اسم اصلیم هم سعید.........مخلص شمام هستیم
Printable View
اسم اصلیم هم سعید.........مخلص شمام هستیم
سلام به همه بروبچ کانتر باز :دی
ماهم سی اس بازیم :دی ولی خوب فعلآ سیستمم پکیده و شرمنده شما هستیم :دی
برای دوستایی که میخان اچ ال یا مو وی ببینن این سایت رو پیشنهاد میدم !!
کد:www.gotfrag.com
سلام
کسی راهنمایی نمیکنه منم بیام ؟؟ کدوم سرور ؟؟ یا آیپی سرور را بدید یا اسم دقیقش را .
خب سرور مورتال هم که down شد :19:
من رفتم اینجا
XeNoCide
میشه آیپی این سروری را که میگید بدید ؟؟نقل قول:
95.38.60.93:27015نقل قول:
من همسن الان که نوشتم میرم.....لطفا همین الان یعنی همین الان پاشین بیاین همونجا که کامران گفت
منم تا 10 دقیقه دیگه میام اسمم هم میزارم Pooya .
اهههههههههه متاسفانه من امشب نمیتونم بیام .
امروز ضایع شدم رفت :41::41::31::31:نقل قول:
البته رو فرم نبودم
این سرور مورتال هم که 1 ساعت در میان قاطی میکنه
اونجا سرور ایم 2 همیشه خلوته
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟من اومدم تو هم بودی ولی متاسفانه شما هم نوب بازی در میاوردی هم اینکه ما رو ادم حساب نمیکردی:31:
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
من امشب دیگه نمیتونم بیام
نوب شده بودم :31::31:نقل قول:
اصلا من به سرور های aim بیشتر عادت کردم :31:
ولی در پشت سیاههی شب طلوعی دل انگیز وجود داره :8:
انشاالا از فردا رو فرم میام:18:
این سرور ایم هم باید درست شه
چون تو سروری که هر تیم 14 نفرن که نصفشون دارن به هم فحش میدن بازی نمیشه کرد:31:
دوستان اینجا تاپیک رسمی کانتر هست
لطفا کاری نکنید که دلخوری ای پیش بیاد
سلام
خب بچه ها یه علامت تعیین میکنم
هر کسی هر اسمی میذاره آخرشp30 اضافه میکنه
مثلا مال خودم atila p30
رفتم ببینم کی هست
البته اگه نتم درست باشه
من الان اینجام : 95.38.60.93:27015
اقا این اصطلاح نوب کردن یعنی چی؟
یعنی..................تازه وارد............خنگ.................نا ماهر:31:..........چمیدونم هر کی که خنگ بازی در بیاره میگن نوب:31:نقل قول:
اقا این اصطلاح نوب کردن یعنی چی؟
نوب به کسی میگن که بازیش ضعیفه نه اینکه خنگ بازی در بیاره:31:(مثل من که دیروز ....:31:)نقل قول:
این سرور ها هم که خرابه اهههههه
ترکیه بیش از 200 تا سرور کانتر داره
ما هم 15 تا داریم که نصفشون داغونن
منم که گفتم تازه واردنقل قول:
نوب به کسی میگن که بازیش ضعیفه نه اینکه خنگ بازی در بیاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مثل من که دیروز .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
جالبه به اطلاعاتم اضافه شد ، حالا شما که اینقدر پسر خوبی هستید بگید چطوری فست میزنن؟ ( حداقل طرز کارشو بگید)
شما با زوم زدن شروع کنيد بعد فست رو هم ياد ميگيريدنقل قول:
جالبه به اطلاعاتم اضافه شد ، حالا شما که اینقدر پسر خوبی هستید بگید چطوری فست میزنن؟ ( حداقل طرز کارشو بگید)
نوب یعنی همون خنگ ! گیج ! احمق (بیشتر همین بهش میاد :دی)
کسی که بازی بلد نیست نووب نیست، اون آماتوره ! چون شاید خنگ نباشه :دی ولی خوب بعضی ها هم اینجوری تعبیر میکنن
ولی ممکنه یه پلیر خفن هم توی شرایط خاص نووب بشه و نووب بازی در بیاره :دی
اینم رکورد من زمانی که پابلیک بازی میکردم و البته حوصلم خووب بود :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرور AWP ! میشه گفت به ازای هر دست 3 نفرو کشتم :دی
اینم یکی از ادمین های مسترگیم :دی
اینم از بیکاری زیاد به سرم زده بوود دث متچ میزدم با باتها :دی
بهراد عکسها جالب بود
ما ضعیف هستیم یخ چند برابری
ادمین هم نایف شد بن نکرد که ؟ :31::31:
اخه csnini ادمینهاش اینطوریه
نه اکثر ادمینای مستر رفیقن باهام :دینقل قول:
ادمین هم نایف شد بن نکرد که ؟
فک کنم از 10 تا ادمین با 7 تاشون رفیقم :دی
با بقیه هم سلام و علیک :دی
سلام
آقا یه سوال : توی Zero که بازی میکنم اینجوریه! :
میخوام اینجوری باشه ؛ مثه استریک:
چیکارش کنم ؟
قبلاً توی همین زیرو که با خودم بازی میکردم نشون میدادا...درست بود- نمیدونم باز چه جوری برگشت اینجوری شد!
تشکــر.
نقل قول:
این همون Tutorial بازیه میتونی از تنظیمات Off کنی!
