دوستان کسی می تونی از speedtest از سرور Frankfurt یک تست بذاره
می خوام از های وب تخلیه کنم بیام صبانت
با تشکر
Printable View
دوستان کسی می تونی از speedtest از سرور Frankfurt یک تست بذاره
می خوام از های وب تخلیه کنم بیام صبانت
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدمت شما باید بگم الان چند وقت هست خیلی خیلی بد شده پینگ و سرعت سرویس 16 مگ هست سرعتم مثلا
این جابجایی را پیشنهاد نمی کنم.نقل قول:
این وضعیت سرعت من ساعت 2 ظهره سرور Frankfurtنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آسیاتک همون موقع قبلا آسیاتک خراب بود الان بهتر شده نسبت به قبل های وب بدتر شده
الان شبکه "های وب" و شبکه "پارس آنلاین" در حال ترکیب هست و بعضا مشکلات اینچنینی برای دو شرکت ایجاد میشه که زود حل میشه و مشکل پهنای باند حل میشه.نقل قول:
صبانت هم بزودی به "های وب" اضافه میشه و در اون ادغام میشه ، بنابراین فعلا چرخش بین سه شرکت "های وب" ، "پارس آنلاین" و "صبانت" ثمری برای مشترک نهایی نداره.
جدی صبانت رو کی خرید ؟ پارس آنلاین قبلا رفیقم داشت اونم داغون شده بود. شاتل هم مشکلش با فیل هاست خیلی هاشون وصل نمیشن اونم بخاطر ...نقل قول:
های وب سرعت دانلود اوکیه ، مشکل تماشا آنلاین ویدئو و استریمه .
منبع خبر !!!؟نقل قول:
بابا من تازه میخوام پارس انلاین رو تخلیه کنم بیام از صبا نت بگیرم ، این جوری حالمو خراب نکن ! :sad:
ماهنامه پیوست چندماه پیش به این خبر اشاره کرد.نقل قول:
الان هم داره مراحل فنی انجام میشه
های وب عجب مالک پولداری داری ، اول پارس آنلاین و خریده ، حالا هم صبانت و خریده، قبلا" هم صحبتش بود شرکت ایرانیان نت هم داره سهامشو های وب می خره ، همه شرکتا رو داره یکی یکی می می خره های وب :biggrin:نقل قول:
سلام پینگ صبانت از پارس آنلاین بهتره؟
35.176.0.252
139.7.147.49
الان پارس آنلاین دارم با پروفایل گیم پینگ سرورهای بالا که آلمان و فرانسه ست زیر 150 نیست..
از صبانت چطوریه؟