با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی ...
دیدم چند صفحه آخر سوالاتی شده درباره اینکه چه وسایلی رو همراه خودمون به پادگان آموزشی ببریم یا ...
خب من دقیق براتون شرح میدم که چه چیزای لازمه و...
درمرحله اول بگم که جیره استحقاقی رو که توی پادگان میدن شامل چه چیز هایی میشه .
این ها رو به شما تحویل میدن :
یک عدد ساک نسبتا بزرگ کولی
دو جفت پوتین
سه جفت لباس و شلوار
یک عدد آور کت
یک عدد کمربند
5یا 6 عدد شُرت
5 یا 6 جفت جوراب
یک جفت دستکش
یک عدد کلاه پشمی
2 تا کلاه نظامی
یک عدد خمیر دندون
یک یا دو تا مسواک
یک دست شلوار و لباس گرم
یک یا دو تا پودر شوینده (تاید)
یک یا دو تا شامپو +دو سه تا صابون
یک عدد حوله متوسط
یک عدد قران+مهر +چفیه
خب بگم این جیره ها معمولا از طرف ستاد کل تعیین میشن و اینطور نیست که سپاه 2 جفت پوتین بده و ارتش یکی و... شاید نوع و جنس پوتین سپاه و ارتش فرق داشته باشه اما از لحاظ تعدادی خیر. +معمولا افرادیکه دوره تکمیلی بسیج گذروندن کمتر جیره استحقاقی تحویل میگیرن توی سپاه . ( توی آموزشی معمولا یه دست لباس و شلوار و پوتین داغون میشه به خصوص دیپلمه ها)
در مرحله بعد شما طبق شماره بندی گردان و گروهان و دسته که میشید یه کمد تحویلتون داده میشه (پس بردن یه قفل متوسط لازمه ) ابعاد کمد معمولا 120 در 50 هست فقط میشه همون ساک و محتویاتش رو درون کمد قرار داد. + یه خورده خرت و پرت.
من خودم همرام اینا رو برده بودم : یه شلوار راحت+ دو تا شرت +یه پیرهن و دو تا هم رکابی+مسواک و خمیر دندون و ناخن گیر+ مقدار زیادی هم خوردنی تنقلات.
از چیزایی هم که برده بودم فقط خوردنی ها به کارم اومد بقیش رو یه روز که اومدن ملاقتم دادم تحویل بردن (یه دست شلوار و پیرهن هم که همون روز که رفتم تنم بود که اونم دادم ببرنش )
حالا سوال من از دوستان این هست که با توجه به مقدار محدود فضای در اختیار برای وسایلتون اگر چیز اضافه ای ببرید کجا میخواید بزاریدش؟ ( نهایتا اگر کمدی اضاف هم اومد مطمئن باشید افراد زرنگ تر خیلی هستن که برش دارن اما در اصل زرنگی نیست چون موقع ترخیص باید همش رو همراتون ببرید فکر این جا رو هم بکنید)
خب حالا چه چیزی همرامون ببریم؟؟
یه دست شلوار و پیراهن راحت ببرید که تا زمانی که جیره استحقاقی رو بهتون بدن راحت باشید .
حدود یک متر کش ببرید برای گتر کردن شلوار اونم معمولا فروشگاه مرکز داره نیازی به بردنش نیست.
یه ناخن گیر ببرید.
کارت ملی +مدارکتون مثل برگ سبز و برگ سفید
عابر بانک که توش مقداری پول باشه برای خرید تنقلات از بوفه و...
دیگه چیزی لازمتون نمیشه ... شاید اگر کنسرو دادن برای باز کردنش به درب باز کن نیاز باشه که معمولا خودشون باز میکنن براتون .
توجه کنید ببنید به غیر از جیره که به شما میدن چه چیزی لازمتون میشه ...
سعی کنید روحیه خودتون رو هم حفظ کنید توی این روزای آخر ... هیچ چیزی مثل اون به دردتون نمیخوره... این روزا هم سعی کنید یکمی سخت تر بگذرونید چون اگر همش با رفقا و اهل فامیل باشید و خوش گذرونی کنید مطمئن باشید وقتی وارد مرکز آموزش شدید از همون ابتدا این خوش گذرونی ها یادتون میاد و بغض گلتون رو میگیره.
موفق ؛موید و پیروز باشید .:n16:
شخصا الان که آموزشی یادم میاد میگم اگر 60 میلیون هم بهم بدن بگن یه بار دیگه برو آموزشی نمیرم .(چون باید همش رو خرج اعصاب و روان کنم )