سیم دو زوج 0.6 کرمان ... اگه براتون مقدوره جای اینکه سیم بکشید تا اتاق==> مودم رو بذارین سر خط و کابل شبکه بکشین تا اتاق... البته باید مودم و روتر جدا داشته باشین...و همچنین مودم رو باید بذارین تو یه باکس ضد آب...نقل قول:
Printable View
سیم دو زوج 0.6 کرمان ... اگه براتون مقدوره جای اینکه سیم بکشید تا اتاق==> مودم رو بذارین سر خط و کابل شبکه بکشین تا اتاق... البته باید مودم و روتر جدا داشته باشین...و همچنین مودم رو باید بذارین تو یه باکس ضد آب...نقل قول:
ممنون از راهنمایتوننقل قول:
خیلی خوب میشد اما متاسفانه امکانش برام میسر نیست و مجبورم سیم مستقیم بکشم
دوستان این وضعیت خط منه سیم دو زوج فویل دار مستقیم از خط اومده رفته تو مودم هیچ وتلفن یا چیزه دیگه تی هم وصل نیست فاصله تا مرکز مخابرابی نقشه ای حدود ۱ کیلوتر ولی کافوای چیزی که مخابرات و isp میگه ۲.۵ کیلومتر الان سرویس ۱۶ خطم تا ۱۶ باز گذاشتن به نظرتون این وضعیت طبیعی که. اینقد ریت خط پایینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
نقل قول:
سلام اصلا خط تون نمیکشه بهتره سرویس کمتربگیرین چون اصلا بصرفه نیست:»:»
دوستان من سیم کشی کردم یه دو هفته ای مشکلی نداشتم، ولی الآن دوباره خطم مخصوصا تو ساعت های خاصی crc زیادی میندازه
رفتم زوج خط رو عوض کردم. تو سیمی که من کشیدم چهارتا سیم رنگی هست. آبی، نارنجی و دوتا سفید
قبلا از آبی و نارنجی استفاده کرده بودم، این دفعه دوتا سفیدهارو وصل کردم
برگشتم سر مودم دیدم وصل شده به اینترنت
در حالی که مودم مثل گذشته به آبی و نارنجی وصل بود ولی من سر خط رو به زوج سفید وصل کرده بودم!
مودم راحت 13 مگابیت ریت گرفته بود با زوج آبی و نارنجی
وقتی درستش کردم و به دوتا سفید زدم درست شد و 16 گرفت
میخواستم بدونم به نظرتون طبیعیه؟ یا سیم ها اتصالی دارن.
وقتی مودم به زوج درست وصل نیست قاعدتا اینترنت نباید کار کنه
آره مشکل میدونم این سرویسو بخاطر حجم ترافیکش گرفتم ولی من نمیدونم بعد از تمام کارایی که با خط کردم چرا باید اینجوری باشه و تا ۸ بالا نیادنقل قول:
شاید تو کافو سیم ها سولفاته شده باشن شما برو بکن سیم مال خودتو از چند سانتی متر قطع کن که سولفاته نشده باشه بعد وارنیش بزن .نقل قول:
و اینکه ایا سیم تلفونتون با سیم برق به خونتون نیومده ؟؟:»
نه با سیم برق نیومده ولی کافو رو یه چک میکنم مرسینقل قول:
آقا یه چیز عجیبی من رفتم مخابرات اونجا یه بنده خدایی قسمت فنی راضی شد بیاد زوج سیم کافو های تو مسیر مارو عوض کنه همشون سولفات زده بود الان من فکر کردن بهتر میشه ولی عجیب اینکه بهتر که نشد هیچ قبلا خط تا ۷.۵ ۸ میومد بالا الان تا ۶ بزور میاد بالا نویز خط اینقدر زیاد شده که مدام سرعت کم زیاد میشه الان دیگه من هنگ کردم چیکار کنم به نظرتون الان
دوستان کسی نرم افزار dmt رو داره اینجا بذاره؟
توی نت گشتم پیدا نکردم
نه بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
والا اصلا احساس میکنم این خط تلفن موجود زندس لج میکنه باهام هرکاری میکنم که بهتر شه بدتر میشهنقل قول:
سلام
وقت بخیر
من از یک شرکت کوچک اینترنت 16 مگابیت می گیرم . وقتی در پخش انلاین یا وب گردی هستم و یا با speedtest اندازه می گیرم سرعت حدود 1یا 2 مگابیت هست .با شرکت تماس می گیرم می گند با دانلود منیجر یک فایل رو مثلا از سرور مایکروسافت دانلود کن. اون موقع سرعتم به 16 می رسه (با 8 کانکشین دانلود منیجر)
به نظر شما چکار کنم؟
از نتایج speedtest عکس بذارنقل قول:
Sent from my G8342 using Tapatalk
دوستان ، خط بوق داره و چراغ مودم هم روشن هستش ، اما پشتبانی میگه مودم شما خاموشه وما نمیتونیم لینک شیم ، سیم کشی خم هم از سرخط انجام شده تا مودم ، مشخصات مودم رو میشه چک کنید :
Upstream max rate : 1120kbits
Downstream max rate : 12548kbits
Upstream line rate : 68kbits
Downstream line rate : 72kbits
Upstream SNR : 32.6
Downstream SNR : 33
Upstream line attenuation : 25.5
Downstrean line attenuation : 38.5
-
با توجه بهوضعیت خط تا چند مگ رومیتونم بگیرم بدون افزایش پینگ ؟
مشکل وصل نشدن الان و لینک نشدن به ای اس پی چی میتونه باشه ؟
یه بار ریست فکتوری کن دوباره امتحان کن، یا با یه مودم دیگه امتحان کننقل قول:
Sent from my G8342 using Tapatalk
سلام یک سوال
من یک مشکل دارم مسعله سر اینکه همسایه ما اگه سویس رو تقییر بده وضعیت خط من هم تقییر می کنه !!
یعنی قبلا که سرویس دو مگ داشتن خط من با اسیاتک تا 12 مگ می کشید ولی از زمانی که های وب رفتن و سرویس 4 مگ گرفتن خط من به شدت بد شد و تا 6 بیشتر نمی گرفت ولی الان باز از های وب سرویس 8 مگ تقییر دادن که با snr 3.5 روی 6 مگ بسته شده براشون ولی به طرز عجیبی از همون موقع خط من تا 8 با snr 10 بالا امد !!!
کسی می دونه چرا ؟
( ساختمان دو واحدی هستیم و همسایه کنار به کناریم )
(اپدیت )
همین الان خطشون دوباره ریست شد و روی 4.4 ست شد و snr شون روی 7 امد
و با تعجب فراوان خط منم ریست شد و از دو روز پیش که 8 مگ بالا امد بود الان دوباره تا 6 پایین امد
من شاتل دارم اون ها های وب
این موضوع از زمانی شروع شد که اون ها رفتن های وب
سلام دوستان مشکل چیه snr مدام کم و زیاد میشه اینترنت قطع و وصل دو روزه وضع اینه پشتیبانی که میگه نویز داری سرعت کم کرد ولی مشکل من رفع نشد ؟! از مخابراته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو کوچه کابل خونه ما رو قطع کردن ، هر چی به مخابرات اعلام خرابی میکنیم نمیان سیمکشی بکنند ؟ آیا سیمکشی پولشو ما باید بدیم ؟
- - - Updated - - -
دوستان تو کوچه کابل خونه ما رو قطع کردن ، هر چی به مخابرات اعلام خرابی میکنیم نمیان سیمکشی بکنند ؟ آیا سیمکشی پولشو ما باید بدیم ؟
نه من یکبار اومدن گفتم 13 منتر سیم بدین میخوام بکشم تا جای مودم برای نویز اونا هم سیم رو با جاش دادن که من متر گرفتم 18 متر شد:cool::cool::biggrin:نقل قول:
شما هم با همون ۲۰۱۱۷ تماس گرفتی یا حضوری آوردیشوننقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
20117 اومدن به من که گفتن سیم بخر،ما بیاییم عوض کنیم ،:n08:11 متر سیم خریدم اومدن از داخل پست سیم و عوض کردن :puke:نقل قول:
نه یکبار یکی از تکنسین های مخابرات اومده بود برای همسایه مون که تازه اومده سیم بکشن بعد من رفتم گفتم سیمکشی مال 10 سال پیشه بدرد خودتون میخوره اونا هم به من سیم دادن من اصلا زنگ نزدم:biggrin::biggrin:نقل قول:
من امروز رفتم سیم تلفن رو خودم عوض کردم تا شب سرعت اینترنت عالی بود یهو داغون شد در حدی که خط ADSL اصلا بالا نیومد ولی تلفن با صدای خش و خش زیاد !
کابلمون به صورت قطع قطع دزدیدن منم رفتم قطعه قطعه وصل کردم تا اینک 8 ساعت بیشتر دوام نیاورد و خراب شد.
از کجا قطع شده ؟ چطوری وصلش کردین؟نقل قول:
از سر کافو با قیچی بریده بودنش اونو سیم به سیم کردم کشیدم تا توی خونه :thumbsup:نقل قول:
کل شهر ما حمله کردن به سیم تلفن خونه ها به خاطر مسش دارن میدزدن
مگه کافو نزدیک خونس؟ اگه سیم به سیم کردین باید جوری باشه که بارون -برف- طوفان بیاد خراب نشه همچنین زیر نور خورشید پلاسیده نشه جنس کابلی هم که کشیدی تا خونه باید مثل کابل مخابرات باشه مناسب برای محیط بیرون و حتما شیلددار باشه...نقل قول:
دوستان این شرایط با توجه به آپلود ارزش داره ؟
البته قطعی ندارم اما از اینک زیر 10 هست عرض کردم نویز خط نرماله ؟؟؟؟؟؟!!!!!
اگر قطعی ندارید اره ارزششو داره، باید در ازای پولی که میدید حداکثر خدمات رو بهره برداری کنید. در مواقع خلوتی شبکه بالای 9 هم احتمالا میره.نقل قول:
سلام رفقا سوالی داشتم
من از مشترکین قدیمی های وب هستم که نزدیک به دو هفته ست یه مشکلی اعصابمو خورد کرده و اون این هست که در ساعات صبح و ظهر یه سری قطعی و وصلی داریم که یک دقیقه طول میکشه و خودش سریع وصل میشه.این مشکل در بعد از ظهر و شب معمولا وجود نداره.با پشتیبانی که حرف زدم گفتن اسپلیتر و اینا رو بردارین و تست کنید که بازم این قطعی ها رو داشتم.البته سر خط رو هنوز تست نکردم ببینم اونجا اوضاع چطوره.به نظرتون دلیل چی میتونه باشه که فقط هم در صبح و ظهر این اتفاق میفته برای نتم؟
snr :14.8
Attenuation: 26
سلام..
لطفا دوستانی که این موضوع براشون پیش اومده و یا اطلاع کافی دارن.. اطلاعات خودشون رو بگم شاید کمکی به من هم بکنه..
خطی از پارس آنلاین رانژه شده و سرویس ۱۰ مگ گرفتم SNR خط دانلود روی ۱۳.۵ متغییر تا ۱۲.۵ و آپلود روی ۱۱ متغییر تا ۹ هست..
یک تلفن بهش وصل هست که چه وصل باشه و یا وصل نباشه باز کیفیت همینطوری هست..
اما به یک موضوع عجیب برخوردم.. دیروز داشتم چک میکردم و دیدم وقتیکه تلفن در حال تماس و مکالمه هست کیفیت دانلود خط میاد روی ۲۲ تا ۲۵ و آپلود میاد روی ۱۲ به بعد
کسی میدونه چطوری میشه این کیفیت رو ثابت کرد تا بدون مکالمه هم کیفیت خط روی ۲۵ بمونه؟؟
سلام. این تفاوت سرعت در حالت تک کانکشن و مولتی کانکشن قابل حل است یا خیر؟ از طرف مخابرات است یا سیم کشی داخلی منزل مشکل دارد؟ من حتی از وود استریم های داخلی بیشتر از 720p نمی تونم ببینم و فریز داره.
Single|Multi
ping: 46|46
Download: 9.52|14.0.1
Upload: 0.84|0.83
با سلام خدمت دوستان،
من مدت هاست خط ADSLـم نویز خیلی زیادی داره. از باکس جلو درب خونه مستقیم کابل کشیدم به مودم اتاق و هیچ چیز دیگه ای روی این خط نیست ولی همچنان مشکلم پا برجاست. وضعیت خطم (4 مگ + 6 SNR Down) توی عکس پایین هست.
قبلاً مرکز مخابراتیمونم رفتم (مرکز مخابراتی پیام نور تهران) و بهم گفتن کیفیت کابلاشون به درد نخوره. امروز سامانه 195 یک شکایت ثبت کردم که مخابرات بیاد کابل های بهتری بکشه تا کافو و اگرم شد کافو تا من. آیا تنها راه حلش اینه؟ چیکار کنم درست بشه یا بشه مشکلمو حل کرد؟ کاره من طراحی اپلیکیشن و وبـه که همش با اینترنت و جلسات اینترنتی برگزار میشه.
Uptime: 1Day+15Hours
کد:up.vbiran.ir/uploads/14436159342679841178_snr.JPG
به نظرم اول مطمن شو که سر خط سیم کشی داخلی قطع شده باشه چون ممکنه هم سیمکشی داخل فعال باشه و هم سیمی که مستقیم کشیدی.نقل قول:
بعد اینکه زنگ بزنید پشتیانی بگید خط رو از حالت Fast بردارن. ( البته اگر خودتون درخواست دادید که روی fast بزارن که باعث میشه پینگ پایین تر بیاد و برای بازیهای انلاین مناسبه ولی ماریگن دانلود رو کمتر میکنه. )
اخرین کار این هست که سرعت دانلود رو بگید روی 3 مگ ببندن.
کابل تلفن خودت خریدی؟ اگه میشه با کابل مشکی مخابرات سیم مستقیم بکش تا داخل خونه با اچار شبکه سوکت بزن روش کابل مخابرات جنسش بهتره ..این مودمی هم که داری به درد این خط که نویزش بالاست نمیخوره توصیه میشود که مودم VDSL با چیپست برادکام تهیه کنیدنقل قول:
همچنین با تعویض شرکت خدمات دهنده اینترنت هم ممکنه نویز و کشش خط بهتر بشه...
خط هم روی FAST نباشه اگه گیم نمیزنی بگو که پروفایل نویز رو برات فعال کنند.
ممنون بابت راهنمایی. سیم کشی رو باز هم چک کردم ولی فقط همین مودم وصل بود. Fast هم برای پینگ خودم سرویسشو تهیه کردم متاسفانه فکر کنم از سمت من نشه کاری کرد.نقل قول:
ممنونم بابت راهنمایی. کابل و اینا همه چیز اوکیه. در مورد مودم، تا 2 تومن بهترین مودم برادکامی که بتونم تهیه کنم رو میتونید راهنمایی کنید؟ من خودم Asus DSL-AC51 رو در نظر داشتم ولی هیچ جایی ننوشته که Broadcom هست یا خیرنقل قول:
Asus DSL-AC51 برادکام نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان این کابل های مخابرات اسمشون چیه ؟
Sent from my Mi A3 using Tapatalk