نقل قول:!!!!کد:www.irancell.ir
شما این طوری قضاوت می کنی ؟! خنده داره !!!!نقل قول:
نقل قول:!!!!کد:www.irancell.ir
شما این طوری قضاوت می کنی ؟! خنده داره !!!!نقل قول:
خب EDGE که پایین تر از 3G هست، همین الان هم فعالهنقل قول:
اندفعه ردشدنی بگو اونجا خودشون رو خسته نکنن، زنگ بزنن به 130 یا 140، بالاخره بعد از 5 دقیقه به یه اپراتور وصل میشن، حتما با چوب و ... از این جور چیزها وایستادن تا حقشون رو بگیرن ؟؟ :Dنقل قول:
سلام
ایرانسل نگیرین
من هروقت از جلوی پشتیبانی ایرانسل رد میشم ملت پشت در موندن یکی جوابشون رو بده!
همیشه دعواس!
يه سوال درباره ي سيمكارت هاي پيام رسان هاي ايرانسل.
با اين سيمكارت ها مي شه فقط با موبايل به اينترنت وصل شد؟؟؟ يعني مي شه كه بدون استفاده از كامپيوتر يا لپ تاپ ، فقط به وسيله ي موبايل به اينترنت وصل شد؟؟؟
بله ديگه الان ديگه اكثر گوشي ها
قابليت انصال به اينترنت را دارند
سلام.
این که با چه گوشی با gprs به اینترنت وصل بشیم فرقی توی نمایش سایت میکنه؟
یا این که با هر گوشی وصل بشیم ظاهر سایت واسمون یکی هست؟
اگه منظورت روی گوشی باشه، خب بستگی به مرورگر گوشی داره مدل های جدید تر حتی Mouse هم نشون میدن ولی قدیمی تر ها زیاد برای دیدن سایت های معمولی مناسب نیستننقل قول:
ولی روی کامپیوتر فرقی نداره
ممنونم.نقل قول:
یعنی با یه گوشی جدید و خوب میشه همون چیزی رو دید که پای کامپیوتر میبینیم؟
من خودم E65 دارم، گوشی دوتا مرورگر داره، یکیش که عین سایت رو نشون میده، یکیش هم برای سایت های wap مناسبه، N73 , N95 (کلا سیمبیان 9.2) رو هم دیدم همینطور بوده، البته Opera Mobile هم عین کامپیوتر نشون میده (با Opera Mini اشتباه نگیرید)
علاوه بر شماره های 140 و 130 میتونه بهشون بگی از ecare استفاده کنی یا از ایمیل استفاده کنننقل قول:
عصر فناوری اطلاعات زشت ملت برن جلو دفتر خدمات صف بکشن نونوایی که نیست
من خودم از اولین مشترکین ایرانسلم هنوز خدمات مشترکینشو ندیدم ونمیدونم کجاست تمام مشکلاتم با ecare و 130 حل شده
خیلی مچکرم دوست عزیز:11:نقل قول:
اطلاعات خیلی خوبی بهم دادید.
سلام دوستان.
با n70 نیز میشه سرعت بالا رفت تو جی پی ار اس ایرانسل یا نه؟
واضح تر بگم!! Edog ساپورت میکنه یا نه؟
تووی این تاپیک حدود 7000 پست در مورد ایرانسل نوشته شده بعد شما یه دفعه تووی 1 پست میگین ایرانسل نگیرین؟نقل قول:
کیلوان: اپراتور اول بهوش باشد!
كريستين كيلوآن، مدير اجرايي MTN در ايران، در گفتگويي با ماهنامة طيف برق، ضمن اشاره به توانمنديهاي اپراتور دوم، تأكيد ميكند كه اگر اپراتور اول روشهاي خود را بهبود نبخشد، مشتركان خود را از دست خواهد داد. مطلبي كه در ادامه ميخوانيد، بخشي از گفتگوي ما با كريستين كيلوآن است. متن كامل گفتگو با وي را در شمارة شهريورماه طيف برق خواهيد يافت.
به گزارش گروه علمی-تحلیلی طیف اگر زمينه براي فعاليتهاي ما فراهم شود، ميتوانيم تبديل به رقيبي قدرتمند براي ساير رقبا شويم. در حال حاضر، كمتر اپراتوري در جهان وجود دارد كه برنامهريزي كرده باشد و توانسته باشد طي هشت ماه، دو ميليون مشترك جذب كند.
البته ما به قدرت رقباي خود واقف هستيم و به خوبي ميدانيم كه آنها در حدود 10 سال زودتر از ما فعاليت خود را آغاز كردهاند؛ بنابراين، انتظار نداريم كه طي يك يا دو سال تمام مشتركان رقيب خود را جذب كنيم.
