من الان 4 ساله مشترک پارسم توی این مدت هیچ وقت کیفیت به این افتضاحی که توی این یکی دو ماه شده نبوده البته من مشکل قطعی اصلا ندارم و توی روز هم سرعتم خوبه(تا 200 میره با 128k ) ولی مشکل اصلیم شبانست که سرعت میاد روی 17-18
Printable View
من الان 4 ساله مشترک پارسم توی این مدت هیچ وقت کیفیت به این افتضاحی که توی این یکی دو ماه شده نبوده البته من مشکل قطعی اصلا ندارم و توی روز هم سرعتم خوبه(تا 200 میره با 128k ) ولی مشکل اصلیم شبانست که سرعت میاد روی 17-18
لطفا یه تست از سرعت روزتون بزاریدنقل قول:
نقل قول:برای اینکه این مسأله که سرویس احتمالی جدید 4.5 گیگ مربوط به یه ماه هست یا سه ماه من تصویر زیر رو دوباره براتون قرار میدم، تا همه چیز مشخص شه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه قضیه روشن شه، کافیه شما قیمتهای سرویسهای زیرو مقایسه کنید تا ببینید 4.5 گیگ مربوط به یه ماه هست یا سه ماه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سرویس 128 : مقایسۀ سرویس POL-HU-3GB با سرویس POL-HLP
به هر حال امیدوارم اگه قراره تغییری ایجاد بشه و سرویس های جدید اضافه بشن، سرویسهای قبلی از بین نرن تا حق انتخاب وجود داشته باشه
سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها سرعت آپود چقدر هست ؟
سرویس تون که خیلی خوبه!نقل قول:
من ارزومه سرویسم مثل شما باشه قطعی نده!
2 مگ از شهراد دارم ا قطعی زیاد + سرعت اقتضاح
از کدوم محله هستید شما؟
الان این تعرفه ها تو پنل شما اضافه شده؟نقل قول:
آقا جایه همتون خالی دیشب نمیدونم چه خبر شده بود خطم افتاده بود رو خط خونه آقا ؟!
کل لیست دانلودم دانلود شده بود فک کنم نزدیک 3-4 گیگ دانلود شده بود !!! سندشم 48 ساعت آینده میزرم ببینید حسرت بخورید :دی
خوشبحالت برا من كه الان يه ماهه با سرعت ٢٥ دانلود ميكنهنقل قول:
كلي بايد پول برق بدم !!
مال من سرعتم اومده روی 7kbps اگه برای شما 25 برو جشن بگیر
اقای Kaiser 2006 لطفا کد اسکریپت قیمت های جدید رو از توی پنلت کپی کن بزار اینجا
روی دکمه خرید جلوی هر قیمت کلیک راست کن و copy link رو بزن بعد بزار اینجا