آقا سالار خیلی ممنون از جوابتون
میشه لطف کنید بگید هدفون ها کلا چند سایز هستند ؟
یکی هم اینکه این مدلی که فرمودید رو اگه با هندسفری خودم [بیتس که روی گوشی سنسیشن بود }مقایسه کنیم چقدر تفاوت دارن ؟؟؟
ارزش پولی که میدم رو داره ؟؟؟
Printable View
آقا سالار خیلی ممنون از جوابتون
میشه لطف کنید بگید هدفون ها کلا چند سایز هستند ؟
یکی هم اینکه این مدلی که فرمودید رو اگه با هندسفری خودم [بیتس که روی گوشی سنسیشن بود }مقایسه کنیم چقدر تفاوت دارن ؟؟؟
ارزش پولی که میدم رو داره ؟؟؟
من چند تا مدل مد نظرم هست. يكي دوستان كه klipsch image S4 رو ميعرفي كرد كه در برابر هدفون خودم كه كريتيو 630 هست حتي دسييبل و فركانسش ضعيفتره! (حالا كيفيتش تو چيه شايد فقط دكمه هاي روي سيمش هست واسه بك و فوروارد)
دو مدل AKG هم ديروز ديدم .مدل 330 و 321. كه جفتش رو چك كردم فقط 1 ميلي وات تفاوت داشتن . حتي دسيبلشون از كريتيو خودم هم كمتر بود باز!
در مورد بيتس هم كه هييچ! طي تحقيقات من كلا برند فيكي شده تو بازار. فقط بخاطر اينكه مارك هست قيمت نوجومي داره!
برند آلماني الان چي تو بازار داريم؟؟؟
سلام بچه ها
نظرتون در مورد ath-sj55 چیه؟
به نظرتون زیر 200 تومن چه انتخاب هایی دارم
میخوام تو خیابون هم بتونم استفاده کنم و پورتیبل باشه
سبک بیشتر pop و rock
پلیر هم i9 و آمپ هم fiio e11
مرسی:11:
سلام
نظرتون راجع به هدفونای بیتس چیه ؟ Beats
كليپش(klipsch) دو تا مدل داره كه تفاوت قيمتش 40 دلاره!
اين دو تا مدل يه فرقي با هم دارن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
البته يكيش رو زده اندرويد!!!!( بعدش يه چيزي اين هدفون ها روي پليرهاي تعريف شده هستش؟؟يا كار نميكنه؟ )
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
خوبه ولي هرچي تو بازاره قلابيه! نه يكي نه دوتا از چندين نفر فروشنده پرسيدم گفت قلابيه! فقط بخاطر اينكه مارك هست ملت ميخرن . واسشون مهم نيست كه اصله يا قلابي! بقيه برند ها رو نميدونم ولي AKG رو گفتن اصل هست اگه شركتي باشه!نقل قول:
آقا خواهشا یه نفر جواب منم بدهنقل قول:
مدل دوم برای استفاده با دستگاهای آندروید مناسبهنقل قول:
با دکمه هاش صدارو کم و زیاد و آهنگ رو pause قرار میده
هدفونای متوسط (حتی رو به پایینی هستن) با توجه به قیمت بالایی که دارن این شرکت از طریق تبلیغات بسیار گسترده ای که داشته تونسته محصولاتش رو توی همه جای دنیا از جمله اینجا خوب بفروشه .فروش بالاش سبب شده چینی ها به خاطر سود زیادی که داره بیان مدل های فیک و های کپی رو تو بازار بریزن و خریداری که توی انتخاب هدفون سر در گم شده رو با ظاهر جذابش وادار کنه که فک کنه داره بهترین هدفون دنیا رو(متاسفانه ادعایی که خود مانستر داره)می خره و وقتی یه مقدار دقیقتر میشه متوجه میشه حتی به نسبت یک دهم محصولی با همون قیمت صدای چشمگیری نداره چون صدای بوومی داره و جزییات توش محوه حتی توی اوریجنالهاش.توصیه اکید اینه که نخرید به هیچ عنوان ذائقه موسیقی خودتون رو خراب نکنید.نقل قول:
هدفونها كلا سه مدل هستننقل قول:
١-inear يا داخل گوشي
٢-earpad يا رو گوشي
٣-فول سايز كه كل گوش رو پوشش ميده و از earpad بزرگتر هست
بله ممكن از بعضي لحاضها بهتر باشه ولي بستگي داره شما از چه نظر بخوايين مقايسشون كنين.چون در يك سبك و نوع نيستن .
