سلام
چطوری می تونم با زلمودر کار کنم ؟
سلام
چطوری می تونم با زلمودر کار کنم ؟
عزیزم از کوجا معلوم یکی بازی GTA shiraz (fars) که مال من بود (جنرال فور) رو با این اسم نفروخته باشه ؟نقل قول:
مژده ! مژده ! :
در تابستان جی تی ای 5 جدیدی زیر نظر خودم به بازار های ایران منتشر میشود . (البته این بار دیگه کلکل و نامردی در کار نیست) فقط دعا کنید معدلم از 19 پایین نیاد .
-------------------------------------------------------------
اینم ماشین ساخته شده توسط من :
خب بگذریم اینم لینک دانلود و عکس ماشین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[PHP] http://upload.--------.com/1/1229837500.rar [/PHP]
میشه بای gta psp رو هم ادیت کرد؟
دعا چيه ديگه ؟؟؟؟ !نقل قول:
خب بشين درس بخون معدلت بالاي 19 بشه . كاري نداره كه. ولي اگه نخوني و هي وقت درست رو عقب بندازي (الان ميخونم و 1 ساعت ديگه و ....) مطمئن باش موفق نميشي
بابت ماشين هم ممنون.
یکی جواب بده.
آقا جواد اینو خودت ساختی یا ادیت کردی؟راستشو بگو!
خیلی خیلی قشنگه!
یکی جواب بده.
سلام دوستان
خواستم بدونم اگه این پیکان ساخته شده آدرس دانلودش رو بدین.
با تشکر از شما
این ماشین رایگان نیست همین.
کسی میتونه یه مود برای ظاهر کردن ماشین بذاره؟
ساخته شده که توی بازی هستش دیگه ، اما این ماشین به همه داده نمی شه:31::31::31:نقل قول:
سلام دوستان
خواستم بدونم اگه این پیکان ساخته شده آدرس دانلودش رو بدین.
با تشکر از شما
لطفا اسپم ندید ، ممکنه بن بشید...نقل قول:
یکی جواب بده.
نه فکر نکنم بشه ادیت کرد...
اه اه
چرا غریب نوازی می کنید
به من چرا جواب نمی دید :(
بابا با زلمودر چه جوری کار کنم ؟؟؟
زمودلر اموزش داره باید اموزش بگیری
بالاخره یکی به ما جواب داد .
king of the kings قربونت .
این آموزش رو از کجا گیر بیارم ؟ میشه تو میجا بذاریدش .
دمت گرم .
اگه میشه یه مد هم برای خسته نشدن بذارید
بابا کارت درسته
بچه ها این مطالب در سایت GTAexcess.Blogfa.com نوشته شده بود به نظذتون واقعی هست ؟ البته تو ایران که نسخه اصل پیدا نمی شه اما خب گفتم شاید کسی اصلشو داشته باشه و بدونه راسته یا نه :
در شب به بیابان رفته و رمز طوفان را بزنید . ۷ گلوله به اطراف شلیک کنید . سپس دوربین دید در شب را زده می بینید که یک روح شبیه به "بطری" در فاصله ۲۰ قدمی شما ظاهر می شود و بعد از جند ثانیه غیب می شود .
به قبرستان لوسنتو رفته و وایسید تا شب بشه بعد رمز همیشه مه شدن را بزنید از قبرستا بیرون بیاید و دوباره وارد بشید شاهد ۷ روح سرگردان در قبرستان خواهید شد که یکی از آنها جمله : "روز حساب نزدیک است" را می گوید .
۷ بار از ساندویچ فروشان دست فروش ساندویچ بخرید همان موقع سریع برید و یک نوشابه بخورید . صدای بلندگوهای خود را زیاد کنید تا صدا "باد معده" و "باد گلو" CJ را بشنوید .
کنار یکی از همان زن های خیابانی بروید و اینقدر دورش بچرخید تا شروع به دویدن کند شما هم کمی عقب تر دنبالش بدوید . بعد از مدتی به حالت عادی باز می گردد و شما باز کارتان را تکرار کنید . تا ۷ بار اینکار را بکنید . می بینید که زن به طرف یک کوچه می رود و لباسش را پایین کشیده و درخواست کمک می کند .
به ۷ نفر حمله کنید تا آنها هم برای دفاع از خود به شما حمله کنند سپس در یک ماشین را از سمت کنار راننده باز کنید و عملیات سرقت را متوقف کنید . می بینید که کسانی که مورد هجوم شما قرار گرفته اند سوار ماشین شده و بی اعتنا به شما شروع به رانندگی می کنند .
شب که می رسد رمز کوله پشتی پرواز را زده و به همان خانه ای بروید که در مراحل اول از آن دزدی کردید سپس ۷ سفیدپوست که به صف استادند و جلوی آنها یک سیاه پوست را با یک کت و شلوار به همراه یک مادر روحانی می بینید که در حال رسد صورت فلکی ای به شکل علامت راکستار در آسمان هستند .
به همان زن و مردی که گفتم در حال رسد صورت فلکی راکستار هستند ۷ مشت بزنید . صدای بلند گوهای خود را بلند کنید تا صدای دعا کردن زن را به صورت عربی بشنوید .
ممکنه واقعی باشه !!!
آخه راجع اون مادر روحانی و مردسیاه پوست و دعا عربی منم یه چیزایایی شنیدم . همچنین راجعه قبرستان و باد گلو سی جی .
متن کامل رو می زاشتی . من رفتم تو وبلاگه دیدم چندتا چیز دیگه هم بود . دیدی که نوشته بود "نسخه اصل" تو ایران همین کپی غیر مجاز هست چه برسه به اصل :)
بله ، چرا واقعی نباشه ؟!
اگه از اینترنت پرسرعت استفاده میکنی می تونید از سایت های خارجی جی تی ای سان آندریاس رو دانلود کنی و امتحان کنی . لینک تورنتش هست ، البته بهتره همون سان آندریاسی باشه که "هات کافی"ش آزاده .
آخر یکی به ما جواب درست حسابی نداد ، بابا آموزش زلمودر رو بذارید دیگه جونم در اومد الان 3 پسته که دارم می گم یه آموزش بذارید ، مگه چی میشه ، فکر می کنید اگه کس دیگه ای کار باهاش رو یاد بگیره اون وقت رقیب شما در میاد !! بابا من یه آموزش می خوام فقط همین چرا کسی جواب نمی ده ؟؟!!؟؟
آقا محمد ببخشید که بدون اجازه از وب شما مطلب برداشتم . آخه این چیزا خیلی عجیبه یعنی باورنکردنیه که تو جی تی ای عربی تلاوت بشه . :o برای همین گفتم از چند نفر دیگه هم بپرسم :)) معذرت می خوام .
من هم یه مد برای خسته نشدن می خوام .
کمک کمک
سلام
من وقتی با امیج تولز کار می کنم دستگاهم هنگ می کنه از یکی پرسیدم گفت رمت پایینه ، رم من 2 تا 512 هست ، میشه با یه برنامه دیگه شخصیت اضافه کنم ؟
اگه میشه هرچه سریع تر جواب بدین ، ممنون .
کسی میتونه برنامه GFS tools رو برام بذاره (خیلی احتیاج دارم)
بیا فکر کنم این باشه ، حالا این برنامه به چه درد می خوره ؟نقل قول:
اما آخر یکی جواب ما رو نداد :41:
برنامه براي تغير صداي بازي بايد باشهنقل قول:
فردا چنتا اموزش برای زمودلر می زارم:8:
نقل قول:
این مزخرفات که هیچ کدوم کار نمی کنه :devil::grrr:
ببینید دوستان من می خوام از یه جایی یادگیری ادیت سان آندریاس رو شروع کنم اما نمی دونم از کجا و از کدوم برنامه ، حالا اگه یه بامرام پیدا بشه من رو راهنمائی کنه ، نوکرشم :)
کار با GGMM رو بلدم :) کار با TXT WorkShop رو هم بلدم :) اما دیگه هیچی بلد نسیتم ، اگه راهنمائیم کنید ممنون میشم .