آقا ینی چی فست ؟ منم میخوام یاد بگیرم !:31:نقل قول:
:31:نقل قول:
آقا ینی چی فست ؟ منم میخوام یاد بگیرم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که اسنایپ برداری بعد بتونی بدون زوم طرف رو بزنی میگن فست(Fast)...........:31:
یه مشکل دارم!
بضی از دموهایی که از hltv.org دانلود کردم ، موقه پلی کردن توی استریک خوده دمو میاد بالا - ولی بازیکنا توی لیست نیستن ! (tab میگیری...)
هر چی یم وا میستی نمیاد ؟!!!
چرا؟!
با قناسه هم امکان پذیر نیست. حتی اگه به یارو بچسبی.نقل قول:
اگه من زدم چند میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش من تو گیم نت که تموم کلن های شهر اونجان یارو رو از 40 متری میزنه..........داداشم تو اسنایپ از من حرفه ای تره
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
من از 20 متری میتونم
برا فست زدن همون اسنايپ سبز + ديزرت بر ميدارن ، درسته؟
دو نوع فست داریم !
یه نوع زووم میکنی و سریع میزنی که من باهاش حال نمیکنم ! چون باید زووم کنی و خلاصش زووم کردن داره !
یه نوع همون بدون زووم هست ! طوری که هر دوتا کلیک رو باهم میزنی ! برای این نوع فست زدن شما باید وسط مانیتور رو خوب بدونی کجاس (همون کراس هیر) !
برای تمرین پیشنهاد میدم وسط مانیتور رو با ماژیک سیاه کنین و یه مدت اینجوری تمرین کنین! طرفو که دیدین نشونه مجازی (ماژیک) رو ببرین رو طرف و بعد دوتا کلیک رو با هم بزنین ! اینجوری با اسنایپ بدون زووم تیر میزنین ولی همون دقت زووم رو داره !
چرت و پرت میگه :31:نقل قول:
دو نوع فست داریم !
یه نوع زووم میکنی و سریع میزنی که من باهاش حال نمیکنم ! چون باید زووم کنی و خلاصش زووم کردن داره !
یه نوع همون بدون زووم هست ! طوری که هر دوتا کلیک رو باهم میزنی ! برای این نوع فست زدن شما باید وسط مانیتور رو خوب بدونی کجاس (همون کراس هیر) !
برای تمرین پیشنهاد میدم وسط مانیتور رو با ماژیک سیاه کنین و یه مدت اینجوری تمرین کنین! طرفو که دیدین نشونه مجازی (ماژیک) رو ببرین رو طرف و بعد دوتا کلیک رو با هم بزنین ! اینجوری با اسنایپ بدون زووم تیر میزنین ولی همون دقت زووم رو داره !
اصلش اینه که با دکمه Q نشونه دیزرت رو بیاری و اون محدوده رو داشته باشی :31: ( واسه این دیزرت ور میدارن چون خوبه قویه :31: )
( اصلا سمت ماژیک نرو :31: )
آخه عقل کل همه اسلحه ها که نشونه دارن ! چرا دیزرت بگیری : )) ؟؟نقل قول:
چرت و پرت میگه
اصلش اینه که با دکمه Q نشونه دیزرت رو بیاری و اون محدوده رو داشته باشی ( واسه این دیزرت ور میدارن چون خوبه قویه )
( اصلا سمت ماژیک نرو )
بعدشم با نایف هم میشه محدوده رو مشخص کرد !
اصلش اینه که خودت بدونی وسط مانیتور یعنی همون محدوده کجاس !
که دیگه نیازی هم به Q نباشه !
بعدشم خوبه خودم یادت دادم چجوری سی اس بازی کنی :دی ! بعد به من میگی چرت و پرت میگه :27:
هر دو تا روش خوبه ولي من چون ديزرت رو ديده بودم گفتم چون وقتي با Q از ديزرت به اسنايپ تغيير ميدي سرعت عمل تغيير بيشتر ساير تفنگاست
خب طبیعیه که با ماژیک میشه راحت کار کرد
و برای افراد مبتدی خوبه
دیگه تکرار نشهنقل قول:
چرت و پرت میگه
اگه بشه خودم نایفت میکنم :ی
اونکه مربوط به پچ کانتر هست ! و ربطی به دیزرت و ... نداره ! چون همه اسلحه ها یه افکتی برای گلن گدنشون دارن :دینقل قول:
هر دو تا روش خوبه ولي من چون ديزرت رو ديده بودم گفتم چون وقتي با Q از ديزرت به اسنايپ تغيير ميدي سرعت عمل تغيير بيشتر ساير تفنگاست
یه پچی هست وقتی تفنگ یا گرینید رو میکشی تو دستت هست و اصلآ اون انیمیشن گلن گدن رو ندااره ! نمیدونم منظورمو فهمیدی یا نه :دی !
بابا چه فنونی داشته این کانتر:31:
اقا فست زدن اینطوریه که یارو میاد جلوت تو شانسی یه تیری در کنی بهش بخوره............همین:31:
میگم دیروز عجب بازی می کردیم:31:نقل قول:
در ضمن بهترین راه فست ماژِیک نیست 2 تا تکه نخ عمود بر هم در وسط مانیتور بهتره
اقا فست اصیل اینه که خودت بدونی کجا بزنی..........اینکه بیایم نخ اویزون کنیم با نایف بگیریم و ماژیک از این حرفا اصلا درست نیست:13:نقل قول:
میگم دیروز عجب بازی می کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بهترین راه فست ماژِیک نیست 2 تا تکه نخ عمود بر هم در وسط مانیتور بهتره