امروز اومدم وضعيت و موجودي بازار رو برسي كنم.با دفتر مركزي اواسان هم صحبتي داشتم.هدفونهاي زيادي جديدا وارد كردن كه متاسفانه فرصت تستشون رو ندارم.چند جايه ديگه هم بايد سر بزنم وچند تا نمايندگي ديگه.فعلا فقط ميتونم قيمتها رو برسي كنم .اگه بتونم امروز به همجا سر بزنم فردا بصورت جمعبندي نتيجه رو خدمتتون عرض ميكنم.فعلا تا فردا off ميشم. فكر كنم با خبراي خوبي برگردم
بالاخره klipsch s4 پيدا كردم .بقيمت ١١٠ هزار تومان.
مجتمع پايتخت طبقه اول واحد ١٠٩ برندكام رايانه
مباركتون باشه
هدست philips SHM7110U رو تو سایت فلیپس £29.99 گذاشته به پول ما یعنی چقدر؟
دوستان نظرتون در مورد Moshi Vortex چیه؟
روی i9
بنام خدا.دوستان من یه گوشی گالاکسی 2 و یه ایرفون creative ep 630 دارم.یکی از دوستام ایرفون گوشیش رو که sensation xe هستش و ایرفونش هم i beats monster میخواد 120 تومن بفروشه.به نظر شما بخرمش؟البته میدونم که ایر فونش در مقایسه با ایرفون 30 تومنی من خیلی سرتره ولی بازم ممنون میشم راهنمایی کنید که همینو بگیرم یا ایرفون بهتر دیگه ای تو این رنج قیمت وجود داره؟انتظارات من بیس عالی و صدای با کیفیت خیلی خوب هستش.همه سبکها رو هم گوش میکنم.ممنون و موفق باشید
آقا در مورد klipsch s4 من خيلي تحقيق كردم به مراتب قيمت بهتري داره. اگه واقعا خوب بود و قابل قبوله (نه كه بخواي احساساتي برخورد كنيااا . اگه اينكاره هستي خوب چكش كن ) من برم سمتش و ديگه كارو تموم كنم!؟نقل قول:
بالاخره klipsch s4 پيدا كردم .بقيمت ١١٠ هزار تومان.
مجتمع پايتخت طبقه اول واحد ١٠٩ برندكام رايانه
مباركتون باشه
واسه من يه هدفون خوب فقط دسيبل بالاش نيست. آخه گوش چقدر ظرفيت صداي بلند رو داره. كيفيت خوب مهمه واسم. فكر كنم 109DB بود.
بعدش دكمه هاي بك و فرواردش واسه پلير تعريف شده هست؟ چون شنيدم اين هدفون ديفالت آي فون هست!
اين لينك هم جالبه يه چيزي مثل Data Sheet مدل klipsch s4 هست
و اينم يه لينك ديگه :
منبع:
خوب حالا که S4 پیدا شد دوستان نظر دیگه ای توی این قیمت ندارن؟
من قابلیت خرید از خارج کشور هم دارن ،یکی از دوستان Q350 AKGرو معرفی کردن. قیمتش چقدر در میاد؟
در مورد S4 شنیدم مید های عالی ای نداره.
سلام دوست عزیز تا آقا سالار off هستند امیدوارم بتونم کمکتون کنم من خودم هدفون klipsch s4 رو دارم و رازی هستم بعد این هدفون سه مدل داره s4 Image که دکمه کنترل نداره و با همه پلیرها سازگاری داره و مدل s4a که مخصوص موبایل های اندروید هست و s4i که برای آیفون هست و هدفون klipsch صدای بمی داره.نقل قول:
موفق باشید.
بیا برو این کوئنسی جونزرو بگیییییییییییر دیگه :37::42::42: ....نقل قول:
كليپش صداي بمي داره - AKG صداي تيز و زيري داره. هدفون خودم كه نميتونم بهش بگم دره پيت چون سايت Cnet خيلي در موردش گفته كه با قيمت كمي كه داره كيفيت خوبي به مراتب داره ( Crative ep630)
هدفون خودمم بم هست صداش!البته بم زياد هم خيلي خوب نيست چون باعث ميشه فركانس هاي مختلف توي دسيبل بالا به صورت صدا بد كيفيت خودش رو نشون بده!
اگه قابلیت خرید از خارج از کشور رو دارید هدفون های Bose ie2 با قیمت 99 دلار و ، shure se215 با قیمت 119 دلار گزینه های خوبی بغیر از Klipsch هستند.نقل قول:
موفق باشید.
