زمین تا آسموننقل قول:
داخلی 400
خارجی زیر 100
Printable View
زمین تا آسموننقل قول:
داخلی 400
خارجی زیر 100
128؟؟؟؟نقل قول:
اگر 128 باشه خوبه
128نامحدود ولی 2 مگ هم همینطوره کلا نوسان داره مازندران
ولی اگر خارجی 100 بده و داخلی هم 400نقل قول:
به نظر من خوبه
100نمیده بیشتر رو 60 تا 80 میچرخه
آسیاتک که خارجی رو 150 میده کاربراش خیلی ناراضی هستن
نامحدود 128 داره 150 میده؟:n04:نقل قول:
نمیدونم چه سرویسی دارن:n03:
یاد خودم افتادم :n02: قبلا یه سرویس دهنده بود 128 میداد سرعت دانلود 15 کیلوبایت نهایتشنقل قول:
پارسال مخابرات که سرویس گرفتم یارو روز اول اومد نصب که کرد یه چیزی گذاشت واسه دانلود من اینطوری موندم :n13: 900 کیلوبایت
ولی فکر نکنم اسیاتک 128 تا 150 سرعت بدهنقل قول:
خب من 256 نامحدود رو جایگزین 512 محدود کردم! سرعت همونه! به علاوه کندی و نوسان زیاد.
این هم تست دانلود با یک سرور خارجی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حول حوش 20 میچرخه! نمیدونم دوستان چطور با 100، یا بالاتر دانلود دارن.
ای بابا باز دوباره اینترنت قاطی کرده
دیشب تا 200 کیلوبایت می کشید الان امشب 20 کیلوبایت
ایا وقتی از شیلتر شکن استفاده می کنی بعدشم قطع می کنی اتفاقی می افته؟
سلامنقل قول:
نه مشکل سراسریه توی کل مخابرات استان ها
سلام. سرعت تمام سرویس های مخابرات با هم هیچ فرقی ندارن !نقل قول:
به نظرم شما به جای 512 ، 128 میگرفتید بهتر بود ! ( چون من خودم قبلا 256 داشتم . الان که 128 گرفتم سرعت هیچ فرقی نکرده ! :n01:
فک کنم به خاطر نت داخلی باشه امروز خبر دادن که آماده سرویس دهی به ملت شریف هستن :n02: با سرعت 10 برابر سایتهای داخلی باز میشه ولی از یه نظر خوبه اونم برا اینه که سایتهایی مثل پی سی دانلود دانلودها و ... داخلی هستن با سرعت 1مگ بر ثانیه میشه ازشون دانلود کرد
پس چرا اجراش نکردن؟
ما هم سرعت 1 مگ شون رو ببینیم
وقیمتها رو چرا پایین نیوردن؟
نقل قول:کسی اطلاعی نداره؟نقل قول:
نامجدود؟
محدود؟
فرقی ندراه وقتی اجرا بشه
دیگه نامحدود ندایم
محدود 10 گیگ داخلی 2 مگ سرعت خارجی معلوم نیست ماهیانه 15تومن هنوز تصویب نشد
دوستان سایت مخابرات مازندران زده از ساعت یک مشکلات رفع شده سرعتتون چطوره ؟؟
سرعت من عالیه با 4 تا لینک خاریج سرعت 300 میرسه داخلی رو هنوز تست نکردم:n02:
از دیروز خوب شده
امیدوارم برا همه درست بشهنقل قول:
من امروز سرعت وبگردی خیلی خوب شده ولی هنوز سرعتم از 30 بالا نمیاد (البته لرستان)
اینجا مازندرانه:n02:
مخابرات شماره ثابت به شماره ثابت فرق داره چه برسه به استان
ولی خوب میشه نگران نباش
سلام بچه های مازندرانی کسی اینترنت نامحدود 1 مگ داره؟
کسانی اینترنت نامحدود داره سرعت دانلودتون رو بگید دمتون گرم
128نامحدود
سرعت داخلی تک لینک 400 خارجی با 4 تا لینک 300
256 نامحدود:
خارجی تک لینک 250
داخلی تک لینک 100
و همچنان اینترانت برای من معکوس کار می کند:n13:
256 نامحدود سرعت 360 ثابت.چه داخل چه خارج.
سلام
من تا حالا adsl نداشتم و الان می خوام adsl بگیرم واسه من سرعت دانلود خیلی مهمه مخصوصا از سرورهای خارجی و هزینه زیاد مهم نیست ... چند روزه این جا رو میخونم ولی خیلی سردرگم شدم تو شهر آمل کدوم سرویس بهتره ؟ آیا تو مناطق مختلف شهر سرعت با هم متفاوته؟ اینطور که من تو این تاپیک خوندم سرویس های مخابرات با هم فرقی نداره. چطور ممکنه ؟ یعنی واقعا 128 با 1 مگ با هم هیچ تفاوتی نداره ؟ پس چرا 1 مگ گرون تره ؟ شرکت های دیگه غیر از مخابرات چطورن ؟ کسی از آمل هست جوابم رو بده ؟
سلام دوست عزیز من تو آمل هستم و فعلا مخابرات سرعت خوبی نمیده برای من اخرین سرعت 150 هستش ولی قبلا با سرعت 400 دانلود میکردم. و تو مازندران سرعت 2مگ نامحدود با 128 فرق نداره.نقل قول:
یا حق
تست speedtest شما هم دانلود رو پایین میزنه؟:n13::n27:
برای من اصلا باز نمیشه:n08:
سرعت تکش کانکشن رو ظاهرا میدهنقل قول:
شاید با سرعت دانلود با idm فرق بکنه
چون idm چند کانکشن میگیره!
برا من سایته گوگل باز نمیشه. یه یاسته دیگه معرفی کنید که گوگل راحت باز بشه؟
مشکل DNS ندارید؟نقل قول:
من مشکل ندارم
مخابرات خوزستانم
دوست عزیزنقل قول:
اگه یه اینترنت بی دردسر میخوای برو سراغ شرکت های خصوصی
بنده الان 8 ماه هست که از مخابرات سرویس دارم اما حتی 1 ماه هم سرویس پایدار نبوده و هر روز قطعی و افت سرعت و پینگ افتضاه و....
هر روز یه مشکل جدید که فقط توی مخابرات پیدا میشه
بنده فبلا 3 ما از شاتل استفاده میکردم و بسیار از پایداری شبکه راضی بودم و فقط به خاطر محدودیت حجم و قیمت مناسب اومدم مخابرات
اگه برات هزینه زیاد مهم نیست پیشنهاد اول من شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و دوم شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برتربن isp ها از نظر سرعت،نوین نت دومی هستش،اصلا" اسمی از مخابرات نیست :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از نظر ما تو سرعت بالا و ناپایداری و بی کیفیت ترین مخابرات هست
حسین جان سرعت مخابرات بالا نیست :)
هست بالای 400
حسین جان شما کدوم شهری؟؟ ما که سرعتمون 100 به زور میرسه
دوستان چرا بنده خدا رو سنگ قلاب می کنید طرف گفته دانلودر هست شرکت های دیگه تو روز پایدار و سرعت 4 مگ و 8 مگ میدن موقع دانلود رایگان شبانه که میرسه سرعتشون ار 40-50 بالاتر نمیره تازه با کلی محدودیت و منت که سر ادم میزارن دیگه مخابرات در طول روز تک لین 70 تا دانلود که میده بماند با چنتا لینک سرعت بالاتر میره که اصلا باهاش کار نداریم به اون دوست خوبم می گم حرف هایی که در بالا محمد جان زده 100 درصد در مورد وب گردی مخابرات تصدیق می کنم و کاملا درست گفتن اما اگه با وب گردی در این حالت می تونی بسازی در زمینه دانلود 100 درصد از شرکت های دیگه بهتره و دانلود بیشتری می تونی در یک ماه داشته باشی بچه ها اینجا به طور نرمال ماهی 200-300 گیگ ترافیک می سوزونن بماند که بعضی ها گرمای تابستون گرفتتشون تا 900 گیگ هم پیش رفتن!:n04:نقل قول:
بازم می گم سرویس مخابرات = وب گردی بد + دانلود به نسبه راضی کننده