بیا اینجا همچی بلد می شی.:5:نقل قول:
واسه ما كه كار كرد!نقل قول:
نقل قول:
پسر خوب این چه طرز اعتراض کردنه ؟!
اگه دقت بکنی 2-3 پست درباره این موضوع ارسال شده و نکته اش این بوده که بازیت باید اصل باشه ، شما رفتی از کلوپ سر کوچتون خریدی بعد اومدی انتظار داری اصل هم باشه ، لابد همون دوبله شده هست ، آره ؟
به هرحال در صحبت کردن یه ذره عفت کلام داشته باش .
این مطلب برگرفته شده از وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با اجازه نویسنده در این پست درج شده است .
-------------------------------------
سلام به همه دوستان و هواداران ( GTA )
امروز یک مد بسیار جالب و متفاوت آماده کردم که جلوه ای تازه به بازی تون می بخشه . اگر دقت کرده باشین در تمام جاهائی که علف , دختان و گل و گیاه و چمن وجود داره , ضعف گرافیکی بازی رو مشخص میکنه مخصوصا مزارع طلائی گندم . این مشکل گرافیکی شاید چندان مورد توجه نباشد اما کارتونی بودن بازی و کم کاری سازندگان در این مورد را نشان می دهد . اما حالا توسط این مد شما می توانید این مشکل رو هم حل کنید . با نصب این مد سنگین بازی تون دارای طبیعتی کاملا واقعی با گیاهانی طبیعی و گرافیک بهتر خواهد بود . برای نمونه به این عکس یک نگاه بندازید :
می بینید که چقدر درخت و چمن های اطراف متفاوت تر از قبل شدن !!! البته گرافیک بهتر نیاز به کارت گرافیک و رم بالاتری هم دارد , برای نصب این مد احتیاج به رم ۵۱۲ یا بالاتر و گرافیک ۲۵۶ یا بالاتر درید , هرچه رم و گرافیک بالاتری داشته باشید کیفیت تصویر بهتری هم دارید .
دانلود : Mohammad1372.blogfa.com/post-672.aspx
-----------------------------------------------
دوستان من جی تی ای رو ندارم یعنی داشتم سی دیش شکست الان فقط رو سیستمم هستش ، اگه میشه یکسی که بیاد اینو نصب کنه اگه مشکلی با اختلالی در بازی بوجود نمیاره منم نصبش کنم .
این مد رو قبلا گذاشته بودن..
این مد بستگی به رمت داره.رمت باید بالای 512 باشه
سلام
دوستان
اینم از یه کار ده دقیقه ای و ازمایشی
دارم یه شهر برا بازی میسازم مخصوص پلیس کشی
اینم یک سکوی پرش
به ارتفاع بالا
باید ازش بالا برید و بپرید
من تا حالا موقع فرود 480 کیلو متر سرعت پر کردم بینم شما چی میکنید
حجمش 50 کیلو بایته
و نصبش رو تو رد می گفتم
برید حالشو ببرید
عکس ها :
اینک لینک دانلود 50 کیلو
کد:http://www.up.ma/images/o3sa5yihgbv3ub06jdvx.rar
سلام.
کارتون قشنگه.:5:
فقط سعی کنید زیاد از این چیزا به بازی اضافه نکنید.سعی کنید اون چیزهایی را که خود بازی دارد را ویرایش یا تغییر حالت دهید.
اگر چیزهای زیادی به بازی اضافه کنید ممکن است در بعضی نقاط چیزی چپه بشه یا تو خالی دیده بشه و .... .
اقا رضا خیلی توپ بود .خوشحال شدم برگشتی
سلام
ممنون
دارم رو یه شهر کار میکنم
امین جان خیالت راحت این کارو بلدم
کینگ جان
ممنون بابت لطفت
یا حق:11:
ایشالا موق می شی اسم من عماد هست