من دارم تو قیمت 110 تومن می گم!!!نقل قول:
شما با دلار 1800 حساب کنید. من نوجوونم، دانش آموزم، پول زیادی ندارم :31:
خب شما تا 110 تومن همین klipsch گزینه خوبی برای شما هست ، البته هدفون Jvc fx300 هم با همین قیمت هست که صدای بازی داره و مدل ارزون تر و با کیفیت بیس خوبی هم هست Jvc fxc80 که 59 دلار هست و بسیار شیک که این مدل تو ایران نیست.نقل قول:
با سلام
ببخشید من خیلی تایپکو گشتم آخرش فهمیدم باید بگم سلیقمو و صدایی که دوست دارم رو تا دوستان راهنماییم کنم
ببینید من از صدای زیر اصلا خوشم نمیاد و به همین دلیل اون قدر از این بیتس لعنتی {هندسفریش البته } استفاده کردم که بعضی موقعا گوشم سوت میکشه از بس که صداش بلند و بیس بسیار ضعیفه
ببینید دوستان تا حد 100 هزار تومان حالا یا فول سایز یا رو گوشی {اصلا هندسفری نگید } بهترینی که میتونم بخرم چی هست
صدای بیس برام از همه مهمتره
از صدای زیر هم اصلا خوشم نمیاد کیفیت برام از همه چی مهمتره بیشتر هم آهنگ های ایرانی گوش میدم
ممنون میشم کمکم کنید بدجور گیرم
یه هدفون که کیفیت صدای خوبی داشته باشه میخوام فعلا اینا مد نظرم هست
sennheiser cx300II
akg k330 and 340
klipsch image s4
shure se102
sony mdr-ex500lp
sony mdr-nc13
اگه دوستان مدلای دیگه هم مد نظر دارن بگن که قیمتشون تو رنج همینا باشه از بین اینا هم بهترین رو بگن کدومه
در ضمن برای ست کردن روی یدونه cowon i9 میخوام
با سلامنقل قول:
یعنی اینکه حتی اگه یورو رو 1000 تومان هم حساب کنین بازم گرونه و ارزش این هزینه رو نداره.من تقریبا 80% هدفونهاش رو تست کردم همشون تقریبا مثل همن.
---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
سلامنقل قول:
هدفون متوسطی هست .میتونین با همین هزینه هدفونهایی با صدای خیلی بهتر تهیه کنین که اگه یه روزی خواستین فایل flac هم گوش کنین هدفونتون قدرت پخش حداقل نیمه کاره اهنگ رو داشته باشه .
موفق باشین
سلامنقل قول:
اتفاقا موسیقی رو باید احساسی باهاش برخورد کنی که ازش لذت ببری.:20:
حالا بطور کل احساسی یا منطقی یا هر حالتی که حساب کنین بله هدفون خوبی هست و تا تموم نشده عجله کنین.
ضمنا این اعداد و ارقام تویه کاغذ که برای هدفونها میدن دلیل بر کیفیت یا بالا بودن صدا نیست.البته تو هدفونهای حرفه ای خیلی نزدیک هست ولی باز دلیل نمیشه.صدایه هدفونها با هم فرق میکنه و هر کدوم برای یه سبکی هست که اینها با اطلاعات وارد شده تو توضیحات به هیچ عنوان نوع صدا رو مشخص نمیکنه .در کل از این اطلاعات فقط امپدانس و حساسیت برای درایو شدن صحیح هدفونتون با پلیرتون استفاده کنین.
موفق باشین
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
با سلامنقل قول:
مگه akg q350 مید و های عالی داره؟
با توجه به تجربه خودم و نظرات دوستان و اساتید فکر نمیکنم s4 تو مید و های مشکلی داشته باشه بنظر من حتی با یه هدفون حرفه ای که نمیتونم الان مدلش رو بگم و فقط قیمتی معادل 500 هزار تومان داره برای من اماتور شاید فقط 5% اختلاف کیفیت داره.من که نتونستم براش ایرادی بگیرم اونم با این قیمت خیلی پایینی که داره و این صدای فوق العاده.
موفق باشین
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
سلامنقل قول:
خوب دوست عزیز این تفاوت صدا ها بخاطر اینکه هر هدفونی برای یه سبک خاصی مناسب هست.
شما سبک مورد علاقتون رو و هم چنین سورس پلیرتون رو معرفی کنین بهمراه هزینه مورد نظرتون تا دوستان راحت راهنمایتون کنن و شما هم با هدفون مناسب سبکتون از اهنگهای مورد علاقتون لذت ببرین.
