نقل قول:
من بسته شبانه داشتم 3جی میشد فقط
این هدیه که براش فعال شد 4جی شد وقتی تموم شد برگشت به 3جی
Printable View
نقل قول:
من بسته شبانه داشتم 3جی میشد فقط
این هدیه که براش فعال شد 4جی شد وقتی تموم شد برگشت به 3جی
از این دزدی ها زیاد میکنن هیچ کاری هم نمیتونی بکنی یه مسابقه نظر سنجی تلویزیونی پیامکی سوالی چیزی شرکت کردی که بعد اون روزانه این مسج ها میاد و پول کم میکنه بهش میگن سرویس ارزش افزوده و یک نوع دزدی کاملا قانونی در ایران هست. من هم خطم دایم هست یکبار یک مسابقه پیامکی تلویزیونی شرکت کردم عین مسابقات برنامه نود بود. از فرداش برام روزی چندتا پیامک میومد که اگه میخوای امتیازت برای بردن در اون مسابقه بیشتر بشه این سوال رو هم پاسخ بده و من هیچ جوابی نمیدادم یموقع شانسی حسابم با همراه من چک کردم دیدم 4800 تومن هزینه پیامک زده من اصلا اهل پیامک نیستم حتی یکی. زنگ زدم پشتیبانی دیدم بععله تمام پیامکهایی که میومد و منهم رد میکردم و جواب نمیدادم دونه ای دویست تومن باهام حساب شده وقتی هم اعتراض کردم گفتند این سرویس قانونی هست و با همراه اول قرارداد دارند. از اون ببعد چند روزی یکبار حسابم چک میکنم که سرویسی فعال نکرده باشند.باعث تاسفه که دست این اپراتورها باید جیبت رو دو دستی بچسبی تا نزنند.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ربطی به بسته و درواقع به سیمکارت یا گوشی شما نداره. وقتی منطقه ای تحت پوشش 4gباشه تمام گوشی هایی که در اون منطقه قرار میگیرند میتوانند وصل شوند اینطور نیست که برای سیمکارت خاصی فعال یا غیر فعال شود حتی بسته هم فعال نباشه یا اینترنت هم خاموش باشه در مشخصات شبکه(در تنظیمات گوشی) نگاه کنید میزنه شبکه 4g . یعنی شما میگی وقتی بسته نوترینو معمولی داری فقط به 3g وصل میشی و وقتی نوترینوپلاس داری به 4g؟نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
بله منطقه ما هم همینجوره فقط با الفا پلاس ب فورجی وصل میشه با سه تا گوشی هم تست کردمنقل قول:
سرعت 4جی همراه اول در سفر نوروزی به اهواز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که میفرمایید نیستنقل قول:
همراه اول از همون ابتدا جوری تنظیم شده که بدون بسته به شبکه نسل 4 وصل نشه
حالا بعضی مناطق این محدودیت برداشته شده ولی بعضی ها فقط با بسته میتونن وصل شن
برای من جدیدا سیم دائمی بدون بسته 4G وصل میشه ولی سیم اعتباری هنوز باید بسته بگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نقل قول:
کجای اهواز امتحان کردید؟
دوستان نامحدود شبانه با سرعت 4 جی
چقدر میشه تو بازه های 2 -7 و 1 -11 دانلود کرد؟
اساتیدی که با بسته الفا پلاس 4جی رو برای شبانه فعال میکنید تو سرعتتون چقدر تاثیر داره ؟؟
روی 3جی چقدر هستید روی 4جی میرید چقدر میشه سرعتتون ؟
من الفا پلاس 4 تومنی رو گرفتم و بسته نامحدود دانلود شبانه یک ماهه رو هم دارم
حالا هر شب خودش ساعت 1 به بعد میره روی نامحدود شبانه با سرعت 4جی یا من باید کار خاصی انجام بدم ؟
فرماندار تبریز انتقاد کرد:
پوشش نامناسب خطوط تلفن اپراتور همراه اول در تبریز
نصر: فرماندار تبریز از پوشش نامناسب خدمات تلفن همراه اول در کلانشهر تبریز انتقاد کرد.
به گزارش نصر، رحیم شهرتی فر امروز در گفت و گو با خبرنگار نصر افزود: تذکرات کتبی و شفاهی متعددی به مسئولان این اپراتور در استان ارایه داده ایم ولی متاسفانه اقدام عملی در این خصوص صورت نگرفته است.
وی با بیان اینکه میزان نارضایتی از خدمات این شرکت در تبریز افزایش یافته است اذعان داشت: به دنبال عدم پوشش مناسب این اپراتور شهروندان شکایات و اعتراض های خود را بارها به ما اعلام کرده اند که بنده ننیز حسب مسئولیت ام این اعتراض ها را منعکس نموده ام.
شهرتی فر در ادامه افزود: در برقراری ارتباط بارها شاهد قطع تماس و بر قراری مجدد تماس هستیم که این موجب انتقاد عموم شهروندان و نارضایتی آنها را در پی داشته است.
