-
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ، تيم سايپا را محكوم كرد
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال روز سهشنبه باشگاه سايپا تهران را به پرداخت مبلغي به " علي افتخاري " مربي سابق تيم فوتبال اين باشگاه محكوم كرد.
اين كميته اعلام كرد باشگاه سايپا بايد بر مبناي كل مبلغ قرارداد افتخاري ، ۲ماه و ۲۴روز از قرارداد يك ساله اين مربي را پرداخت كند.
اين راي با توجه به شكايت "علي افتخاري" بعلت پرداخت نكردن دستمزد مربيگري خود كه به مدت دو ماه و بيست و چهار روز با تيم فوتبال سايپا قرار داشته به كميته انضباطي ارائه شده بود.
اين كميته اعلام كرد اين راي قابل طرح در شوراي عالي استيناف اس
-
مربي تيم فوتبال سپاهان : دو ماه فرصت براي آمادهسازي اين تيم داريم
مربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان با اشاره به فرصت باقيمانده تا برگزاري مسابقات ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا گفت : بايد در ۲ما آينده ، اين تيم را براي حضوري موفق در اين مسابقات آماده كنيم .
منصور ابراهيمزاده روز سهشنبه افزود : در گروه ۴با تيمهاي الاتحاد سوريه ، العين امارات و الشباب عربستان همگروه هستيم كه بايد براي صعود به مرحله بعد ، با شكست حريفان امتيازات لازم را بگيريم .
وي تصريح كرد : بيشتر بازيكنان سپاهان تجربه بازي در مقابل تيمهاي العين و الشباب را دارند كه اين امر ميتواند در اين مسابقات كمك حال ما باشد .
۲ماه تا شروع مسابقات خود در ليگ قهرمانان آسيا فرصت داريم كه در اين مدت بايد با جمع كردن تمامي توان خود ، آماده حضور در اين مسابقات باشيم ابراهيم زاده در مورد بازيهاي تداركاتي اين تيم قبل از حضور در ليگ قهرمانان آسيا گفت : مسابقات ليگ برتر ايران در حال برگزاري است ، از طرفي جام حذفي كشور نيز مراحل خود را سپري ميكند كه اين شرايط كار ما را تا حدودي مشكل كرده است .
اگر شرايط مساعد باشد احتمال بازي تداركاتي با تيمهاي عربي بيشتر از ساير موارد خواهد بود .
مربي تيم فوتبال سپاهان خاطر نشان كرد : رفع مشكلات بازيكنان سپاهان از ديگر مواردي است كه بايد قبل از آغاز مسابقات اقدام شود . بايد تا فرصت داريم آسيب ديدگي بازيكنان خود را برطرف كنيم و با بالا بردن توان نفرات خود آنها را براي ديدارهاي سختي كه پيش رو داريم آماده كنيم .
آنچه مهم است سپاهان بهترين نفراتي را كه ميتوانسته به خدمت بگيرد در اختيار دارد و بايد با تلاش همه بازيكنان و كادر اجرايي تيم ، شرايط حضور شايسته نماينده فوتبال ايران در اين مسابقات را مهيا كنيم .
وي افزود : مدير عامل باشگاه سپاهان فردا به ايران باز ميگردد كه قرار است در جلسلهاي پيرامون وضعيت باشگاه سپاهان درخصوص چگونگي حضور اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا تصميمگيري شود .
ابراهيم زاده با اشاره به نقط ضعف و قوت تيم سپاهان گفت : بيشترين مشكل تيم ما ، آسيب ديدگي بازيكنان سپاهان بوده كه اين مشكل كمي نيست و در بسياري از مواقع براي كادر فني تيم مسئله ساز شده است . اما در مقابل آنچه من به عنوان نقاط قوت تيم خود ميبينم انگيزه بالا وتجربه بازيكنان اين تيم و حمايت تماشاگران خوب اصفهاني از اين تيم است كه جا دارد از همه آنها تشكر كنم .
وي در پايان گفت : خوشبختانه يكي از مواردي كه در اين مسابقات به نفع تيم سپاهان بوده اين است كه در مقابل تيمهاي الشباب و العين بازي برگشت در ايران برگزار خواهد شد و اين مسئله از نظر روحي براي ما از اهميت ويژه اي برخوردار است . چراكه در اين صورت ميتوانيم از امتياز ميزباني و حمايت تماشاگران خود به خوبي استفاده كنيم و اميدوارم تيم سپاهان بتواند نماينده شايستهاي براي فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا باشد.
-
"باپتيستا" از آرسنال خواست به وي فرصت دهد
"خوليو باپتيستا" هافبك برزيلي تيم فوتبال آرسنال انگليس گفت: اگر به من فرصت داده شود، ميتوانم آينده خوبي در اين تيم داشته باشم.
به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد، اين بازيكن ۲۵ساله ماه اوت گذشته با امضاي قراردادي يك ساله و در ازاي "خوزه آنتونيو ريس"، به صورت قرضي از رئال مادريد اسپانيا به آرسنال پيوست.
با وجود اينكه هر دو باشگاه اختيار خريد دو بازيكن فوق را در پايان فصل دارند، به باپتيستا فرصتهاي اندكي براي اثبات تواناييهاي خود داده شده به طوريكه وي تاكنون فقط در دو مسابقه در تركيب اصلي تيم آرسنال قرار گرفته است.
وي در اينباره به روزنامه ورزشي آاس چاپ اسپانيا گفت: "آرسن ونگر" به من گفته تا وقتي به شرايط ليگ برتر عادت كنم، صبر ميكند اما تا زماني كه به صورت ثابت در تيم بازي نكنم، اين اتفاق نخواهد افتاد.
باپتيستا افزود: بايد تا جايي كه امكان دارد در مسابقات بازي كنم تا در پايان سال با ارزيابي همه موارد، در مورد نقاط ضعف و قوت من تصميم گيري شود. نميخواهم فقط يك بازيكن اضافي باشم. ميخواهم به تيم كمك كنم اما فقط ميتوانم حضور براي چند فصل را براي خود تصور كنم.
وي كه به عنوان يك بازيكن اضافي در تيم رئال تلقي ميشد، از آمادگي خود پس از بازگشت به اين تيم، مطمئن نيست.
اين بازيكن ادامه داد: تيم رئال مادريد، با چيزي كه احساس ميكردم، خيلي متفاوت است. "فابيو كاپلو" سرمربي اين تيم بايد سيستم خود را پس از بازگشت من تغيير دهد. نميدانم ترك من، تصميم باشگاه بود يا كاپلو.
باپتيستا در سال ۲۰۰۵در ازاي ۲۴/۲۰ميليون دلار از سويا به رئال مادريد پيوست اما نتوانست جايگاه ثابتي در قهرمان ۹دوره اروپا پيدا كند.
-
"اسكولاري" پس از يورو ، ۲۰۰۸تيم ملي پرتغال ايران را ترك ميكند
"لوييس فيليپه اسكولاري" كه به همراه تيم ملي فوتبال برزيل به قهرماني در جام جهاني ۲۰۰۲رسيده است، پس از مسابقات يورو ، ۲۰۰۸از سمت خود به عنوان سرمربي تيم ملي پرتغال كنار خواهدرفت.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از ليسبون، اين مربي ۵۸ساله با بيان اينكه احساس ميكند شش سال هدايت يك تيم براي هر مربي كافي است، به روزنامه ورزشي "ركورد" گفت: منطقي است كه پس از يورو ،۲۰۰۸تيم پرتغال را ترك كنم.
اظهارات وي ممكن است خبر خوشحالكننده اي براي "خوزه مورينيو" سرمربي پرتغالي چلسي باشد كه قبل از اين گفته است، دوست دارد پيش از بازنشستگي، سرمربي تيم ملي كشورش شود.
اسكولاري كه پس از قهرماني برزيل در جام جهاني ، ۲۰۰۲تيم ملي پرتغال را به فينال يورو ۲۰۰۴و همچنين نيمه نهايي جام جهاني ۲۰۰۶رساند، افزود:
ترك اين تيم با پايان قراردادم پس از مسابقات يورو ۲۰۰۸به نظر منطقي و طبيعي ميرسد. مدت فعاليت يك مربي در يك تيم پنج يا شش سال است.
تيم ملي پرتغال در جام جهاني ۲۰۰۶پس از ۴۰سال به مرحله نيمه نهايي راه يافت.
وي ادامه داد: بعد از اين مدت كار سختتر ميشود چون عادات و روابطي با بازيكنان به وجود ميآيد كه ميتواند موجب خراب شدن كارها شود.
اسكولاري كه از سوي روزنامه ركورد جايزه شخصيت ورزشي سال پرتغال را دريافت كرده است، همچنين خبر تمايل باشگاه بنفيكا براي جذب وي در سال ۲۰۰۴و تيم ملي انگليس پيش از جام جهاني اخير به عنوان جانشين "اسون گوران اريسكون" را تاييد كرد.
اين مربي اظهار داشت: تيم ملي انگليس در جريان برگزاري جام جهاني درصدد امضاي قرارداد با من بود اما بايد پس از جام جهاني كارم را در اين تيم شروع ميكردم. اما اين كار خيانت به تيم ملي پرتغال و غير ممكن بود.
هيچ كس نميتواند با يك تيم قراداد امضا كند و هدايت يك تيم ديگر را ادامه دهد. انتخاب سختي بود اما فهميدم كه نميتوانم آن را بپذيرم.
اسكولاري در جريان مسابقات جام جهاني ،۲۰۰۶تيم ملي پرتغال را در مرحله يك چهارم نهايي به پيروزي مقابل انگليس در ضربات پنالتي رساند.
وي خاطرنشان كرد: مشخص نيست پس از ترك تيم ملي پرتغال به چه تيمي بروم اما احتمالا مربيگري يك تيم باشگاهي را بر عهده ميگيرم. ميتوانم همين جا بمانم، به يك كشور اروپايي ديگر بروم يا به برزيل بازگردم. نميدانم.
-
"هاشمي طبا": در تنظيم اساسنامه جديد بايد حسن نظر داشت
رييس سابق كميته ملي المپيك گفت: در تنظيم اساسنامه جديد فدراسيون فوتبال بايد حسن نظر داشت و براي حل اين مسئله تلاش بيشتري نمود.
"سيد مصطفي هاشمي طبا" روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا درباره تغييراتي كه بايد در اساسنامه فدراسيون فوتبال ايران صورت بگيرد ، اظهار داشت: اگر حل اين مسئله با لجبازي و گذران وقت از سوي " كميته ۶نفره ،سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال" همراه باشد، بهزودي درمييابيم كه فرصت قرار داده شده از سوي فدراسيون بينالمللي فوتبال /فيفا/ تمام ميشود و بازهم مشكلاتي بر سر راه فوتبال ايران ايجاد خواهدشد.
رييس اسبق سازمان تربيت بدني افزود: فيفا ميخواهد ايران داراي فدراسيوني مستقل باشد و ديگر اعضاي دولتي در تعيين و اختيارات آن نقش نداشته باشد و رييس فدراسيون توسط مجمع عزل و نصب شود اين چيزي نيست كه خيلي هم سخت باشد به راحتي تيم ۶نفره فعلي ميتوانند اين كار را انجام دهند.
وي ادامه داد : در سالها گذشته اساسنامهاي براي فيفا از سوي فدراسيون فوتبال ايران ارسال شده بود و طبق آن رييس سازمان ميتوانست رييس مجمع هم باشد كه فيفا آن را قبول كرده بود ولي در زمان محسن مهرعليزاده رييس وقت سازمان تغييراتي جزيي در اساسنامه فدراسيون اعمال شد كه فيفا آن را تاييد نكرد.
هاشمي طبا ادامه داد: فيفا به دنبال آن است كه دقت لازم در اساسنامه جديد صورت بگيرد و نقطه نظرات اين فدراسيون جهاني در اساسنامه اعمال شود و حتي الگوهايي دارد كه ميتوانيم از آنها بهره ببريم و مطابق آن تغييرات را انجام دهيم.
وي درباره حضور ۶نفر در كميته انتقال فدراسيون فوتبال گفت : اينها به راحتي تغييرات اساسنامه را انجام خواهند داد، احتياج به اين تعداد نبود با تعداد كمتري هم اين كار امكان پذير بود مثلا مهدي خبيري به عنوان يك كارشناس زبده، اين كار را ميتوانست به درستي انجام دهد.
رييس سابق كميته ملي المپيك با اشاره به اينكه كارشناسان بايد دعوت شوند و نظريات آنان گرفته شود ادامه داد: كارشناسان در سالهاي گذشته هم نظراتي را مطرح ميكردند و ميتوان باز هم آن نظرات را گرفت تا بررسي دقيقي روي آن شود.
هاشمي طبا در پايان درباره پيشنهاد خود گفت : پيشنهاد خاصي ندارم ولي در گذشته عنوان ميشد كه چرا نمايندگان باشگاههاي فوتبال ايران در مجمع كم هستند، كه ميتوان تعداد آنها را به عنوان نمايندگان فوتبال ايران در ليگهاي برتر، دسته اول و زير گروه تا ۵عضو ارتقا داد.
-
"ليپي": در انگليس مربيگري نخواهم كرد
"مارچلو ليپي" كه تيم ملي فوتبال ايتاليا را به قهرماني در جام جهاني ۲۰۰۶رساند، احتمال مربيگري در انگليس را رد كرد.
بهنوشته سايت گل، وي گفت: نه، در انگليس مربيگري نخواهم كرد.
اين در حاليست كه يكي از مطبوعات انگليس پس از مصاحبه با ليپي و پرسيدن سوالاتي در مورد فعاليت احتمالي وي در آينده، شايعاتي را در مورد حضور وي در ليگ برتر منتشر ساخت.
ليپي در اينباره گفت: دوست دارم با بازيكنان تماس مستقيم داشته باشم به همين دليل كار در انگليس برايم دشوار خواهد بود چون مجبورم براي صحبت با بازيكنان از يك مترجم استفاده كنم با وجود اين پيشنهادات بسياري از اين كشور داشتهام.
وي افزود: در حال حاضر همه در مورد تيمي كه در آينده مربيگري آن را بر عهده خواهم گرفت فكر ميكنند و مرا روي نيمكت همه جور تيمي مينشانند.
همين امر مشكلات بسياري را براي همكارانم در تيمهاي مختلف به وجود آورده است.
ليپي در خاتمه خاطرنشان كرد: فقط ميتوانم بگويم كه پيشنهادهايي از باشگاههاي يونان، تركيه و روسيه داشتهام.
-
تيم ملي فوتبال ايران مدعي اول صعود از گروه سوم جام ملتهاي آسياست
تلويزيون قطر تيم ملي فوتبال ايران را مدعي اول صعود از گروه سوم مرحله مقدماتي رقابتهاي فوتبال جام ملتهاي آسيا دانست.
اين تلويزيون در برنامه ورزشي خود در تحليل گروهبندي جام ملتهاي آسيا گفت: تيم ملي فوتبال ايران مدعي اول صعود از گروه سوم اين مسابقهها خواهد بود.
مفسر ورزشي تلويزيون قطر در اين گزارش افزود: باتوجه به قدرت ايران در آسيا و ارزيابي سه حريف اين تيم بعيد به نظر ميرسد كه تيم ايران در مرحله مقدماتي دچار مشكل شود.
وي از تيمهاي ازبكستان و چين به عنوان رقيبان ايران در گروه سوم نام برد و اظهار داشت: مالزي باوجود ميزباني با فوتبال سطح بالاي ايران قابل قياس نيست.
گزارشگر تلويزيون قطر با پخش قسمتهايي از ديدارهاي دو سال گذشته تيم ملي ايران گفت : روند فوتبال ايران در سالهاي اخير رو به رشد بوده به طوريكه اين تيم مدعي اول فتح جام ملتهاي آسياست.
تيم ملي فوتبال ايران در گروه سوم جام ملتهاي آسيا در سال ۲۰۰۷ميلادي با تيمهاي ازبكستان، چين و مالزي همگروه است.
مرحله پاياني رقابتهاي جام ملتهاي آسيا در روزهاي ۱۶تير تا ۷مرداد سال آينده در چهار كشور اندونزي، مالزي، تايلند و ويتنام برگزار خواهد شد.
-
باشگاه سپاهان ستاد ۱۸نفره تشكيل ميدهد
ستاد ۱۸نفره باشگاه سپاهان براي حضور در ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا دوشنبه هفته آينده تشكيل ميشود.
به گزارش روابط عمومي اداره كل تربيت بدني استان اصفهان، پس از قرعه كشي اين رقابتها و مشخص شدن تيمهاي همگروه سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا، مسئولان اين باشگاه در صدد هستند، چهارمين جلسه خود را هفته آينده برگزار كنند.
محمدرضا ساكت مديرعامل سپاهان روز چهارشنبه از مالزي به تهران باز ميگردد تا نقطه نظراتش را در اين جلسه بازگو كند.
قرار است در اين ستاد درباره نحوه برگزاري اردوها و برنامهريزي براي برگزاري ديدارهاي تداركاتي سپاهان اصفهان تصميمگيري شود.
مجيد بصيرت سرپرست سپاهان دراين خصوص گفت: اگر برنامه ريزي فدراسيون اين اجازه را به ما دهد، قصد داريم با توجه به تيمهاي همگروه سپاهان، چند ديدار دوستانه را با تيمهاي عربي برگزار كنيم.
وي درباره جذب بازيكن كمكي براي تيم سپاهان اصفهان افزود : قانون به ما اجازه نميدهد از بازيكن كمكي استفاده كنيم چون بايد بازيكن جديد حداقل شش ماه از قرادادش با باشگاه گذشته باشد.
تيم سپاهان اصفهان در گروه چهارم مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان آسيا با تيمهاي العين امارات، الاتحاد سوريه و الشباب عربستان همگروه است.
تيم استقلال تهران ديگر نماينده كشورمان در اين رقابتها با تيمهاي پاختاكور ازبكستان، كويت اسپورت كويت و الهلال عربستان در گروه دوم قرار دارد.
-
"شاتسيخ " ، بهترين بازيكن فوتبال سال ۲۰۰۶ازبكستان شناخته شد
كنفدراسيون فوتبال آسيا روز سهشنبه اعلام كرد" ماكسيم شاتسيخ" ، مهاجم ازبكستاني تيم "دينامو كيف" اوكراين در رقابت با "الكساندر گنيريخ"مهاجم "تورپيدو مسكو" و "سرور ژپاروف "بازيساز تيم پاختاكور به عنوان بهترين بازيكن فوتبال سال ۲۰۰۶ازبكستان انتخاب شد.
شاتسيخ كه ۵گل در ليگ قهرمانان باشگاههاي اروپا ( با احتساب بازيهاي پلي آف ) و ۴گل در مقدماتي جام ملتهاي آسيا به ثمر رسانده با ۴۲۶راي به اين عنوان دست يافت.
گنيريخ با ۴۲۱راي و ژپاروف با ۲۸۷راي در ردههاي دوم و سوم قرار گرفتند.
۲۸۲خبرنگار در اين رايگيري شركت كرده بودند.
شاتسيخ در سالهاي ۲۰۰۳و ۲۰۰۵نيز عنوان برترين بازيكن سال ازبكستان را به خود اختصاص داده بود.
يوري سركيسيان ، مربي تيم نفتچي هم به عنوان مربي سال اين كشوربرگزيده شد .
-
شاتسيخ " ، بهترين بازيكن فوتبال سال ۲۰۰۶ازبكستان شناخته شد
كنفدراسيون فوتبال آسيا روز سهشنبه اعلام كرد" ماكسيم شاتسيخ" ، مهاجم ازبكستاني تيم "دينامو كيف" اوكراين در رقابت با "الكساندر گنيريخ"مهاجم "تورپيدو مسكو" و "سرور ژپاروف "بازيساز تيم پاختاكور به عنوان بهترين بازيكن فوتبال سال ۲۰۰۶ازبكستان انتخاب شد.
شاتسيخ كه ۵گل در ليگ قهرمانان باشگاههاي اروپا ( با احتساب بازيهاي پلي آف ) و ۴گل در مقدماتي جام ملتهاي آسيا به ثمر رسانده با ۴۲۶راي به اين عنوان دست يافت.
گنيريخ با ۴۲۱راي و ژپاروف با ۲۸۷راي در ردههاي دوم و سوم قرار گرفتند.
۲۸۲خبرنگار در اين رايگيري شركت كرده بودند.
شاتسيخ در سالهاي ۲۰۰۳و ۲۰۰۵نيز عنوان برترين بازيكن سال ازبكستان را به خود اختصاص داده بود.
يوري سركيسيان ، مربي تيم نفتچي هم به عنوان مربي سال اين كشوربرگزيده شد .
-
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال روز سهشنبه باشگاه سايپا تهران را به پرداخت مبلغي به " علي افتخاري " مربي سابق تيم فوتبال اين باشگاه محكوم كرد.
اين كميته اعلام كرد باشگاه سايپا بايد بر مبناي كل مبلغ قرارداد افتخاري ، ۲ماه و ۲۴روز از قرارداد يك ساله اين مربي را پرداخت كند.
اين راي با توجه به شكايت "علي افتخاري" بعلت پرداخت نكردن دستمزد مربيگري خود كه به مدت دو ماه و بيست و چهار روز با تيم فوتبال سايپا قرار داشته به كميته انضباطي ارائه شده بود.
-
براي تهيه اساسنامه جديد صورت ميگيرد
برنامه 10 ساله كميتههاي مختلف فدراسيون فوتبال به هيئت رئيسه انتقالي
--------------------------------------------------------------------------------
برنامههاي 10 ساله كميتههاي مختلف فدراسيون فوتبال طي 6 ماه آينده نوشته و به هيئت رئيسه انتقالي اعلام خواهد شد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با توجه به آغاز كار هيئت رئيسه انتقالي براي تهيه اساسنامه جديد فدراسيون فوتبال، تمام كميتههاي فدراسيون موظف هستند ظرف 6 ماه آينده برنامههاي دقيق، مفيد و كارآمد 10 ساله خود را به هيئت رئيسه اعلام كنند تا در اساسنامه جديد مورد استفاده قرار گيرند.
براساس اين گزارش، با مشخص شدن اساسنامه جديد و برنامههاي 10 سال آينده فدراسيون فوتبال، قطعا با برگزاري انتخاباتي سالم در كنار نظارت صحيح و مستمر سازمان تربيت بدني، فدراسيون فوتبال از شرايط كنوني خارج خواهد شد و افق روشني در انتظار آن خواهد بود.
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir
-
سرمربي جديد ابومسلم تا پايان هفته مشخص ميشود
--------------------------------------------------------------------------------
دستاندركاران تيم فوتبال ابومسلم پس از شكست شاگردان قياسي مقابل صنعت نفت در جام حذفي، تصميم گرفتند كادر فني را دچار تغييرات اساسي كنند.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ برهمين اساس و با توجه به عارضه قلبي سيد مهدي قياسي، سرمربي جديد اين تيم در هفته جاري معرفي و شروع به كار خواهد كرد.
طبق هماهنگي به عمل آمده، قياسي كماكان با ابومسلم همكاري دارد و در سمت مدير فني تيم فوتبال فعاليت خواهد كرد.
گفته ميشود، از بين خداداد عزيزي (رئيس سازمان فوتبال ابومسلم)، محمد مايلي كهن (سرمربي اسبق فولاد) و چند گزينه داخلي و خارجي ديگر يك نفر سرمربي جديد ابومسلم خواهد شد.
ابومسلم روز جمعه هفته جاري در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد مقابل ملوان صف آرايي ميكند.
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.
-
تره زگه:
مصصم بودم با تيم ملي خداحافظي کنم
سال 2006 رو به پايان است و داويد تره زگه مهاجم فرانسوي يوونتوس خاطرات چندان خوشي را در اين سال ندارد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، تره زگه اين موضوع را تاييد کرد که پس از رقابت هاي جام جهاني 2006 آلمان هواي خداحافظي از تيم ملي به سرش زده بود و ديگر قصد نداشت تحت مربيگري رايمون دومه نش در تيم ملي فرانسه بازي کند، از اين رو مصمم بود براي هميشه با خروس هاي آبي وداع نمايد.
از دست دادن يک ضربه در ديدار حساس فينال مقابل ايتاليا در ضيافت پنالتي ها کمک شاياني به قهرماني آتزوري ها در جام جهاني کرد، اما مهاجم تيم ملي فرانسه تاکيد مي کند که به کلي روحيه خود را زير نظر دومه نش در طول اين تورنومنت يک ماهه آلمان از دست داده بود.
تره زگه در گفت و گويي با نشريه معتبر فرانس فوتبال اظهار داشت: "شب پس از بازي نهايي تصميم گرفته بودم از تيم ملي فرانسه براي هميشه خداحافظي کنم. هيچ حس وفاداري نسبت به دومه نش نداشتم. من در حالي به جام جهاني رفتم که به همراه يوونتوس قهرماني در رقابت هاي سري A ايتاليا را به دست آورده و در اين راه بزرگ موفق به ثبت 23 گل براي بينکونري ها شده بودم، اما در تيم ملي به ناگاه روي نيمکت ذخيره ها نشستم."
البته اين جملات را کسي مي گفت که در 68 بازي ملي خود، موفق به زدن 34 گل شده است. داويد تره زگه افتخارات بسيار زيادي را با فرانسه کسب کرده که قهرماني در جام جهاني 1998 و قهرماني در يورو 2000 در راس آنها قرار دارد.
ستاره تيم ملي فرانسه در ادامه سخنانش گفت: "پس از رقابت هاي جام جهاني ما در خصوص خداحافظي با هم صحبت کرديم.دومه نش به خوبي مي دانست که چه رفتاري را با من داشته و من چه چيزي درباره او فکر مي کنم، اما به هر حال او سرمربي است و من تحت فرمان او خواهم ماند. هواداران و خانواده به من کمک کردند تا تغيير عقيده داده و همچنان در کنار تيم ملي فرانسه باقي بمانم. اين را بدانيد که من عاشق فرانسه هستم.
-
بنيتس: دروازهبان بلكبرن متفاوت ظاهر شد
بازيكنان ليورپول پس از 689 دقيقه اولين گل خود را دريافت كردند و شكست يك بر صفر در خانه بلكبرن را پذيرا شدند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ رافائل بنيتس، سرمربي سرخپوشان آنفيلد اينك از ناتوان شاگردانش هنگام گل زدن و تبحر برد فريدل، دروازهبان حريف در مهار توپ ها و نقش كليدي وي در ثبت شكست ليورپول مقابل بازيكنان ايورد پارك به خوبي اطلاع دارد.
بنيتس در جمع خبرنگاران گفت: "كاملاً روشن بود كه ما تلاش فراواني را براي باز كردن دروازه حريف به كار بستيم، اما نتوانستيم حتي يك گل را به ثبت برسانيم و پس از آن نيز مرتكب اشتباهي بزرگ شديم و يك گل را از آنها دريافت كرديم.
پس از گل ما چند موقعيت خوب را خلق كرديم، اما عملكرد دروازهبان حريف فوقالعاده بود و او اجازه نداد ما به مقصود خود برسيم. حال اين سوال براي من پيش آمده كه چرا شاگردان من در اين بازي موفق به گلزني نشدند و نتوانستند در نيمه دوم فرصت زيادي را به دست بياورند؟"
-
"روماريو" براي بار چهارم در واسكو دوگاما
"روماريو" اسطوره فوتبال برزيل علاقه مندي خود را براي پيوستن مجدد به باشگاه واسكودا دو گاما ريودوژانيرو ابراز کرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ اين بازيكن 40 ساله با نااميدي تمام در جستجوي باشگاهي است كه بتواند در آنجا 13 گل خود را تا آمار 1000 گل به ثمر برساند و دوست دارد براي بار چهارم به باشگاهي بازگردد كه 21 سال پيش فوتبال خود را از آنجا آغاز كرد؛
گرچه روماريو براي بازگشت به برزيل دچار مشكل خواهد شد، چرا كه طبق قوانين فيفا يك بازيكن طي يك سال نميتواند با بيش از 2 باشگاه قرارداد ببندد.
ستاره سابق بارسا كه طي فصل جاري براي ميامي و آدلايد يونايتد توپ زده، اطمينان دارد كه در سال 2007 پيراهن واسكودوگاما را بر تن خواهد كرد.
وي در گفت و گويي با شبكه اسپورت ركورد عنوان داشت: "من اخيرا با اوريگو ميراندا (رئيس واسكو) وارد مذاكره شدهام و او به من گفت كه درهاي باشگاه به روي من باز است. اگر مشكل خاصي پيش نيايد، من به واسكو خواهم رفت."
-
سايپاي تهران – استقلال گنبد
اولين پخش مستقيم ليگ برتر واليبال در سال جديد
ديدار تيم هاي سايپا تهران واستقلال گنبد در چارچوب هفته اول رقابتهاي ليگ برتر واليبال بصورت مستقيم از شبكه سوم سيما پخش خواهد شد.
به گزارش گروه واليبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، مسابقات ليگ برتر واليبال، جام پيامبر اعظم (ص) عصر امروز درتهران وساير استانهاي كشور رسما آغاز مي شود. براين اساس وطبق اعلام هيات واليبال استان تهران دومين ديدار ليگ برتر واليبال درتهران كه از ساعت 18 امروز بين دو تيم سايپا واستقلال گنبد برگزار مي شود، بصورت زنده و مستقيم از شبكه سوم سيما پخش خواهد شد.
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری
-
دنيزلي:
هم راه آهن را بايد شكست دهيم، هم ذوب آهن را
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هفته اول ليگ 85 كه مقابل ابومسلم بازي كرديم، شناخت كافي از پرسپوليس نداشتم.
مصطفي دنيزلي در گفت وگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق گفت: در شرايطي هستيم كه نه تنها بايد در بازي مقابل راه آهن به پيروزي برسيم بلكه مجبوريم ذوب آهن را هم شكست دهيم تا فاصله خود با صدر جدول را كمتر كنيم.
وي در ادامه گفت: من راهآهن را ميشناسم و ميدانم كه تغييراتي در كادر فني خود داشته است. مربي سابق ابومسلم در اين تيم مشغول به كار است. شايد آنها هم از ما شناخت داشته باشند اما ما نسبت به هفته اول كه مقابل ابومسلم بازي كرديم، هماهنگتر شدهايم چون آن موقع شناخت كافي از تيمها نداشتم.
دنيزلي اظهار داشت: ميثاقيان مربي زحمتكشي است و كار سختي را قبول كرده اما بايد بگويم ما چارهاي جز شكست اين تيم نداريم و با وجود تعداد زيادي از بازيكنان مصدوم، بايد اين بازي را ببريم.
سرمربي پرسپوليس عنوان كرد: 2 هفته پاياني نيم فصل نخست براي تيمهاي بالاي جدول بسيار حساس است و ما هم بايد نهايت استفاده را از اين ديدارها بكنيم.
انتهاي خبر // ایپنا
-
استقلال در انتظار تصميم سازمان تربيت بدني
باواگذاري مجدد استقلال به سازمان تربيت بدني اين باشگاه وارد فاز جديدي خواهد شد. بدون ترديد اولين تركش اين جابجايي بعد از صندلي مديرعاملي به هيئت مديره برميخورد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تا اين لحظه سازمان تربيت بدني رسما حكمي را ابلاغ نكرده اما آنچه به نظر ميرسد اين است كه سازمان حداكثر در هفته آينده اعضاي هيئت مديره را مشخص كند و شايد تا اين لحظه با افراد مورد نظر خود رايزنيهايي نيز انجام دادهاند. از طرفي اين احتمال هم ميرود كه سازمان يك نماينده از خود را به هيئت مديره اضافه كند البته تا اين لحظه تمام اين موارد جزو احتمالات است و تا زماني كه سازمان رسما حكمي را صادر نكند نميتوان خيلي به شنيدهها اكتفا كرد.
تا امروز گمانهزنيهاي زيادي صورت گرفته و حتي گفته مي شود كه شانس بازگشت دكتر قريب به هيئت مديره بسيار زياد است اما بايد صبر كرد. ضمن اين كه از اميدوار رضايي و علي فتحالله زاده به عنوان گزينهاي اصلي در مديريت استقلال نام برده ميشود در هر صورت به نظر نميرسد كه زمان زيادي براي رسيدن به پاسخ اين سوالات ببرد. استقلال بايد در ليگ قهرمانان آسيا به همراه سپاهان حضوري قدرتمند داشته باشد و در اين ميان سازمان تربيت بدني بدون ترديد نقش مهمي خواهد داشت. امروز كادر فني استقلال هم منتظر تصميمات سازمان است و شايد آنها هم نوعي بلاتكليفي را احساس ميكنند.
درهر حال استقلال براي جذب اسپانسر، بازيكن، بازيهاي تداركاتي خارجي و مسائلي ديگر نياز به شخصي دارد كه امضايش از سوي سازمان تائيد شده باشد.
پيش از اين شنيده ميشد كه وضعيت مديريتي استقلال پس از رفتن (موقت يا دايمي) مقداد نجفنژاد در همين هفته مشخص خواهخد شد كه ظاهرا به هفته آينده موكول شده اما نبايد فراموش كرد كه بحث استقلال در اين مقطع يكي از كارهاي اساسي سازمان تربيت بدني است كه بدون ترديد با اتخاذ تصميمي سريع، زود و البته اصولي اين تيم با روحيه و قدرت بيشتري در ليگ قهرمانان آسيا حاضر خواهد شد
-
مربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت : تلاش ميكنيم در ديدار مقابل تيم فجر سپاسي شيراز سه امتياز را كسب كنيم .
ديدار دو تيم فوتبال استقلال اهواز و فجرشيراز در چارچوب رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران روزجمعه در ورزشگاه تختي اهواز برگزار خواهد شد.
" رضا مهاجري " افزود: با كسب اين سه امتياز سعي ميكنيم شرايط خود را در جدول بهتر كنيم .
وي در گفت و گو با خبرنگار ايرنااظهارداشت : بازيكنان تيم ما براي كسب اين سه امتياز همه سعي خود را بكار خواهند برد .
او يادآورشد : باآناليز فيلم بازيهاي تيم فجر شيراز با نقاط قوت و ضعف اين تيم كاملا آشنا هستيم به همين دليل نكات لازم را با بازيكنان خود در ميان گذاشتهايم .
مربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت : فجر تيم خوبي است و ازبازيكنان سرعتي خوبي بهره ميبرد به همين دليل مااين تيم را دست كم نخواهيم گرفت.
وي به نقش تماشاگران دراين بازي اشاره كرد واظهارداشت : از همه هواداران خود انتظار داريم كه دراين مسابقه چون بازيهاي قبل بازيكنان تيم خودرا درطول بازي مورد حمايت قرارداده تا آنان بتوانند به آنچه كه مي خواهند برسند.
مهاجري گفت : از ديگراهداف ما دراين مسابقه ارايه يك بازي تماشاگرپسند است تا تماشاگراني كه به ورزشگاه ميآيند شاهد يك بازي خوب باشند.
-
"عباس ترابيان"رييس كميته فوتسال گفت : " بازي با تيمهاي درجه اول دنيا در دستور كار فدراسيون فوتبال است و ما اميدواريم با انجام اين مسابقات، خودمان را به سطح اول تيمهاي فوتسال جهان نزديك كنيم".
وي در مورد بازي تداركاتي با قهرمان فوتسال جهان گفت: " ما روز دوشنبه وارد شهر مادريد شديم و از آنجا به محل اقامت تيم يعني شهر مازارا كه يك منطقه كشاورزي در اسپانياست آمديم و روز گذشته اولين تمرين خود را در اين شهر انجام داديم .
ترابيان وضعيت تيم و بازيكنان را خوب توصيف كرد و گفت "اولين ديدار ما با اسپانيا ، امشب در شهر تنريف برگزار ميشود ۰دومين ديدار هم ساعت ۲۲:۳۰ روز پنجشنبه خواهد بود كه در شهر محل اقامت مان مازارا انجام ميگردد".
ترابيان دليل برگزاري اين دو مسابقه در شهرهاي تنريف و مازارا را سياست فدراسيون فوتبال اسپانيا در توسعه فوتسال به همه مناطق اين كشور عنوان كرد و ابراز اميدواري كرد ايران نيز بتواند در اين زمينه اقداماتي انجام دهد.
وي برگزاري دو ديدار تيم ملي فوتسال ايران با تيمهاي روسيه و ازبكستان در تاريخ ششم و هفتم بهمن ماه در شهرستان اردبيل را در همين راستا دانست.
رئيس كميته فوتسال در مورد ارنج تيم ملي فوتسال در بازي امشب مقابل اسپانيا گفت "طبق آخرين صحبتي كه با سرمربي تيم ملي داشتيم، ارنج ابتدايي تيم ما متشكل از حيدريان، شمسائي، زارعي، كشاورز و نظري خواهد بود".
ترابيان در پايا از استقبال گرم سفير ايران در اسپانيا و مقامات محلي اين كشور تشكر كرد.
-
كميته انضباطي فدراسيون، باشگاه مس كرمان را به دليل دريافت اخطار بيش از حد به پرداخت يك ميليون ريال جريمه نقدي و به دليل فحاشي تماشاگران به پرداخت ۲۰ميليون ريال جريمه كرد.
اين راي به دليل تخلفات صورت گرفته در مسابقه روز دوشنبه ۲۷اذرماه دو تيم مس كرمان و استقلال اهواز از هفته سيزدهم رقابتهاي ليگ برتر (جام خليج فارس) صادر شده است.
راي كميته انضباطي در خصوص بازي تراكتورسازي نوين- شهرداري لاهيجان كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در خصوص ديدار ناتمام بين تيمهاي فوتبال تراكتورسازي نوين و شهرداري لاهيجان از سري مسابقات ليگ دسته سوم كشور در تاريخ ۹اذرماه كه در دقيقه ۹۰+۱به دليل اعتراض اعضا و سرپرست تيم تراكتورسازي نسبت به حضور تماشاگران تيم ميزبان قطع گرديد، رايي صادر كرد كه طبق آن، نتيجه اين ديدار ناتمام، سه بر صفر به نفع تيم شهرداري لاهيجان اعلام گرديد.
همچنين كميته انضباطي در مورد حضور تعدادي از اشخاص در ورزشگاه و اين كه تيم ميزبان اقدامي براي خروج آنها از ورزشگاه به عمل نياورده است تيم شهرداري لاهيجان را از حضور تماشاگر در دو مسابقه خانگياش محروم نمود.
راي صادره تا چهار روز پس از ابلاغ، قابل اعتراض در شوراي استيناف است.
-
هفته دهم رقابتهاي فوتبال قهرماني دسته اول باشگاههاي ايران/جامآزادگان/ روز سهشنبه / ۱۲دي ماه جاري/ با انجام ۱۰بازي در شهرهاي مختلف كشور پيگيري خواهد شد.
برنامه اين هفته از رقابتهابه شرح زير است :
روز ۱۲دي ماه (ساعت (۱۴
.................................................. .........
* كشت و صنعت شوشتر - مقاومت بسيج فارس در ورزشگاه تختي شوشتر
* اتكا تهران - شهرداري تبريز در ورزشگاه اختصاصي اتكا تهران
* شموشك نوشهر - شيرين فراز كرمانشاه در ورزشگاه شهدا نوشهر
* ماشينسازي تبريز - هما تهران در ورزشگاه تختي تبريز
* پگاه گيلان - استقلال دزفول در ورزشگاه شهيد عضدي رشت
* دانشگاه آزاد زنجان - تراكتورسازي تبريز در ورزشگاه كارگران زنجان
* تربيت يزد - نيروي زميني تهران در ورزشگاه شهيد نصيري يزد
* شهرداري بندر عباس - ديهيم اهواز در ورزشگاه تختي بندر عباس
* اكباتان تهران - شاهين بوشهر در ورزشگاه الياف تهران
* سرخپوشان دلوار افزار تهران - نساجي مازندران در شيرودي يك تهران
* آتيه سازان كوثر تهران - صنايع اراك در شيرودي يك تهران (ساعت (۱۲
-
فدراسيون بينالمللي فوتبال /فيفا/ از دوشنبه آينده به "ديويد بكام" مهاجم انگليسي تيم رئال مادريد اسپانيا اجازه ميدهد تا پيشنهاد باشگاههاي ديگر را براي پيوستن به آنان را بررسي كند.
روزنامه الپاييس چاپ مادريد امروز چهارشنبه نوشت اين در حالي است كه قرارداد بكام با باشگاه "رئال مادريد" ژوئن ۲۰۰۷به پايان خواهد رسيد.
مديركل امور ورزش رئال مادريد شهريورماه گذشته گفته بود كه اين تيم را ماه ژانويه - بهمن ماه - گفتوگو با نمايندگان بكام براي تمديد قرارداد وي را آغاز خواهد كرد.
الپاييس امروز نوشت: پيشنهادهايي كه تاكنون از سوي باشگاه مطرح كرده، بكام را راضي نكرده است و از طرفي، او از شرايط اقتصادي كنوني خود در رئال مادريد راضي نيست.
بر اساس اين گزارش، به نظر ميرسد رئال مادريد به دنبال تمديد قرارداد بكام با شرايط كنوني است و به همين دليل، مشاوران بكام به او توصيه كردهاند تا زماني كه پيشنهادات تيمهاي ديگر را بررسي نكرده است، به رئال مادريد پاسخ ندهد.
روزنامه اسپانيايي توضيح داد بكام در انتظار اين است تا ببيند كه تيم "اينترميلان" ايتاليا چه پيشنهادي را براي او مطرح ميكند اما اگر اين پيشنهاد نيز مورد توجه وي قرار نگيرد، او راه آمريكا را در پيش خواهد گرفت.
گويا، باشگاه "لس آنجلس گالاكسي" آمريكا پيشنهادي را مطرح كرده است كه ميتواند بكام و همسرش را راضي كند، زيرا "ويكتوريا بكام" كه يك هنرپيشه انگليسي است مايل است در آمريكا باشد تا بتواند در هاليوود به كار هنري خود ادامه دهد.
الپاييس خاطرنشان كرد: بازيكن انگليسي طي سه سال حضور خود در مادريد هيچ عنواني را با تيم اسپانيايي رئال كسب نكرده است و هر دفعه كمتر از قبل بازي ميكند، به گونهاي مدتها نيمكتنشين بوده است.
-
پس از چاپ مقالهاي در مجله فرانس فوتبال در مورد آشتي با "ماتراتزي"، اكنون خبر جالب ديگري در مورد "ميشل پلاتيني" در اين كشور منتشر شده است.
سايت گل در اينباره نوشت، نامزد رياست اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) با ارسال نامهاي به "فرانچسكو توتي" سعي كرده است روي بحث و جدال بين خود و اين بازيكن كه از چند هفته قبل شروع شده است، سرپوش بگذارد.
وي در اين نامه در ماهنامه "شماره ده" چنين نوشت "فرانچسكوي عزيز، تو يك هنرمند در فوتبال هستي، يك شماره ۱۰واقعي. همانطور كه من بودم. چطور من و تو ميتوانيم با هم بحث كنيم؟ غير ممكن است".
در اين نامه آمده است: همانطور كه در زمان من "سيوري" در موردم مزاح ميكرد، مطمئنم بيست سال بعد هم تو در مورد شماره ۱۰آينده رم، مزاح خواهي كرد و با شناختي كه از تو دارم، مطمئنم اين موضوع خيلي جالب خواهد بود.
حرفهاي مرا برخي به اشتباه به تو ربط دادهاند.
پلاتيني در نامه خود افزوده است: اميدوارم با پيراهن تيم مورد علاقهات به قهرماني برسي. درسال ۲۰۰۹فينال جام باشگاههاي اروپا در ورزشگاه تيم تو يعني ورزشگاه المپيك رم برگزار ميشود. شايد تو را آنجا ببينم.
-
"پهپه" مدافع برزيل باشگاه فوتبال پورتو قصد دارد به پيروي از "دكو" هافبك بارسلونا، با گرفتن مليت پرتغال، براي تيم ملي اين كشور بازي كند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از ليسبون، "لوييس فيليپه اسكولاري" سرمربي برزيلي تيم ملي پرتغال در اينباره گفت: پهپه ميخواهد براي تيم ملي پرتغال بازي كند.
وي افزود: شنيدن اين خبر خيلي براي من جالب است. حتي اگر هواداران و خبرنگاران را خوشحال نكند، فكر كردن در مورد آينده تيم ملي پرتغال را آسانتر خواهد كرد.
پرتغال در جام جهاني ۲۰۰۶در مكان چهارم جاي گرفت.
درخواست پهپه براي كسب مليت پرتغال اكنون در مرحله پاياني خود قرار دارد و وي پيش از پايان فصل مليت دوگانه دريافت خواهد كرد.
اين بازيكن ۲۳ساله در سال ۲۰۰۱از تيم كورينتيانس برزيل به پرتغال رفت.
بنابر اين گزارش، تا كنون چهار بازيكن يعني "ديويد جوليوس" (اسپورتينگ ليسبون، " ، (۱۹۶۰۶۱سلسو" (پورتو، " ،(۱۹۷۶۷۸لوسيو" (اسپورتينگ ليسبون، (۱۹۶۰۶۲و "دكو" (از سال ( ۲۰۰۳با كسب ميليت پرتغالي براي تيم ملي اين كشور بازي كردهاند.
-
تساوي تيمهاي ملي فوتسال ايران و اسپانيا
تيم فوتسال اسپانيا كه مقام قهرماني جهان را در اختيار دارد، چهارشنبه شب در نخستين ديدار خود با تيم ملي فوتسال ايران در خاك اين كشور اروپايي نتوانست از سد تيم ملي فوتسال ايران بگذرد و به تساوي سه بر سه دست يافت.
اين مسابقه در سالن سرشار از جمعيت ورزشگاه "لا روسالدا" شهر "بناونته" در غرب اسپانيا برگزار شد و در تمام طول بازي، اسپانياييها به دنبال جبران گلهاي خورده خود بودند.
نخستين گل اين ديدار را "وحيد شمسايي" در دقيقه پنجم بازي با يك شليك بلند از وسط ميدان به دروازه حريف كوبيد تا قدرت ايران را به رخ اسپانياييها بكشد.
اين گل براي تيم اسپانيا كه قهرمان جهان است، آن هم در برابر همه تماشاگراني كه اين تيم را تشويق ميكردند، سخت گران آمد اما ده دقيقه طول كشيد تا مردان "خاوير لوزانو" گل خورده را جبران كنند.
"خاوير اسوري" در دقيقه ۱۵نخستين گل اسپانيا را وارد دروازه ايران كرد اما هنوز شادي هواداران اين تيم ادامه داشت كه گل دوم ايران در دقيقه ۱۶توسط محمد كشاورز به ثمر رسيد.
يك دقيقه بعد ، پاس خوب "اسوري" را "كيكه" به گل دوم تبديل كرد تا نيمه اول اين ديدار با نتيجه تساوي ۲بر ۲به پايان برسد.
در نيمه دوم و در دقيقه ۲۹بار ديگر كشاورز با شليك سنگين گل سوم ايران را وارد دروازه حريف كرد.
در ادامه اين ديدار، بازيكنان تيم فوتسال اسپانيا تلاش زيادي براي رهايي از شكست صورت دادند و در سه دقيقه مانده به پايان اين بازي توسط "آندرئو" موفق به زدن گل سوم و تساوي بخش خود شدند.
بازيكنان تيم ملي فوتسال اسپانيا در اين ديدار به اين جمله "خاوير لورنزو" سرمربي خود رسيدند كه پيش از آغاز بازي به آنان گوشزد كرده بود "ايران يك حريف قدر است و نبايد در بازي به او اعتماد كنيم... ايران يك تيم كهنهكار دارد كه بسيار حرفهاي، سريع و كارآمد است و بازيكناني دارد كه گلهاي قوي و سخت ميزنند".
وي در جمعي كه خبرنگاران هم حضور داشتند، گفته بود: "درست است كه مسابقه دو تيم دوستانه است اما بازيكنان بايد هوشيار باشند و بخاطر عشق خود و تعهدي كه به مردم دارند، صد در صد به اين بازي باور داشته باشند." ديدار بعدي تيمهاي ملي فوتسال ايران و اسپانيا ساعت ۲۰/۳۰پنجشنبهشب در سالن "آنخل نيتو" شهر "زامورا" در غرب اسپانيا برگزار خواهد شد.
مصطفي نظري ، حميد رضا ابراري نيا ، منصور مولايي ، وحيد شمسايي، محسن زارعي، مجيد لطيفي، محمدرضا حيدريان، جواد اصغري مقدم، احمد پري آذر، مسلم طلوعي، محمد هاشم زاده، محمد طاهري، محمد كشاورز، مرتضي عظيمايي و مجيد رييسي، بازيكنان تيم ملي فوتسال ايران در رقابتهاي دوستانه اسپانيا هستند و حسين شمس سرمربيگري آنان را بر عهده دارد.
براي اسپانيا نيز لوئيس آمادو، خوان خوسه آنگوستو، انريكه بوند، خاوير اسوري، آلوارو آپاريسيو، سائول اولمو، ماركوس لاتوره، آندرئو لينارس، بورخا بلانكو، دانيل سالگادو ، مارسلو دوس رئيس و رافائل مونيوز بازي ميكنند.
داوري مسابقه امشب را "گارسيا" و "گوتيرز" از اسپانيا برعهده داشتند.
تيم ايران روز دوشنبه در قالب يك هيات ۲۴نفره وارد اسپانيا شد و پس از استقبال از سوي "سيدداود صالحي" سفير ايران در مادريد ، روز سهشنبه در شهر زامورا به تمرين پرداخت.
اين تيم روز جمعه به مادريد بازخواهد گشت تا يك روز بعد راهي تهران شود.
"عباس ترابيان" رييس كميته فوتسال فدراسيون فوتبال ايران به خبرنگار ايرنا در مادريد گفت: هدف اصلي تيم ايران از شركت در رقابتهاي اسپانيا، كسب آمادگي لازم براي شركت در مسابقات قهرماني قاره آسيا در خردادماه آينده در ژاپن است.
-
تيم فوتسال فجرقائم گلوگاه دو بازيكن برزيلي را به خدمت ميگيرد
روابط عمومي باشگاه فجرقائم گلوگاه از به خدمت گرفتن دو بازيكن برزيلي براي بازيهاي باقيمانده اين تيم فوتسال در ليگ برتر امسال خبر داد.
به گزارش روزپنجشنبه اين روابط عمومي، هزينه به خدمت گرفتن اين دو بازيكن كه از فوتساليستهاي مطرح برزيل هستند را حامي مالي سال آينده اين تيم پرداخت ميكند.
دراين گزارش آمده است: اين دوبازيكن كه يكي از آنها دروازهبان است طي چند روزآينده براي انجام آخرين مراحل اداري و حضور در تمرينات وارد گلوگاه خواهند شد.
فجرقائم گلوگاه كه با ۱۷امتياز درمكان سيزدهم جدول رده بندي ليگ برتر فوتسال حضور دارد پس از به خدمت گرفتن "سيدمهدي ابطحي" به عنوان سرمربي متحول شد و در آخرين مسابقه خود موفق شد تيم راه ساري را در خانه با نتيجه ۴بر ۲شكست دهد.
اين تيم اين هفته مهمان استقلال تهران است.
-
"لوئيس فيگو" در راه تيم فوتبال الاتحاد عربستان سعودي
به نوشته برخي نشريات كشور پرتغال ، "لوئيس فيگو" بازيكن اسطورهاي تيم ملي فوتبال اين كشور در صدد ترك تيم اينترميلان ايتاليا براي پيوستن به تيم "الاتحاد" عربستان سعودي است.
به گزارش الجزيره اسپورت ، اين نشريات پيش بيني كردند كه فيگو احتمالا در آينده نزديك ، قراردادي ۱۸ماهه به ارزش ۴/۵ميليون يورو با تيم فوتبال باشگاه الاتحاد عربستان سعودي منعقد كند.
بر روي سايت اينترنتي باشگاه الاتحاد نيز ديروز خبري مبني بر اينكه فيگو تا روز ۵ماه فوريه سال ۱۵) ۲۰۰۷دي ماه) پيراهن تيم الاتحاد را بر تن خواهد كرد ، درج شده بود.
فيگو گرچه مدت قراردادش با تيم اينترميلان تا پايان فصل جاري ليگ ايتاليا است اما او همواره از نيمكت نشيني در اين تيم اظهار نارضايتي كرده و به همين دليل با پيشنهاد اغواكننده تيم الاتحاد عربستان موافقت كرده است.
نشريه پرتغالي "آبولا" روز چهارشنبه از پيوستن فيگو به تيم الاتحاد در ابتداي سال ۲۰۰۷خبر داد و نوشت : پيشتر بزرگاني مانند "بهبه تو" برزيلي و "دونادوني" ايتاليايي روزهاي پاياني عمر فوتبال خود را در كشور عربستان سعودي نيز سپري كردند.
"لوئيس فيگو" ۳۴ساله كه از سال ۱۹۸۹ميلادي به عنوان يك ستاره در فوتبال پرتغال و اروپا مطرح شد تاكنون در تيمهاي مطرحي همچون اسپورتينگ ليسبون پرتغال ، بارسلونا و رئال مادريد اسپانيا و اينترميلان ايتاليا توپ زده است.
-
فوتبال باشگاههاي انگليس - تساوي تيمهاي چارلتون و فولهام
ديدار تيمهاي چارلتون و فولهام از هفته بيستم مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر انگليس به تساوي انجاميد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن ، در اين ديدار كه چهارشنبهشب در زمين تيم چارلتون برگزار شد ، دو تيم در پايان ۹۰دقيقه تلاش به تساوي ۲بر ۲رسيدند.
" آمبروس " در دقيقه ۱۹و " بنت " ۴۵براي تيم چارلتون و" مك بريج" ۱۳و " كوئدرو " ۹۰+۳براي تيم فولهام گلزني كردند.
جدول ردهبندي
...........
- ۱منچستريونايتد ۵۰امتياز
- ۲چلسي ۴۶امتياز
- ۳آرسنال ۳۶امتياز
- ۴بولتون ۳۶امتياز
- ۵پورتس موث ۳۴امتياز
- ۶ليورپول ۳۴امتياز
-
فوتبال باشگاههاي هلند - آژاكس در رده دوم ايستاد
تيم آژاكس آمستردام با پيروزي مقابل تيم روداكركراد پس از تيم ايندهوون در رده دوم جدول ردهبندي مسابقات فوتبال قهرماني دسته اول باشگاههاي هلند قرار گرفت .
به گزارش خبرگزاري رويترز از آمستردام ، در اين ديدار كه چهارشنبه شب برگزار شد ، تيم آمستردام با دو گل دقايق ۱۵و " ۴۱اشنايدر و گريگرا " از سد حريف خود گذشت .
در ديگر ديدارهاي ديشب تيم دن هاگ مقابل تيم والويژك به تساوي يك بر يك رسيد ، توئنت انشد ۳بر صفر آزد آلكمار را برد ، ديدار تيمهاي اوترخت و هركالس آلملو به تساوي بدون گل رسيد ، بردا ۲بر يك ويتس آرنهم را برد و هيرنوين ۲بر صفر نيمگن را شكست داد.
جدول ردهبندي
............
- ۱ايندهوون ۵۰امتياز
- ۲آژاكس ۴۱امتياز
- ۳آزد آلكمار ۴۰امتياز
- ۴توئنت انشد ۳۸امتياز
- ۵فاينورد ۳۶امتياز
- ۶هيرنوين ۳۲امتياز
-
اخباري كوتاه از فوتسال و فوتبال
مصطفي نظري دروازهبان تيم شن ساي ساوه در بازي تيمش مقابل علم و ادب مشهد از سري مسابقات ليگ برتر فوتسال كه روز جمعه ۸۵ /۱۰/۱برگزار شده بود داور مسابقه را هل داد.
طبق آئين نامه و راي كميته انضباطي، نامبرده بدون احتساب محروميت ناشي از اخراج، به ۳جلسه محروميت از شركت در مسابقات رسمي محكوم شد.
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال باشگاه راه ساري را به انجام يك مسابقه بدون حضور تماشاگر جريمه كرد.
راي فوق به دليل اهانت تماشاچيان نسبت به تيم راه ساري و پرتاب اشياء به زمين مسابقه صادر شد. گفتني است تخلفات مذكور در بازي روز جمعه ۸۵/۱۰/۱ دو تيم راه ساري و فجر قائم گلوگاه از سري مسابقات ليگ برتر فوتسال صورت گرفته است.
مربيان دو تيم حميد رضا كرج و نيروي زميني تهران در بازي روز چهارشنبه ۸۵/۹/۱۵به درگيري فيزيكي و ايجاد تشنج در ورزشگاه پرداختند.
بر همين اساس، كميته انضباطي فدراسيون، امير موسوي نيا (مربي خميدرضا كرج) را به دليل سابقه قبلي به سه جلسه محروميت از شركت در مسابقات و رحمان احمدي (مربي نيروي زميني) را به دليل وجود سابقه قبلي به مدت ۴جلسه محروميت از شركت در مسابقات رسمي محكوم كرد. گفتني است بازي فوق از سري مسابقات ليگ دسته يك فوتسال برگزار شده بود.
ساعت ۱۴روزهاي جمعه ،۸۵/۱۰/۸شنبه ۸۵/۱۰/۹و يكشنبه ۸۵/۱۰/۱۰چهار ديدار معوقه از هفتههاي اول و دوم مسابقات قهرماني فوتبال جوانان باشگاه هاي كشور برگزار خواهد شد. برنامه اين مسابقات به شرح زير است:
جمعه :۸۵/۱۰/۸شهرداري اصفهان - سپاهان اصفهان ورزشگاه كرد آبادي اصفهان (معوقه از هفته اول)
جمعه :۸۵/۱۰/۸فجر شهيد سپاسي شيراز - برق شيراز؟ ورزشگاه اختصاصي فجر ( معوقه از هفته دوم)
شنبه :۸۵/۱۰/۹استقلال اهواز - صنعت نفت آبادان؟ ورزشگاه تختي اهواز ( معوقه از هفته اول)
يك شنبه :۸۵/۱۰/۱۰ذوب آهن اصفهان - شموشك نوشهر؟ ورزشگاه دانشگاه صنعتي اصفهان (معوقه از هفته اول)
كميته مسابقات فدراسيون فوتبال زمان برگزاري يك ديدار معوقه از هفته اول ليگ دسته يك نوجوانان باشگاههاي كشور را اعلام كرد.
طبق اين اعلام، ساعت ۱۴روز يكشنبه ۸۵/۱۰/۱۰دو تيم استقلال و فجر شهيد سپاسي شيراز در استاديوم تختي اهواز به مصاف هم خو
-
تاكيد اتحاديه بر افزايش حق راي و احقاق جايگاه باشگاههاي فوتبال
نشست اعضاي شوراي معاونان و مشاوران اتحاديه باشگاههاي فوتبال ايران پيش از ظهر امروز/پنجشنبه/ در محل اين اتحاديه درباره بررسي اساسنامه جديد فدراسيون فوتبال و جايگاه حق و حقوق باشگاههاي فوتبال تشكيل شد.
در اين نشست ، "محمدحسن انصاري فرد" مديرعامل باشگاه پرسپوليس و عضو كميته ۶نفره تدوين اساسنامه جديد فدراسيون فوتبال و ديگر اعضاء حضور داشتند.
در اين جلسه ضمن بحث و تبادل نظر درباره پيش نويس اساسنامه جديد فدراسيون فوتبال ، درباره جايگاه و تعداد حق راي باشگاهها در مجمع عمومي فدراسيون فوتبال به عنوان مهمترين ركن هر تشكلي در فوتبال كشور تاكيد شد.
در ابتدا ، مرتضوي دبيركل اتحاديه با اشاره به اين كه خوشبختانه در پيش نويس اساسنامه جديد ، ملاك اصلي باشگاهها در نظر گرفته شده است ، گفت : ميبايستي تعداد و حق راي باشگاهها در اولويت قرار داده شود.
ضمن اين كه باشگاههاي فوتسال ، فوتبال بانوان و حتي فوتبال ساحلي نيز بايد داراي حق راي باشند.
آذربرزين از اعضاي اين شورا نيز ضمن ارائه نتيجه سفر هيات اتحاديه در سال ۸۱به تركيه گفت : در مجمع عمومي تركيه ، بيش از دو سوم حق راي مجمع فدراسيون فوتبال به عهده باشگاههاي فوتبال اين كشور است.
در پايان نشست مقرر شد براي تصميمگيري هر چه بهتر در اين زمينه ، جلسه بعدي با مطالعه دقيق پيش نويس اساسنامه از سوي اعضاي شوراي معاونان روز شنبه ۹دي ماه در محل اتحاديه باشگاههاي فوتبال ايران برگزار شود.
-
مهاجم تيم ملي فوتبال چين : شناختي از تيم ايران ندارم
مهاجم چيني تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس گفت چيز زيادي از تيم ملي فوتبال ايران نميدانم .
سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا روز پنجشنبه به نقل از" دونگ فانگ ژو" نوشت من تاكنون به همراه تيم ملي فوتبال چين ، مقابل تيمهاي ايران ، ازبكستان و مالزي قرار نگرفتهام و چيز زيادي از آنها نميدانم .
تيمهاي ايران ، چين ، ازبكستان و مالزي در گروه سوم مسابقات فوتبال جام ملتهاي ۲۰۰۷آسيا قرار دارند.
وي افزود ما تلاش داريم با كسب پيروزي بر اين سه تيم جواز حضور در مرحله بعدي پيكارهاي فوق را فراهم كنيم .
تيم ملي فوتبال چين در دوره گذشته مسابقات فوتبال جام ملتهاي آسيا كه در اين كشور برگزار شد ، با قبول شكست از تيم ژاپن در مكان دوم ايستاد.
دونگ، كه اواخر ژانويه ۲۱ساله ميشود در مورد تيم منچستر يونايتد گفت:
من قبلا با آنها تمرين كردهام. وكيل من سعي دارد تا تمام مسائل را با تيم منچستر روشن كند.
فانگژو، به صورت قرضي به تيم رويال آنتورپ بلژيك پيوسته و معتقد است كه انتقال قرضياش به اين تيم بلژيكي به سود او بوده است.
-
باشگاه فوتبال الاتحاد عربستان از پيوستن فيگو به اين تيم خبر داد
ييس باشگاه فوتبال الاتحاد روز پنجشنبه از پيوستن قطعي " لوييس فيگو " بازيكن سرشناس پرتغالي اين باشگاه خبر داد .
منابع خبري عربستان بهنقل از" منصورالبلوي "رييس باشگاه الاتحاد عربستان اعلام كردند : انتظار ميرود روز شنبه همزمان با عيد سعيد قربان قرار داد پيوستن اين بازيكن به تيم الاتحاد نهايي شود.
بنا بر همين گزارش ، فيگو با انعقاد اين قرارداد ۴/۵ميليون يورويي به مدت ۱۸ماه رسما" در فهرست بازيكنان الاتحاد عربستان قرار ميگيرد.
اين در حاليست كه طبق قرار داد مقرر شده ماهانه يك ميليون ريال سعودي به عنوان دستمزد به اين بازيكن پرداخت گردد.
فيگو نوامبر گذشته در گفتوگو با رسانههاي خارجي از احتمال كنارهگيري خود به مدت يك تا دو سال از جهان فوتبال خبر داده بود.
وي دليل اتخاذ چنين تصميمي را دلايل شخصي عنوان كرده بود . اين ستاره برجسته پرتغالي هماينك در باشگاه اينترميلان ايتاليا توپ ميزند
-
هفته چهاردهم ليگ فوتبال باشگاههاي برتر ايران از فردا آغاز ميشود
هفته چهاردهم مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران فردا جمعه با برگزاري پنج ديدار در شهرهاي مختلف آغاز ميشود.
سه ديدار باقي مانده نيز روز يكشنبه هفته آينده برگزار خواهدشد.
برنامه و اسامي ديدارهاي هفته چهاردهم به شرح زير است :
* جمعه ۸دي ماه ( هفته چهاردهم)
............................
پاس تهران - ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه شهيد دستگردي تهران
علي خسروي (داور)، مسعود فرح نيا (كمك اول)، جمشيد ويشگاهي (كمك دوم)، محمد رضا فغاني (داور چهارم) و داود حيدري (ناظر).
پرسپوليس - راه آهن در ورزشگاه آزادي تهران
مسعود مرادي (داور)، حسين خانبان (كمك اول)، نيكفر نيك نهاد (كمك دوم)، بابك وسيله بر (داور چهارم) و حسين عسگري (ناظر).
ابومسلم - ملوان در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
نويد مظفري (داور)، حسين نجاتي (كمك اول)، محمدرضا اسحاقيان (كمك دوم)، رضا ارغواني (داور چهارم) و غلامحسين بهنيا (ناظر)
برق شيراز - صبا باتري در ورزشگاه حافظيه شيراز
سيد احمد صالحي (داور)، عليرضا كهوري (كمك اول)، محمدرضا منصوري (كمك دوم )، عباس حاجي زاده (داور چهارم) و هوشنگ فيروزفر (ناظر)
استقلال اهواز - فجر شهيد سپاسي در ورزشگاه تختي اهواز
عليرضا فغاني (داور)، راميبن عرفانيان (كمك اول)، صادق نوري (كمك دوم)، اميد صالحيان (داور چهارم) و محمد رياحي (ناظر)
* يكشنبه ۱۰دي ماه
................
فولاد مباركه سپاهان - فولاد خوزستان در ورزشگاه نقش جهان اصفهان شاهين حاج بابايي (داور)، مرتضي كريمي (كمك اول)، سهراب ساحي (كمك دوم)، سعيد قاسمي (داور چهارم) و محمد علي تولايي (ناظر)
پيكان تهران - مس كرمان در ورزشگاه ايران خودرو تهران
سعيد مظفري (داور)، جواد تقي پور (كمك اول)، منوچهر بيات (كمك دوم)، رضا كرمانشاهي (داور چهارم) و عبود سنگاشكن (ناظر)
سايپا - استقلال تهران در ورزشگاه آزادي تهران
محسن قهرماني (داور)، حيدر شكور (كمك اول)، رضا سخندان (كمك دوم)، مختار مهدوي (داور چهارم) و عبداله باعزم (ناظر).
-
اخباري كوتاه از فوتبال و فوتسال
مربي تيم فوتسال صنايع سنگ تنكابن در بازي تيمش مقابل دانشگاه علوم پزشكي قم كه روز جمعه ۸۵/۱۰/۱برگزار شد به داور مسابقه اعتراض كرد و همچنين وارد زمين مسابقه شد كه اين امر باعث توقف مسابقه گرديد.
بر همين اساس كميته انضباطي فدراسيون، ابوطالب مرادخاني را به ۲جلسه محروميت از شركت در مسابقات رسمي و همراهي تيم محكوم كرد.
طرح انتخاب بازيكن برتر تيم پرسپوليس از سوي هواداران به طور رسمي در بازي با راه آهن اجرا خواهد شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، هواداران پرسپوليس ميتوانند با ارسال شماره پيراهن بازيكن (به عدد لاتين) به شماره ۱۰۰۰۴۴۴۴بهترين بازيكن تيم پرسپوليس را در هر بازي انتخاب كنند. بازيكن منتخب هواداران بلافاصله بعد از پايان بازي براساس نظرسنجي معرفي و در كنار زمين جايزه خود را از يك پيشكسوت يا يكي از هواداران حاضر در ورزشگاه دريافت خواهد كرد. در هر بازي به ۱۰هوادار طبق قرعه پيراهن پرسپوليس اهدا خواهد شد.
اين طرح قرار بود ۳هفته پيش اجرا شود كه بدليل نقايص سيستم فني و همچنين آزمايشي بودن طرح ، در ۳بازي گذشته اجرا نشد.
باشگاه پرسپوليس اميدوار است هواداران از اين طرح استقبال كنند تا زمينه اجراي طرحهاي بعدي نيز از طريق smsو نظرسنجي فراهم شود.
دو ديدار ازسري مسابقات ليگ دسته يك( هفته دهم) روز سهشنبه ۸۵/۱۰/۰۷ برگزار شد.
طبق اين خبر مسابقه بين تيمهاي اكباتان تهران وشاهين بوشهر دو روز زودتر از تاريخ اعلام شده قبلي، (يكشنبه ۸۵/۱۰/۱۰)ساعت ۱۴در استاديوم شهيد شيرودي تهران انجام ميشود.
دو تيم تربيت يزدو نيروي زميني تهران نيز روز چهارشنبه ( (۸۵/۱۰/۱۳ساعت ۱۴بازي ديگر اين هفته از جام آزادگان را انجام خواهند داد.دو تيم ياد شده در استاديوم شهيد نصيري يزد به مصاف هم ميروند.
-
مربي تيم فوتبال پيكان: مس كرمان، در تهران هم تيم دونده وسخت كوشي است
ديدار تيمهاي فوتبال پيكان و مس كرمان، يكي از بازيهاي سنگين و فشرده ليگ برتر فوتبال باشگاههاي كشور در هفته چهاردهم خواهد بود.
ناصرپورمهدي، مربي تيم فوتبال پيكان روز پنجشنبه با بيان اين مطلب گفت:
مس كرمان، تيم دونده وسخت كوشي است كه در جمع تيمهاي بالاي جدول، موقعيت خوبي دارد، بچههاي ما هم با تمرينات منظم به روزهاي اوج، نزديك شده و مي خواهند از بازي خانگي خود حداكثر امتياز را بگيرند.
وي افزود: ما طي روزهاي گذشته تقريبا با تمامي نفرات تمرين كرديم، بازيكن سه اخطاره هم نداريم و ميخواهيم روند روبه جلوي خود را ادامه دهيم.
مربي تيم فوتبال پيكان در بخش ديگري از صحبتهايش گفت: طي هفتههاي اخير، داوران ما خيلي راحت بازيكنان را با كارتهاي زرد و قرمز جريمه كردند، بعضي از بازيكنان واقعا مستحق دريافت كارت هستند ولي برخي به خاطر قضاوت سليقهاي داوران، جريمه ميشوند.
بارها ديدهايم تعدادي از داوران ما كاملا با كمكهاي خود هماهنگ هستند و گروهي هم اصلا توجهي به پرچم زدن كمكهاي خود ندارند، مگر ميشود يك داور، خطايي را با كارت زرد جريمه كند و داور ديگر همان حركت را اصلا خطا نداند؟!
-
فوتبال ليگ دسته يك اميد كشور/ استقلال اهواز از سد فولاد گذشت
ديدار معوقه تيمهاي فوتبال اميد استقلال اهواز و فولاد خوزستان از هفته نخست ليگ دسته يك اميد كشو ، عصرپنجشنبه در اهواز برگزارشد.
به گزارش خبرنگار ايرنا در اين ديدار تيم فوتبال اميد استقلال اهواز توانست بانتيجه سه بر يك تيم فولاد خوزستان را شكست دهد.
گلهاي تيم استقلال را بهنام قلي پور، محمد كوتي و امين جعفري به ثمر رساندند و تنها گل تيم فولاد خوزستان را جاسم صادقي وارد دروازه استقلال اهواز كرد.
اين بازي در زمين اختصاصي فولاد انجام شد.
-
رونالدينيو، مركز آموزش فوتبال براي نوجوانان داير كرد
"رونالدينيو" بازيكن سرشناس فوتبال برزيل و باشگاه بارسلونا، روز پنجشنبه يك مركز آموزش فوتبال براي نوجوانان برزيلي در اين كشور داير نمود.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از سائوپائولو، وي اين مركز را براي نوجواناني كه وضعيت مالي مساعدي ندارند، در شهر پورتو آلگره واقع در جنوب برزيل داير كرده است .
براساس اين گزارش، اين مركز كه درهاي آن از ماه مارس سال آينده ميلادي (اسفندماه امسال) باز خواهد شد، در ۱۱/۷هكتار وسعت و در بخشهاي گوناگون بيش از ۳۵۰۰كودك و نوجوان را تحت پوشش قرار خواهد داد.