بنظر من حذف نامحدودا کار درستی بوده از وقتی نامحدودا رو حذف کردن کیفیت خیلی بیشتر شده اصلا تایم اوت نداره پینگ هم خیلی خوب شده چون بعضیا نامحدود میگرفتن و از صبح تا شب میزاشتن رو دانلود و کل پهنای باندو اشغال میکردن
Printable View
بنظر من حذف نامحدودا کار درستی بوده از وقتی نامحدودا رو حذف کردن کیفیت خیلی بیشتر شده اصلا تایم اوت نداره پینگ هم خیلی خوب شده چون بعضیا نامحدود میگرفتن و از صبح تا شب میزاشتن رو دانلود و کل پهنای باندو اشغال میکردن
اره . علی میل هم همینارو میگفت . البته جنابعالی که 10 مگ نامحدود داری چه غمی داری .نقل قول:
10مگ نامحدود کجا بوده ؟!نقل قول:
من یه سرویس محدود دارم که فردا یا پس فردا هم ترافیکش تموم میشه
شیطون پس قضیه 10مگ و 20مگ نامحدود که عکس از پنلت گذاشتی سر کاری بود؟:n02:نقل قول:
خط تلفنم به فنا رفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خوبه ؟:n13::n29:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونو ولش کنید آموزش های خاصی داره که تو این تاپیک نمیگنجه:n02:نقل قول:
اونی که استریم ها رو برات تنظیم کرده پسر با انصاف و کاملا حرفه ایهنقل قول:
والا من که یادمه 2 -3 سال پیش نامحدود 20 تومنی بود کیفیتشم خیلی خوب بود اصلا تایم اوت نداشتم و پینگمم قابل قبول بودنقل قول:
خوب کی گفته همه فقط با نامحدودا دانلود میکردند؟؟؟
امثال مثل منی که گیم بازی میکردیم حداقل ماهیانه 25 گیگ نیاز داشتیم که نامحدو 512 جوابگو بود(حتی با 256 میشد بازی کرد)
کی گفته کیفیت خیلی بیشتر شده؟؟؟پینگ من از 300 پایین تر نمیاد.تایم اوتم که دیگه جای خودش...
کاربرای مخابرات خیلی زیاد شدن و با 3سال پیش قابل مقایسه نیستن مثلا فکرشو بکن پهنای باند تقریبا ثابت ولی کاربرا روز به روز بیشتر بشن بخاطر همین نامحدودا خراب کرده بودن و خیلیا 24ساعته میزاشتن رو دانلود وگرنه پهنای باندو بالا ببرن چه عیبی داره نامحدود هم بدن مشکلی هم پیش نمیاد ولی مشکل اینجاست که افزایش کاربرا در مقایسه با افزایش پهنای باند خیلی بیشترهنقل قول: