چون معمولا از برو.کسی استفاده می کنم این برنامه های مانیتورینگ دانلود دقیق رو به من نشون نمیدهنقل قول:
با توجه به فایل های دان شده تو IDM بطور متوسط میزان دانلود 500- 600 مگ بر ساعت هست
اگه از تو تنظیمات هم دیسکانکت کنی باز ip عوض میشهنقل قول:
Printable View
چون معمولا از برو.کسی استفاده می کنم این برنامه های مانیتورینگ دانلود دقیق رو به من نشون نمیدهنقل قول:
با توجه به فایل های دان شده تو IDM بطور متوسط میزان دانلود 500- 600 مگ بر ساعت هست
اگه از تو تنظیمات هم دیسکانکت کنی باز ip عوض میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
محمود جان فعلا بدلیل مشکلاتی که در قم داره گذاشتمش کنار تا هر وقت مشکلش حل شد ازش استفاده کنم...
بالاخره باید از مبین نتم استفاده کنم....58 روز دیگه با 11 گیگ داره نباید بیکار بمونه:n02:
ارش جان میشه بگی چطوری؟نقل قول:
تو تنظیمات مودم برو به قسمت wimax همونجا که درصد سیگنال رو نشون میده. دکمه ای برای کانکت و دیس کانکت مودم بصورت نرم افزاری دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n28::n28::n28:
چرا اینقدر کمه!؟
من 512 دارم..خاک تو سرش کنن سرعت دانلودم از 60 بالاتر نمیره...:n28:
به نظرتون باید چیکار کنم سرعت زیاد شه؟!:n28:
منم اینقدر تلاش کردم الان برای اولین بار از تهران تونستم وصل بشم به آیپی 91 !!! چه شب خوبی دارم امشب با نهایت سرعت دانلود میده !! ( البته هر شب میده با 178 ولی خب تا حالا با 91 تو تهران نتونسته بودم وصل شم )
اینم یه عکس از وضعیت سرعت و دانلودم در حال حاضر با آیپی 91 :
بله آی پی های 2 و 5 پینگ خوبی دارن در عوض سرعت دانلود محدود شده ... آی پی های 178 و 91 و اینا بر عکس هستندنقل قول:
شانس بد من دوباره خودکار ای پی عوض شده بود!!:n04:
178 بود شده بود 2....:n03:
الان به 178 وصل شدم سرعتش خوبه:
(دو لینک سرور خارجی در حال دانلود....)
دوستان اگر یه مدت از مودم استفاده نشه ip خودش عوض میشه؟
===
از دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت در اختیار گذاشتن تجربشون متشکرم....
دوستان یکی هست به من بگه چرا انقدر ip عوض میشه؟
ip شده 5 ولی سرعتش ثابت رو 2مگ هست....
فقط وقتی که نوسان تو سیگنال داشته باشی یا اون آیپی که داری دیگه سند و ریسیو نداشته باشه مودم به صورت خودکار یه ریست میده به نتورک که آیپی هم عوض میشه و در نتیجه در دسترس ترین آیپی رو دوباره به مودم اختصاص میدن ، که حالا میتونه از شانس یه آیپی خوب باشه یا یه آیپی بیخود مثل 94 !!نقل قول:
در ضمن الان سرعتی که داری بازم برای ۱ مگ نوروزی کمه و به حداکثرش نرسیده ! چون ۱ مگ نوروزی رو با مودم یکی از دوستام تو خونه خودم تست کردم ۱ شب ، راحت ۳۸۰ به بالا دانلود میداد و زیر ۳۸۰ نیومد ، الان فکر کنم سرعت دانلودی که با 178 دارین رو ۲۵۰ تا ۲۶۰ هست که به نظرم باید بیشتر باشه ( البته دیگه شاید به خاطر ترافیک منطقتون هم باشه )
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
RSSI من -81 هست...بخاطر اون هست؟:n02:نقل قول:
عزیز من سرعتم روی 2 مگ بسته شده.یعنی اگر بهترین رنج ای پی رو هم بگیرم بیشتر از 250 نمیتونم بگیرم! ایا راهی هست که بتونم پشتیبانی رو متقاعد کنم سرعت رو روی 3 مگ یا بیشتر ببندن؟
من همین الان با همین رنج ای پی 5 دارم حداکثر سرعت(260) رو میگیرم....
پس باید یه کاری کنم مثل دوستتون اکانتینگ سرعتم بیشتر از 2مگ بسته بشه.
بازم ممنون...به مبین نت امیدوارم کردی:n12::n02: