دوست من در یک تاییک سوالتون رو بپرسید. اینجوری راحت تر میشه بهتون پاسخ داد. من در همون تاپیک قبلی جوابتون رو دادم. لطفا از ایجاد پست های این چنینی در چندین تاپیک خودداری کنید و فقط در یک تاپیک بپرسید.نقل قول:
موفق باشید
Printable View
دوست من در یک تاییک سوالتون رو بپرسید. اینجوری راحت تر میشه بهتون پاسخ داد. من در همون تاپیک قبلی جوابتون رو دادم. لطفا از ایجاد پست های این چنینی در چندین تاپیک خودداری کنید و فقط در یک تاپیک بپرسید.نقل قول:
موفق باشید
ممنون از جوابتون ...تو دو جا گذاشتم که زودتر به جواب برسم اخه کسی جواب نمیداد ...نقل قول:
ببینید دوست عزیز چند هفته پیش هم همین سوال رو پرسیدید که یکی از دوستان و بنده جوابتون رو داده بودیم اگر همون بحث رو پیگیر می شدید شاید تا الان به نتایج خوبی رسیده بودید.نقل قول:
موفق باشید
نقل قول:مقدار پیش فرض مودم رو تغییر ندادم یه عکس از مودم انداختم جالبه که همیشه ااین طوریه موبایلم که وصل می شود آی پی را برای 90 روز اختصاص می دهد اما لپ تاپ یا کامیوتر برای 3 روز !! هر وقت مودم رو چک کردم اوضاع همین طوریه ??نقل قول:
چرا ?????? در حالی که مفقدار پیش فرض برای تمامی بایس یکسان باشد ??????مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی مودم 2740u جدید دی لینک را تست نکرده؟
چیپستش چیه و آنتن ها چند دسی بل هست؟
Upgrade modem's firmware.نقل قول:
QoS تنظیم کردینقل قول:
ریست فکتوری دوباره از اول کانفیک کن.
اتفاقا منم امروز این مدل رو تو پاساژ ایران دیدم,فروشنده میگفت همه چیزش مثل 2750 هستش فقط پورت USB ندارهنقل قول:
قیمتشم 82 تومن بود.
سلام
من یه روتر tp-link مدل TD-W8961ND دارم که داخل تنظیمات QoS اش نمیشه پهنای باند رو محدود کرد و فقط یه بخش DSCP داره که من وقتی پورت بازی رو میزنم و اینو روی 63 میذارم هیچ فرقی نمیکنه تقریبا و وقتی کسی دانلود می کنه پینگ بازی خیلی میره بالا.
الان اگه مودمی بگیرم که تنظیمات برای محدود کردن پهنای باند هم داشته باشه (بر اساس mac address و یا پورت) واقعا تاثیری داره ؟ و اینکه بی زحمت یه DSL Router خوب معرفی کنید که همچین تنظیماتی رو داشته باشه
اره قیمتش که خیلی مناسب هست ،ولی باید پوشش دهی وای فای و قدرت لینک گیری اش بررسی بشه!ظاهرا دوتا آنتن 5دسی بل داره که بعید میدونم با این قیمت 5 دسی بل باشه!نقل قول:
دوستان کسی لینک و اطلاعات معتبر در مورد اطلاعات این مودم نداره؟