گزارش نصر می افزاید، در ماه های اخیر پوشش خدمات اپراتور همراه اول در کلانشهر تبریز با مشکلات عدیده ای مواجه شده است که این امر اعتراض فرماندار تبریز را به دنبال داشت.
https://www.instagram.com/p/BSbHkBOFJtV/?taken-by=nasrnews
دو روز پیش به 195 شکایت کردم
امروز همراه اول زنگ زد پیگیری کرد
اگر افراد بیشتری شکایت کنن مجبور میشن شبکه شون رو بهتر کنن
من که این تازگی ها نشنیدم کسی شکایتی داشته باشهنقل قول:
ولی یک دو سال پیش هر کی رو میدی یه فحش به همراه اول میداد :n02:
می خواستم بدانم کسانی که گوشی آیفون دارن با زدن گزین LTE پیغام شکل زیر نمایش داده. گفتم شاید علت 4g نشدن باشه. دیگه هیچ راهی برای 4g شدن نموده که نرفته باشم با تشکرنقل قول:
بله پيغام ميدهنقل قول:
Enable كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان این نامحدود 1 تا 11 صبح 1 ماهه چجوریاست سرعتش؟ بدرد دانلود میخوره؟
نقل قول:
بستگی به حجم فایلت داره
من 1.5 مگ سرعت میگیرم و هر فایلی لازم باشه دانلود میشه تا 11
از 1 تا 11 صبح شما با این سرعت چند گیگ نهایت دانلود کردی؟نقل قول:
بین 30 تا 40 گیگنقل قول:
من هم بسته 4 گیگ خریدم هم شبانه. به صورت اتومات ساعت 1 شبانه شروع می شه؟
نقل قول:
من مودمم رو 1.05 دقیقه روشن میکنم و میره روی 4جی
یعنی خودش رو شبانه نمیره؟ ایرانسل دارم ولی از این نظر مشکلی نداره.نقل قول:
نقل قول:
من ریسک نمیکنم و وقتی ساعت 1 رد شد سیم همراه اول رو میندازم داخل مودم و از شبانه استفاده میکنه البته با 4جی
سلام
دوستان من سیم گلچین خریدم
چن روز طول میکشه تا پیام بیاد ک برم دفتر ارتباطات پیام بگیرمش؟ بعدش سیمش 4 جی هست دیگه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوستان کسی اطلاع داره ترافیک همراه اول برای aionet تا کی رایگان هست؟ ایا برای همیشه رایگانه؟سپاس
فعلا تاریخی اعلام نشده...از اپراتور های همراه اول سوال کردم اصلا نمیدونستن رایگانه!!!!نقل قول:
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
وضیت فورجی در گیلان
ساعت ۳:۳۷ بامداد
مسئولین اصلا رسیدگی نمیکنن
این سرعت برای تری جی هم کمه چ برسه فورجی
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
با اين اينترنت نا محدوده فقط ميشه سايت ايراني باز كرد و از سرور ايران دانلود كرد؟
نه از هر سایتی میتونی دانلود دلشته باشی...البته اگه منظورت نامحدود شبانه هستشنقل قول:
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
آره ولي واسه من نميشد!نقل قول:
اصلا سايت خارجي باز نميكرد!!
من روي 3g بودم البته ولي نبايد ربطي داشته باشه
جالبه خود ایونت هم اطلاع نداره تا کی رایگانه!!!نقل قول:
اگر همیشگی باشه عالیه
جنبه تبليغات دارهنقل قول:
هر لحظه ممكن بردارن
بنده كه واقعا در تعطيلات مورد استفاده قرار دادم
عالي بود
اگر منظورت يك مگا بايت دقيقا سرعت ش همينهنقل قول:
بعضي مواقع آخر شب يا سر صبح ممكن تا ٢ مگ بره
فرقي در فورجي و تري جي نيست بعضا تري جي سريعتر و فورجي ثبات بهتري داره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
من هر کاری میکنم سرعت دانلودم از 1 مگ بیشتر نمیشه 4جی یا 3جی یکسانه
کاری میشه کرد ؟
ترابردنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سرعت به صورت نرم افزاری محدود هستنقل قول:
تنها راهی که هست اینه که سیم کارت رو مجدادا تعویض کنی
احتمال خیلی زیاد درست میشه :n33:
سیم کارت رو جدید گرفتم همین 8 فروردیننقل قول:
یه بار دیگه بگیرنقل قول:
یکی از دوستام دوباره تعویض کرد سرعتش درست شد
نقل قول:
تا چقدر سرعت بالا میره ؟
سلام
اپ همراه من موقع ثبت نام ارور میده ک ب دلیل تغییر مالکیت دوباره ثبت نام کنید ! در حالیکه من همین امروز صبح سیم رو نو خریدم و اصلن تغییر مالکیتی نداشته !
کسی نمیدونه مشکلش چیه ؟