البته رقباي ما نيز بايد روش سرمايهگذاري و عرضة خدمات خود را تغيير دهند؛ زيرا شبكة MCI مشكلات زيرساختي مهمي دارد. اما ما با اينكه در حدود سه سال است فعاليت خود را آغاز كردهايم، شبكههايمان راهاندازي و تثبيت شدهاند؛ هرچه ثبات و قابليت شبكه بيشتر شود، خدماتي با كيفيت بيشتر به مشتريان عرضه ميشود.
بنابراين اگر شركت MCI به سرعت برنامة جديدي را اجرا نكند، به زودي متوجه خواهد شد كه تعداد زيادي از مشتركانش جذب ايرانسل ميشوند. در واقع، مشتركان ما در گذشته، مشتركان بالقوة شركت MCI بودهاند؛ بنابراين، هرچه ما مشتركان بيشتري جذب كنيم، ميزان جذب مشتركان MCI كاهش مييابد. ميتوان گفت MCI رقيب سرسختي براي ما محسوب نميشود.
اگر نگاهي به گذشته بيندازيد، متوجه ميشويد كه MCI در دورهاي توانست بيشترين مشترك را جذب كند كه هنوز ايرانسل فعاليت خود را آغاز نكرده بود، چنانكه در سال 2004 و 2005، طي دو مرحله ثبت نام براي واگذاري سيمكارت در حدود 15 ميليون مشترك جذب كند. اما در ثبت نامي كه در اوايل سال 2006 انجام شد، پيشفروش سيمكارت كمتر از گذشته بود. زيرا در حال حاضر، فردي كه قصد خريد سيمكارت دارد، ميتواند ميان خريد سيمكارت ايرانسل يا سيمكارت MCI دست به انتخاب بزند. در حال حاضر، نه تنها سيمكارت ايرانسل با قيمت كمتري عرضه ميشود، بلكه خدمات بهتر و متنوعتري را مانند MMS، ايميل صوتي، تعرفههاي متنوع و غيره عرضه ميكند. بنابراين، ما فكر نميكنيم كه فعاليت اپراتور اول هيچگونه فشار يا چالشي را براي ما در پي داشته باشد
نقل قول:
دوست عزیز بیشتر به ترافیک شبکه ربط داره البته به گوشی هم مربوط هست ولی نه اینکه با یه گوشی که حداکثر سرعت gprsش بالاست لزومآ با سرعت بیشتری از gprs استفاده کنه که برای ایرانسل در مواقعی که ترافیک شبکه کمه 10 11 کیلو بایت در ثانیه یا کمی بیشتر هست!!
در مورد سوال واضحت!!!! من که نمیدونم Edog چیه!!! یعنی اصلآ تا حالا نشنیدم!!! شاید مخفف electronic dog هست!!:27::31::46: ولی اگه منظورت EDGE هست که فکر نکنم با این وضعی که دولت راه انداخته بزارن ارائه بده!!!
:11:
سلام ! سیم کارت من پیام رسانه ! ایا Sms به داخل خود شبکه مجانی هست ؟
در رابطه با قیمت سیم کارت میخواستم صحبت کنم
اگه مبینین که ایرانسل سیم کارت هاش رو نصف قیمت میده دلیلش این هست که اصولا سیم کارت هزینه چندانی رو نداره برای اپراتور ها
تو کشور های خارجی سیمکارت مجانی هست و شما فقط هزینه شارژ رو میپردازن
حالا حساب کنید که این همراه اول چقدر مردم ایران رو با تکنولوژی قدیمیش سرویس کرده
ببينم چطوري ميشه اينترنت گوشي رو به كامپيوتر وصل كرد ! مثلا K750 باشه !
هیچ سیم کارتی بدرد نمی خوره حتی ایرانسل
فقط الیاس موبایل بدون سیم کارت بدون گوشی...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون می شم سریع تر جواب بدید ...نقل قول:
سلام ! سیم کارت من پیام رسانه ! ایا Sms به داخل خود شبکه مجانی هست ؟
[QUOTE=nimamani;1652646]مكان ياب به اون معنايه واقعي كه نداره
فقط اسم دكل هايي كه ازش استفاده ميكني
رو صفحه مي نويسه
اون تنظيماتي كه من گذاشتم تقريبا روي
همه گوشي ها كار مي كنه ولي تو بعضي
گوشي ها كمي فرق مي كنه من روي همه
سوني اريكسون ها بجز سري p ديدم دقيقا
همين بود حالا خود كمي بگرد اگه منو هاشو پيدا
نكردي بگو شايد برم براي يكي از بچه ها رو بگيرم
برات بنويسم
نیما جان شما درست میگی اما سری p یعنیpocket pc و برای همین تنظیماتش با سایر گوشی های سونی اریکسون فرق داره
تو خود سایت ایرانسل هم برای p990 تنظیمات را نذاشته و گفته در اسرع وقت حالا من ازز شما می خوام اگه یه طوری این تنظیمات را پیدا کنی خیلی ممنوننت میشم من دو ماهه دنبال این تنظیماتم:19:
خب یدونه sms به خودت بفرست و ببین از اعتبارت کم میشه یا نه؟نقل قول:
فعلا ایرانسلی نداریم ببینم کم میشه یا نه ! می خوام ببینم اگر کم نمیشه خانوادگی ایرانسل بخریم :Dنقل قول:
خب یدونه sms به خودت بفرست و ببین از اعتبارت کم میشه یا نه؟
اره عزیز منم منظورم همون EDGEنقل قول:
اخه با 810 رفتیم سرعت نت خوب ولی با n70 رفتیم افتضاح بود!
اقا بحث بحث برانگیزه که ایرانسل 5 شنبه ها و جمعه ها تعطیل ختم مکالمه
من فقط 5شنبه و جمعه ها limted هستم و روزهای دیگه مشکل خاصی ندارم
یعنی این همه ایرانسلی یکی نمی دونه Sms مجانیه یا نه ؟
سیم کارت پیام رسان اصلا تغییر تعرفه نداره ، همون 10 تومانه اس ام اس هاشنقل قول:
شما باید یا دائمی یا اعتباری بخری و از طرح قرمز که ارزونترینشه استفاده کنی که اس ام اس هات در داخل شبکه
مجانی میشه و در خارج شبکه نصف قیمت ، بابا به خدا ایرانسل سایت داره همه چی رو اونجا گفته
هر جفت گوشیایی که گفتی هم GPRS و هم EDGE ایشون هر دو کلاس 10 هست ، پس نباید هیچ فرقی بکنن :نقل قول:
gsmarena.com
مشکل از جای دیگه ای بوده ، گوشی در این مورد میخواین فقط 5700 ( گوشی خودم ) که کلاس جفتش 32 هست
برید تو کف سرعت حتی از N95 هم بیشتره : gsmarena.com :31:
یعنی Gprs هاش هم 5 شنبه جمعه ها مجانی نیست ؟
خوب یه مسئله ای پیش میاد !
حالا ما اگه Gprs نخوایم ، چطوری باید از Edge استفاده کنیم !؟ که سرعت بالاتر بره !؟
گوشیم هم 3250ــه ! و طبق نمادی که تو دفترچش نوشته الان به Gprs متصله !
نقل قول:
چرا بابا ! کی گفته مجانی نییی !
مجانیه !:)
خب منم سیم کارت همراه اولم رو کنار گذاشتم
ایرانسل خریدم
و به جمع ایرانسلی ها اومدم
امیدوارم که نا امیدم نکنه
منم دقیقا همین مشکلو دارمنقل قول:
کسی نمیدونه باید چی کار کرد؟
در مورد این پیام رسان تحقیق کردم ! GPRS نیم بها در نظر گرفتند یعنی هر کیلوبایتی 5 ریال ( یعنی نیم تومن ) و هر اس ام اسی چه داخل شبکه و چه خارج شبکه دونه ای 10 تومن که با 33 درصد تخفیف است ...
هرکی سیم کارت دولتی داره و می خواد یک ایران سل بخره بره یکی از این پیام رسان ها بخره ! همه کاری می کنه غیر از زنگ زدن :d
اگه گوشیت Edge داشته باشه و توی اون منطقه هم Edge فعال باشه، خودش عوض میشهنقل قول:
نقل قول:
فک میکنم 3250 دیگه حداقل EDGE داشته باشه 3G نداره فقط !
میدونی الان کجا EDGE داره !؟ بگو پاشم برم امتحان کنم ...
عجب آدم الافیم من D-:
سلام.
دوستان راهی هست به غیر این که به ایرانسل فروشا برای ثبت نام سیم کارت؟؟؟؟
من سیم کارت گرفتم ولی به خاطر مساعل -18 هنوز ثبت نام نکردم.شماره ای یا اینترنتی می شه؟؟؟؟؟
خوب به نامه مادر یا پدرت بزن ! -18 اصلا به هیچ کس نمی دند چه اینترنتی و چه غیر اینترنتی ...
سلام.من يه سيمكارت ايرانسل پيامرسان خريدم پين كدش "كد قفل" رو بايد از كجا پيدا كنم؟
يه سوال ديگه اينكه اين كد قفل گشا روي پوكه ي سيمكارت چيه؟
ممنون.
سلام
من D900i دارم و اشتباها کد #7337*#بهش دادم و گوشی بعد از دادن پیام EEPROM RESET ریست شد وبعد از روشن شدن سریال نامبر آن پرید(سریال صفر شد) و حالا عدم سرویس میده لطفا کمکم کنید چه کار کنم؟
آموزش تصويري استفاده GPRS با كامپيوترنقل قول:
اين چندمين باره ميزارمکد:http://www.mtnclub.ir/showthread.php?tid=64
چند تا از پست ها رو بخونيد بعد سوال كنيد