خیر نویزنون بالا نیست روی 35 مشکلی ندارهنقل قول:
خطتون هم 1 مگه
مشکل از خودشونه یعنی مخابرات
Printable View
خیر نویزنون بالا نیست روی 35 مشکلی ندارهنقل قول:
خطتون هم 1 مگه
مشکل از خودشونه یعنی مخابرات
من همه چیز رو از سرخظ جدا کردم بازم چیزی تغییر نکرد کندی خیلی شدیدی دارم که از شبکه شونم هست ولی قبول نمی کنن میگن همه چیز خوبه از نظر پارامترهای خط هم خوبه واقعا البته غیر از اینم از یه سرکت کثیف دزد انتظار نمیره به نت حلزونی میگن کاملا خوب .
نه وقتی پینگ خوب باشه صفحه رو خیلی سریع باز میکنه.نقل قول:
من برام این موضوع عجیبه همیشه وقتی پینگ پایین بود ( البته تو 1 سال اخیر که اصلا نبوده مگر از 2 ماه قبل ) سرعت صفحه م خیلی خوب بود اما الان 2 ماهی میشه پینگم پایینه سرعت صفحه م خیلی بده طوری که اصلا سایت خارجی کامل برام تعطیل شده فقط داخلی می تونم باز کنم خارجی هم اگر بخوام باز کنم با اکانت که اونم قطعی زیاد داره دیگه هر راهی بوده انجام دادم درست نشد که نشد .نقل قول:
دوستان باید بین اعصاب خوردی و کیفیت سرویس یکی رو انتخاب کنید.
اگه اعصاب راحت میخواین بیخیال مخابرات شید. اگه هم سرویس ارزون میخواید بیخیال کیفیت بشید.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
35 بالا نیست؟نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
snr نسبت سیگنال به نویز رو میگه حالا هر چه عدد بالا باشد مثل 20 مثل 30 یعنی سیگنال دریافتی بیشتر از نویزمسیر استنقل قول:
ولی اگر 6 باشد یعنی یعنی نویز زیادی رو خط تلفن افتاده
میتونید برای اطلاعات بیشتر به تایپیک نویز مراجعه کنید
هر چی snr بالاتر باشه بهتره .نقل قول:
به جای اینکه کیفیتو درست کنن میخوان با 15 دردصد ارزونی که اصلا به چشم نمیاد مردمو مثل همیشه فریب بدن البته فک می کن که می تونن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
تا حالا چندین بار ارزون شده ولی هیچ تاثیری تو قیمت اینترنت مخابرات نداشته و نداره!نقل قول:
تو چند سال اخیر اینترنت مخابرات همیشه گرون شده که ارزون نشده. فقط ممکنه یه ذره در حد 500 تومن قیمت ترافیک برای محدود ها ارزونتر شه.