کسی جواب مارو نمیده ؟؟؟؟/؟نقل قول:
کسی جواب مارو نمیده ؟؟؟؟/؟نقل قول:
سلام به اقا حمید پیشاپیش عیدت مبارک
میخاستم بپرسم p62c رو درب جلو 206 جا میشه ؟
الان تو بازار میشه پیداش کرد ؟ قیمتش چنده ؟ تو این رنج قیمت چیزه بهتری میشناسی؟
نقل قول:
حمید عزیز پس چرا نیستی؟؟؟:n28::n30::n28::n30:
خیلی خلاصه بگم:n11::n11:
با هزینه نصب بین 500 تا 600 یه آمپلی میخوام واسه درایو کردن ترجیحا دو جفت JBL696 :n10::n10::n10:و اگه با این قیمت غیر ممکن هست , یه آمپلی 4 کانال واسه بریج کردن یه جفت 696 :n19::n19::n19:(اگه هم خرج اضافه میشه 4 کانال :n22::n22:یه دو کانال خوب واسه این باند معرفی کنید لطفا:n24::n24::n24:)و اینکه چه مدل پکیجی باید بگیرم که اوکی باشه؟؟؟:n13::n13::n13::n41::n41::n41:
کلا مرغ من یه پا داره :n08::n08::n08:مخم درگیر 696 شده :n29::n29::n29:و به هیچ عنوان نمیتونم ازش بگذرم:n20::n20::n20:
سلامنقل قول:
این سری نیاز به آمپ قوی ندارن. بله میتونید نصب کنید.
اینکه صدا خوب نیست مربوط به اسپیکرتون هست.چون رده معمولی هستن.باز 6985 کمی بهتره از 75.
کلا هر اسپیکری اگر بدون امپ مناسب نصب بشه نمیشه بهش فشار آورد و در این صورت رو ولومهای بالا صدا خراب میشه.نقل قول:
اگر دیدید اسپیکری تا انتهای ولوم پخش بدون به هم ریختگی در صدا داره موزیک پخش میکنه
1- آمپلیفایر با کیفیت داشته
2- تنظیم بوده
من نظر شخصیم رو گفتم. شما میتونید از اکولایزری که در دسترس هست با سلیقه شنیداری خودتون ازشاستفاده کنید و هر فرکانسی رو دوست دارید دستکاری کنید..به نظر من کیفیت صدای 7056 خیلی بهتر از پایونیر هست.یه پخش خوب که DAC خوبی داره باید موزیک رو کاملا نزدیک به سورس پخش کنه.نقل قول:
دوست من 609 مخفف 69 یا 9*6 اینچ هست.پس بیضی هست نه گرد:n02:نقل قول:
در مورد لیمیتد باید هزینه خوبی برای آمپ بپردازید چون با امپلیهای معمولی اونطور که باید و شاید درایو نمیشه.
مثلا یه HDp4 یا یه درگ استر 120.4 حدود 800 هم باید پیاده بشین.
سلام دوست من. عید شما هم پیشاپیش مبارک باشه.نقل قول:
بله هست. قبلا 750 بود ظاهرا کمی گرون شده براتون سوال میکنم.راستی رو 206 هم نصب میشه. من هنوز صداش رو نشنیدم ولی خیلی تعریفش رو شنیدم.
اگر گلیدن SQX 165 بود گزینه اول اون بود ولی در غیاب گلیدن p62c میتونه جایگزینش باشه.
سلام هستم. ولی خیلی گرفتارم.الانم که ساعت 1 بامداده خواب آلود دارم پاسخ میدم.دیگه آخر سال بود و هر کسی هم دنبال برنامه های خودش. امروز شرمنده کامیار جان یکی از دوستان گل شدم قرار بود بیاد منزل سیستمش رو براشون تنظیم کنم چون عازم سفر دونفره شدن هستند:n16::n40::n12::n19::n12::n19::n16::n40: اما تا ساعت 10 جائی گیر افتادم و شرمندش شدم.نقل قول:
بگذریم...
حالا که شدیدا لیمیتدی شدی درگ استر DAK 1204 رو به خاطر کلاس AB بودن پیشنهاد میکنم.کیفیت صدا از هرتز بیشتر میشه.120 وات رو هر کانال هست.قیمتش هم مناسب تره.760 میتونم برات بگیرم.
دو جفتم جواب میده.
ولی MTX T8693 خیلی بهتر بود.630 تومن.
پک برق هم استریت وایرز ZNX10K برات میگیرم 92 تومن.
اولا که لیمیتد اینجا به چه معنی هست؟؟؟
دوما (نفهمی من رو به اندیشمندی خودتون ببخشید:n18:)
آقا یه کنوود ایکس400 داریم با یه jbl696 و دیگه تا ابد قرار نیست چیزی بهشون اضافه کنم و نیازمند معرفی آمپلی و پکیج هستم(دیگه لقمه رو دورسر خودم نمیپیچم و همچنین حمید آقای گرامی)
خودمم دیوونه شدم ای شاید قرار بعدا فلان اضافه بشه و شونصد روز دیگه بهمان کم بشه و اینا دیگه نداریم
پخش : کنوود ایکس 400
باند : JBL 696
آمپلی : ؟
پکیج : ؟
همین و تمام پاشم برم گمشم خونمون:n16:n16:n16:
جی بی ال به این خط تولیدش میگه Limited تو ایران به jblسنگی معروف شده.T595 سریه قدیمش بود که آمریکائی بود. این جدیدا کمی تغییرات توش دادن و.....نقل قول:
امپ رو که عرض کردم
پک برق هم همینطور.
هر کدوم رو هم کمتر قیمت گرفتی به من بگو
دو باره تکرار میکنم
امپلیفایر 4 کانال درگ استر مدل DAK 1204پک برق هم استریت وایرز مدل ZNX10K
حالا تازه همون 600 که میگفتم میخواستم نصفش رو الان بدم به طرف که میخواستم بخرم و نصفه دیگش رو ماه آینده با این وضعیت باید بکنمش سه قسط...
راستی حمید کسی سراغ نداری با چک همین 2 تا قطعه رو همون 3 قسط بهم بده؟؟
با سلام مجدد خدمت اقا حمید گل ان شاالله که سال خوبی پیش رو داشته باشین،عید رو هم پیشاپیش تبریک می گم.نقل قول:
منظور من زیر سوال بردن حرف شما نبود خدایی نکرده بد برداشت نشه ضمناَ 6049 که عرض کردم کن وود هست و پایونیر نیست شاید برای همین هست که به نظر من صدا انچنان تغییری نکرده،اگر لطف کنین در مورد DAC توضیح بدین به چه معناست ممنون می شم.
ضمناَ باند حول و حوش 200 تومن چی پیش نهاد می دین؟نظرتون راجه به 6995ex چی هست؟
آقا من هر کاری کردم نتونستم رنگ LED پخشX400 ثابت کنم اعصابم و ریخته بهم به ظاهر سادس ولی هر کاری میکنم نمیشه
نمیدونم پخشم ایراد داره یا من بلد نیستم.