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
با سلام و تشکر از rey_619 عزیزنقل قول:
البته bose ie2 تو مجتمع پایتخت بقیمت مناسب موجود هست و اونطور که یکی از دوستان قبلا اعلام کردن shure هم موجود شده فقط کمی قیمتش بالا بود.خودم وقت نکردم یه سر به نمایندگیش بزنم ولی فعلا با این وضعیت قیمت دلار که خدا رو شکر گویا داره پایین میاد خرید از خارج هم همین قیمت نمایندگی تموم خواهد شد.با تشکر
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------
:31::31::31:نقل قول:
فعلا که با همین دانش اموز بودنتون تجهیزاتتون از ما بیشتره.
:31::31::31:
من AKG رو تست كردم .خيلي صداي تيزي داره. بيس كمي هم داره.
من خودم كليپش مد نظرم هست. چون توي سايت Cnet هم هدفون خوبي رو معرفي كرده و توي بهترين هدفون هاي سال 2012 تا امروز جزو بهترين ها بوده.
ولي خوب من ميخوام هم صداي صافي داشته باشه هم بيس خوبي داشته باشه. امروز ميخوام برم پايتخت كه بخرم. اگه بگذارن قبلش تست كنم.
تا 150 ميخوام هزينه كنم! والبته پليرم هم Cowon i10 هست!
با سلامنقل قول:
احتمالا بیتس شما اصل نبوده چون کلا امضای بیتس ها بیس بومی و خیلی قوی هست که کلا فرکانسهای میانی رو میپوشونه.
اهنگهای ایرانی چه سبکی رو گوش میدین؟پاپ یا رپ یا سنتی و ....
چون بیس قوی بیشتر برای سبکهای الکترونیک و زیرشاخه های اون کاربرد داره.
هدفون فول سایز با بودجه مورد نظر که بیس قوی داشته باشه میتونین pioneer se-m390 رو تهیه کنین.خرید اینترنتی هم میتونین انجام بدین.
موفق باشین
بنام خدا.دوستان من یه گوشی گالاکسی 2 و یه ایرفون creative ep630 دارم.از کیفیتش هم راضی هستم.ولی یکی از دوستان یه ایرفون ibeats monster داره که مال گوشیش هستش.(گوشیش هم sensation xe هستش)که 120 تومن میفروشه.نظر شما چیه؟همینو بخرم یا تو این رنج قیمت ایرفون بهتری هست؟انتظارات من بیس عالی و کیفیت صدای عالی هستش.ممنون و موفق باشین
با سلامنقل قول:
همه این هدفونهایی که لیست تهیه کردین هدفونهای خوبی هستن و کیفیت صدای خوبی دارن فقط بعضی هاش برای یه سبکهای خاصی بیشتر کاربرد داره.و همه اینها با پلیرتون کاملا بصورت عالی درایو میشن.فقط میمونه سبک مورد نظرتون .
بعنوان مثال cx300II مید عالی های خوب و بیس متعادل رو به ضعیف
klipsch بیس قوی و خوب مید و های خوب بیشتر برای سبک الکترونیک ولی بقیه سبکها هم مشکلی نداره
shure se 102 مید خوب های کمی تیز و بیس خوب تقریبا برای همه سبکها
akg ها بیس خوب مید متوسط و های تیز
و sony ex 500 بیس خیلی خیلی قوی بقیه فرکانسها رو من زیاد نتونستم تشخیص بدم
و mdr nc13 هم هدفون خوبیست فقط رو قضیه نویز کنسلینگ تاککید شده و جایه باطریش مشکل ساز هست.مید خوب بیس قوی و های نسبتا خوبی داره.
بهر حال با بیان نوع سبکتون بهتر میشه راهنماییتون کرد.
موفق باشین
با سلام و خسته نباشین
نتیجه یک روز گشت و گزار و تحقیق در باره موجودی بازار (البته جمهوری رو متاسفانه وقت نشد برسی کنم)
اول اینکه واقعا هدفونهای خوبی وارد کردن و واقعا هم وضعیت موجودی خیلی بهتر از قبل شده .بطوری که تقریبا میشه گفت اکثر هدفونهای اماتور معروف رو موجود دارن و یه سری دیگه که صحبتش با نمایندگی ها و بعضی شرکتهای وارد کننده داشتم قراره وارد کنن.مثل شرکت اواسان که محصولات اپل رو وارد میکنه .
