث کنم اگر عاقل باشی و مقایسه رو دیده باشی میفهمی که من چی میگم و گرنه....
بازی کرک و این حرفا همش حرف های مسخره همیشه یک GEOW داره کنسول خودشون رو کشتن :27:
در ضمن این که هر سال 2 میلیون پول pc بدی همش چرند من 2 سال پیش 1.5 دادم تا الان بازی نبوده که High end بازی نکرده باشم در ضمن تا 2 سال دیگه هم با همین pc راحت میتوانم بازی کنم مشکلی هم نداره :46:.
در ضمن من بازی Crysis رو با اخرین جزیات بازی کردم 48 فریم هم میگیرم :27: و مثل شما با 30 فریم تاره با افت فریم بازی نمیکنم.:21:.از حرف من ناراحت نشید حقیقت تلخه اما باید قبولش کنید:11:
به امید موفقیت شما و کنسول 360 :10:
تو چقدر ------- هستی................داری یه کنسوله 340 تومنی رو با یه pc 1.5 تونی مقایسه می کنی ؟
اخه ادم با شئور....اگه این کارم واست نکنه که باید بزاری-------
واقعا به عقلت شک کردم:13:
پس گرافیک یعنی پیدا بودن دارو درخت :thumbsup: شما اطلاعاتت زیاده منم وقت بحث ندارم :20:اما در کل ادم نباید رو هیچ چیزی تعصب داشته باشهنقل قول:
دوستان لطفا جوابش رو ندید ... اینجا تاپیک X360 هست و نه مقایسه نمیخوام تاپیک به این خوبی خراب بشه
خودم گزارش دادم به زودی پست ها پاک میشه
ممنون از همه ی کسانی که همکاری میکنن :40:
اره
جواب ابلحان خاموشیست
ادم های احمق زیاد زر میزنن ولی ادم عاقل نباید گوش کنه ایشون هم حتما انقد پیسی نداشته که الان یه پیسیه خوب خریده عینه عقده ای ها میخواد هوار بزنه که من پیسی دارم :13:
یا شایدم اصلا نداره و دوستش این کامپیوتر رو خریده و این داره پزشو میده :27:
تجربه نشون داده که ادم هایی که هیچی ندارن ادعا دارن
نترس از ان که هایو هوی دارد,بترس از ان که سر به تو دارد
بدو بدو تو انجمن پیسی پز اون یه تیگه اهنو بده واس ما دیگه حرف مفت نزنن
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
خیلی باحال اومدی اینو:31:هاهانقل قول:
منم به عقل این بی عقل شک کردم:39::39::38::16::biggrin::laughing:
عنوان تاپیک که میگه سوالات و مباحث نه کل کل تازه تهشم نوشته در مورد X360 نه PC پس دوستان علاقمند به PC بهتره به جای ایجاد بحث های نا مربوط با موضوع تاپیک رعایت حال سایرین رو بکنن. در غیر این صورت می تونه مشکلاتی رو برای تاپیک ایجاد کنه و جرایم و اخطار برای خاطیان در پی داشته باشه. در صورت ادامه مدیریت در جریان این مسائل حتما قرار میگیره. سعی کنید به همدیگه احترام بذارید و به جای سرکوب عقاید همدیگه از دانسته های هم استفاده کنید.
سلام..
دوستان من موقعی که 360 رو خریدم 15 تومن بی انصاف پول آپدیت می خواست بگیره ...
من گفتم نمیخام گفتم پس بازیهایی که برداشتی رو بزار سر جاش چون نمیخونه بازیهای asasin creed 2 و red dead
گفتم پس آپدیتش کن یه فلش گذاشت بعد آپدیت کرد در 10 ثانیه 15 تومن گرفت .
می خواستم بدونم یعنی سوال برادرم هم هست گفت بپرس :
آیا خودمون دفعه بعد میتونیم با فلش آپدیت کنیم؟:11:
آپدیتی برای سال 2011 نیومده؟
والا اون طرف دیگه چه گرگ بی انصافی بوده که برای update کردن Dashboard پول گرفته اونم 15 توماننقل قول:
الان برای up کردن ixtreme کنسول که چندین برابر دنگ و فنگ دار تر هست 6 میگیرن
بله میتونی
نه هنوز نیمومده
هر وقت اومد میگذاری تو فلش دستگاه خودش up میکنه