با چند تا از شرکتها که واد کننده محصولات سنهایزر و audio technica و klipsch , bose .skullcandy , ... هم صحبت کردم که گفتن بزودی محصولات جدیدشون میرسه.(بعضی هاش گفتن تا یک ماه)
امپلی فایر پرتابل متاسفانه فقط fiio اونهم بتعداد فراوان (تقریبا همه فروشگاه های پایتخت) با همون قیمت چند برابر دلاریش موجود دارن .که با بعضیهاشون که بحث کردم اصلا اطلاعاتی در بارش نداشتن و فقط میگفتن همین رو برامون میارن و براشون هم جالب نبود با مدل های دیگه ای اشنا بشن.
قیمت دلار هم که خوشبختانه رو بکاهش هست و قیمت محصولات هم داره حالت منطقی تری بخودش میگیره.با شرکت امرتات صحبتی داشتم که محصولات جدید cowon رو بزودی موجود خواهند کرد با قیمتهای پایینتر.
در مورد هدفونها همونطور که گفتم تنوع زیاد شده حالا تو فرصت بعدی حتما به جمهوری خواهم رفت که فکر کنم وضعیت اونجا بهتر باشه و فعلا منتظر لیست موجودی بهمراه قیمت شرکتها هستم که قرار شده برام بفرستن که حتما تو فروم نمایندگیها و لیست محصولات قرار میدم .
ولی هدفونهای جدیدی هم از pioneer .skullcandy,jbm,bose.audio technica ,, ... یه سری دیگه که یاداشت کردم الان یادم نیست و کلی beats و sennheiser تقلبی که تو روی من با اعتماد بنفس خیلی زیاد میگفتن اصل هست و چند تا هدفون جدید از tdk و jvc هم دیدم و چند تا مارک نا اشنا .کلا از دفعه قبل که رفته بودم خیلی بهتر شده بود و اگه بهتر و با وقت و حوصله بیشتر بگردین حتما هدفونهای بهتری هم پیدا میکنین ولی klipsch که میگفتین پیدا نمیشه خیلی راحت و همون طبقه اول موجود بود همه مدلهاش رو هم داشت و با قیمت خیلی خیلی پایینتر ار قبل.کم کم پایتخت به بازار هدفون تبدیل میشه.
فردا یه سفر خارج از کشور دارم امیدوارم بتونم هدفونهای الکترو استاتیک رو تجربه کنم و شایدم بتونم تهیه کنم و با خبر های جدید تر و بهتری برگردم.
برای هممون ارزوی موفقیت میکنم.
ممنون سالار جان من ایرانی پاپ گوش میدم و از راک هم متنفرمنقل قول:
آره شاید اصل نبوده چون خیلی گوشمو اذیت میکنه واسه این میخوام دیگه یه هدفونی باشه که بترکونم {قویترین بیس ممکن البته در حد 100 هزارتومان } پیشنهاد شما چیه ؟؟؟؟؟؟
ممنون سالار جان که همیشه آپدیتی و اطلاعاتت رو در اختیار ما میذارینقل قول:
فقط رفتنت مثل rezaomido نشه
سفر خوبی داشته باشی
برای سبک پاپ تمامی هدفونها از عهده این سبک بر میان و همونطور که گفتم pioneer se-m390 با بیس قوی مناسب هست و با افزایش بودجه میتونین sony xb500 با بیس خیلی قوی تر تهیه کنین.موفق باشین.نقل قول:
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
:18:مگه rezaomido چی شده؟مگه رفت سفر دیگه نیومد؟:18:گفته بود میره سفر؟نقل قول:
سالار خان اصلا هندسفری نمیخوام این سونی که شما فرمودید که هندسفری هست بعد از پایونر قیمت هم میتونم یکم برم بالا به شرطی که ارزشش رو داشته باشه چی میتونم بگیرم فول سایز باشه هانقل قول:
ببخشین عذر میخوام منظورم sony xb500 که اشتباهی با مدلهای ex تلفیق شد.نقل قول:
بنام خدا.سالار جان klipsch s4a که مخصوص اندروید هستش هم بود؟اگه آره قیمتش چقدر بود؟
اين كليپش image S4 رو هيچ جايي نداشت كه؟ كجا ميفروشن؟ دو سه جا كليپش داشت ولي اين مدل نبود!
دقیقا نمیدونم فکر نکنم مدل A رو ایران وارد کرده باشن.ولی به احتمال قوی تو خرید جدیدشون باشه.نقل قول: